Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
..jedi goovna...ne brini sve ce se srediti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bad_Wolf:U yeee... SJ provaljena si. Sumnjao sam ja da si nevina, cim toliko volish da pushish...![]()

i ja sam nekom to htela da kazem ali....Nije ni on meni...i eto....shadowBG:Ja bih da kazem jednoj zenskoj osobi ...nesto sto joj nikad nisam rekao ....a trebao sam......zakasnio sam proslo je vec 7 godina :-(
VOLIM TE MARIJA

Warden_Assasin:Hocu na mooooooooreeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Prosviraj hilti busilicom plafon i sibni joj kroz rupu par litara plina!Zefirra:Sto bre ja moram da ispastam zbog sebicluka i samozivosti ludihe, matore i odvratne u svakom smislu babuskere...i sto bre nemogu da smislim nijedan pametan nacin da je ubijem...majku joj..j...
![]()
-HUGH HEFNER:kakvo more, evo ja sam kupio korito za shurenje i celo leto cu da provedem njemu!!

molim ?makitza88:dushaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...uh