Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.134
Eto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebno je kad prava rupa nije u blizini.Eto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.
Eto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.

Mislim da je više pomodorstvo/a i da ga muški forsitaju dosta češće jer ih iz nekog razloga uzbuđuje. Verovatno vide to online i pomisle pa to je to - to mi treba...Eto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.
od kolko godina su žene starije?Eto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.
preskočiću onda temu, ja imam 18
Безбожнички и Црвено,Ka.ali smo četnike analno.![]()

tema je visoko rangiranapreskočiću onda temu, ja imam 18
Srpkinje iz Srbije su jedva dočekale srbo-prečanske oslobodioce 1944.Prvi put su tad vidjele obrijane i zgodne muškarce.Безбожнички и Црвено,
Многи су постали левичари и бољшевици због "слободног" секса. (Читај перверзног)
Одрекли се Бога због свих дозвољених прц варијанти....![]()
![]()
![]()

jel zbog ovih duhovnih postova?tema je visoko rangirana
zbog niskog kriterijuma i mog veličanstva - menejel zbog ovih duhovnih postova?
Zar ti nisi oženjen, sram te bilo?Meni u poslednje vreme devojke prvo to ponude odmah na početku. Ove razvedene što su rađale to nude na keca![]()
Što da me bude sram svašta. Žene moraju stalno da se trude jbg.Zar ti nisi oženjen, sram te bilo?