Vučić opet pominjao otcepljenje Vojvodine - iako niko drugi to ni ne poteže

mario80

Stara legenda
Poruka
88.425
Kome nije jasno da je vučić započeo separaciju vojvodine? Završava potpuno uništenke Srbije!
svojim abu dabi kreditorima, samo da izdaju-prodaju vojvodine prepise drugima, a on mazne pare i na devicanska ostrva sa sinisom
radi se o pljacki stoleca, kao sto je i ekspo, bicete stranci, i roblje arapima i inima u soptstvenoj zemlji, kao ja u usa, ali sta je on zaduzio, moracete da vracate, a ja cu samo da proglasim bankrot ovde - niko me nece oglobiti, a vas hoce, uzece vam leba iz usta, nemacate i struje, i energenata, vec znate sta vas ceka, hiperinflacija repriza 90-ih

odo u shopping, moj dobri mario, ima se moze se, a vi, tesko si ga vama

Poslednja izmena:
On to koristi između ostalog da skrene razmišljanje naroda sa Kosova, gde je za*rao 100%.
na kim se odrekao rudnog blaga u korist natoa, secamo se one medlinke cija deca sada rabe rude sa onim nafovcem koji nas je bombardovao, a u vojvodini je zemlja koju daje svojim arapskim kreditorima iz abu dabija, dok pare sklanja kao i sinisa kod laznog-izmisljenog prijatelja iz inostranstva de fakto sa off-shore racunima, sto i ne kriju, ako sinisi finansiraju skolovanje dece - zapravo je on taj strani prijatelj samom sebi! ON JE POKRAO PARE IZ BUDZETA I SKLONIO IH OFFSHORE, a ako je on onda je i aljek zajedno sa njim, pa odakle mu pare za skolovanje milice? odakle sns-u pare da kupuju vile po trstu, i u grckoj? kradu!

znaci, sve je jasno, nema vise razloga da se lazemo, samo da vidimo jel mogice da maznu tolike miliojarde za ekspo, da covek izneveruje koliko su osioni, tu su dodali ne jednu nulu, nego dve, na realnu cenu, znaci sto ludje to bolje. 100 puita su pokrali u odnosu na realnu cenu, i to srbija nema sanse da ikada isplati - teska otimacina i pljacka milenijuma, a ne veka, ja sam u neverici i dalje, kako je sve ovo uopste i moguce

Poslednja izmena:
https://www.021.rs/novi-sad/vesti/4...nje-vojvodine-iako-niko-drugi-to-ni-ne-poteze
Predsednik Aleksandar Vučić je na proslavi 17. rođendana u Zrenjaninu podsetio da je SNS još u Sremskoj Mitrovici, 15. februara, kada je doneta deklaracija o Vojvodini, upozorio šta je krajnji cilj "blokadera".

Kome nije jasno da je vučić započeo separaciju vojvodine? Završava potpuno uništenje Srbije!
Signing Under Contract GIF

vucic oduvek plasi ljude sa tim da ako on ne bude na vlasti penzije nece da se isplacuju, sve strane firme ce da odu, sad je valjda dodao i otcepljenje vojvodine, neverovatno ali kod mnogih mu to uspeva, mislim da ga to najvise i odrzava na vlasti.ja samo cekam da jedan dan izadje na pink i kaze-ljudi, ako mene ne bude svi cete da umrete

https://www.021.rs/novi-sad/vesti/4...nje-vojvodine-iako-niko-drugi-to-ni-ne-poteze
Predsednik Aleksandar Vučić je na proslavi 17. rođendana u Zrenjaninu podsetio da je SNS još u Sremskoj Mitrovici, 15. februara, kada je doneta deklaracija o Vojvodini, upozorio šta je krajnji cilj "blokadera".

Kome nije jasno da je vučić započeo separaciju vojvodine? Završava potpuno uništenje Srbije!
Radili su to konstantno
Ništa novo
Prdili su o tome u frebruaru KADA SU OPTUZILI STUDENTE DA HOCE DA OTCEPE VOJVODINU PA PRAIVLIONAJ CIRKUS OD DEKLARACIJE ali nisu smeli u ns pa skrenuli u mitrovicu

u tome im naravno pomazu njihovi kopilani , sluzbini igraci, musliman iz bejha dosao u ns gruhonjic, mila pajic jevrejka, ana lalic hrvatica, miran pogacar hrvat iz drvara doso 95te, canak, i ostala bagra udbaska od koje nas toboz brani sns kartel

e sad mozda nekome u centrlanoj srbiji umeju da prodaju tu pricu i ta njasra da prostite ali KAKO JE MOGUCE OTCEPLJENJE U NOVOM SADU GDE RECIMO IMA U SAMOM JEZGRU GRADA NE RACUNAJUCI OKOLNA PREDGRADJA PREKO 280 000 srba i nekih 19 000 nesrba

jel to moguce ?

NARAVNO DA NIJE

ali udbaska bagra titoisticka zeli da to ucini tim toboz gruhonjicevim i cankovim antifama kojih nema ni za autobus...

JEDINO IM FALI BUDALA DATO PROGUTA

Radili su to konstantno
Ništa novo
Prdili su o tome u frebruaru KADA SU OPTUZILI STUDENTE DA HOCE DA OTCEPE VOJVODINU PA PRAIVLIONAJ CIRKUS OD DEKLARACIJE ali nisu smeli u ns pa skrenuli u mitrovicu

u tome im naravno pomazu njihovi kopilani , sluzbini igraci, musliman iz bejha dosao u ns gruhonjic, mila pajic jevrejka, ana lalic hrvatica, miran pogacar hrvat iz drvara doso 95te, canak, i ostala bagra udbaska od koje nas toboz brani sns kartel

e sad mozda nekome u centrlanoj srbiji umeju da prodaju tu pricu i ta njasra da prostite ali KAKO JE MOGUCE OTCEPLJENJE U NOVOM SADU GDE RECIMO IMA U SAMOM JEZGRU GRADA NE RACUNAJUCI OKOLNA PREDGRADJA PREKO 280 000 srba i nekih 19 000 nesrba

jel to moguce ?

NARAVNO DA NIJE

ali udbaska bagra titoisticka zeli da to ucini tim toboz gruhonjicevim i cankovim antifama kojih nema ni za autobus...

JEDINO IM FALI BUDALA DATO PROGUTA
Kako to svi okoreli rusitelji SFRJ nisu nikad liberali, nisu nikad zapadnjaci, nego uvek titoisti...nije vucic iz KPJ nego iz SRPSKE RADIKALNE STRANKE, pre njih je narodna radikalna stranka isto radila za vreme kraljevine, smradikalizam bolest 200 godina stara

Back