TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sto puta sam pricala...baba stan iznad mene drzi nekoliko kerova...nikad nisu videli svetlost dana...i histerichno laju svako malo..ne mogu nikad da racunam
..da cu doci kuci , leci u kravet i odmoriti se ko chovek...:(

Prvo da nagadim ``vni`` Aciku G-potuljeni perverznjaku sa dvostrukim kriterijumima,doci cu ti ja na crtu,pa cemo izravnjati racune! :twisted:
Onda Milenko DZ.: lazljivi,mali,lavice,ukljucices kad taj svoj mobilni,iskopace tebe Bili! :evil:
Zatim Tijana: neces ni ti dugo biti tu gde si! 8-)
4 moj dobar drugar:neka te sreca prati i na javi i u snu,a vetar neka oduva sve kosmare i da sve nasadis onako kako treba. :wink:
4 moj izgleda vecni drugar: ne mogu nas razdvojiti nikakve oluje,bure,godine,lazi,prevare.Sve je onako kako je bilo pre mnogo godina,a ja te volim,volim,volim :D :D :D
4 moj najbolji prijatelj,moja cooma:sreco moja,ti si zasluzila dijamantsku medalju za sve ove godine.Vreme je da ja tebe saslusam i budem ti u narednih 18 godina,bar u pola dobar prijatelj,kao sto si ti bila i jesi meni. :smile: :smile: :smile:

-HUGH HEFNER:
kakvo more, evo ja sam kupio korito za shurenje i celo leto cu da provedem njemu!!

E, da znas da je to bolja ideja... Cak se i ustedi neki kesh, a umesto dechka, ubacim neko prase da se shurimo zajedno, bilo bi ludo i nezaboravno. :p

Boze, zasto sam se prehladila? Necu! Mrzim sline i bol u grlu i nekoliko solja chajeva dnevno, a i ovaj moj gadan glas :cry:

jbt zajebano....i mene mrzi da ti sve to kazem,a mrzi me i da prekinem...a najradije bih ti rekla "ma odj.ebi od mene"...
a ne mogu....dosada,mrtvilo...sa tobom i bez tebe,sa bilo kim...isto je sve...a sticem utisak da te nema,kao da ne postojis...a ipak si tu,i to mi je bezveze,smara me...smaras me...jer nema te...
i zabole me za tvoje price...idi jebi je,jer znam da se kajes...sem ako me nisi slagao,a mislim da jesi....nije ni bitno!!!!Jer ti nisi bitan,trenutno mi niko nije bitan!Vise ni na sebe ne mogu da mislim,a kamoli na tebe...na druge.Ma odj.jebi od mene i ti i tvoje "sta da ti kazem"

dushaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...uh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back