TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cry: Ako si mi rekao - videcemo se za 10-15 min, zasto sam te cekala 40min??? Briga me sto devojka tvog druga igra WoW kod tebe, neka ga kupi i igra kuci, a ja zelim da pricam, ili bar chatujem sa tobom(nismo vec nekoliko dana)... Nisam ljubomorna, besna sam! JA zelim da ti budem na prvom mestu, rekao si da jesam, ali se meni cini da nije tako... Valjda sam ti ja bitnija od neke Petrove ili cije vec devojke. Znas li koliko dnevno gubim zivaca pokusavajuci da kazem mojima(nerazumnim ukucanima) da zelim da nastavim vezu sa tobom i briga me sto si daleko od mene i sto si Bugarin? Skoro nikada me nisu razumeli, a mrzim da se svadjam sa njima...a to cu za tebe uraditi ako bude potrebno. Ti me volis, ali me NE RAZUMES. Kako da ti objasnim da ako prekinemo nasu vezu, ja necu imati vise ni jedan jedini razlog za zivot?

Moram da ti priznam nesto. Prekojuce, kada sam ti rekla da te dozivljavam kao umetnika (to za mene jesi) i volim te zbog toga jos vise, a ti me nisi razumeo...ljubavi, mrzela sam te narednih deset minuta. Oprosti mi, ali nekada me nesvesno, dovodis do ivice nerava, a nije mi ih ostalo bas mnogo...

Volim te, milo!

"prica o ljubavi obicno udavi"-B.Djordjevic

A,sada bih mogla i da citiram BukNS-a.Sve isto,u nijansama drugacije.
Bez zelje da budem ljigava i pateticna-razocarao si me i izdao,brate :-( .Jedan mail i jedan sms-nisi vise u mom zivotu.Ne mozes na dve stolice i za sekundu si odlucio koja je udobnija.
Niko tebe idealizovao nije.O tebi znam mnogo vise nego sto mislis.Znam kako ce tvoja prica da tece.I drago mi je,na kraju,sto sam spojila dve usamljene duse,bez privatnog zivota.Jos jednom dobra vila :roll: .Eto,mozes moj rodjendan da obelezis kao "crveno slovo".
Kada kazem da sam srecna-zaista i jesam.Povremeno me nesto u srcu i glavi strecne,ponekad pozelim da ti kazem najruznije reci,ili nesto jos mnogo gore,ali ne.........
Neka se sve to zavrsilo.Sada barem znam da cenim ono sto imam. :smile:

Shvatila sam da dugo nisam bila ovde sto je dobro a sad imam puno toga da pisem pa da pocnem:

Za drugaricu: Kuchko odvratna pokazala si ko si i sta si i odjebi...nezrela kravetino ti mi izigravas ribetinu...Ma mrssssssssssshhhh kucko!!!

Za kuma: e znas sta toliko nemam zelju da dodjes sa svojom zenom da nemas pojma, **** mi se za tvoj dolazak i ne zelim da Vas vidim!!!!

za kolegu: jbt falis mi....to je lose!!!

Za NJEGA: Picko jedna odvratna!! A sad si spreman na ozbiljnu vezu jel?Sad ti niej frka da imas devojku,..a gde si bio kad si meni trebao pizdurino jedna!!! Da Bog da ti se raspala stranka i ti i Dinkic zajedno.

Za M: jbt sve bih dala da si mi tu sada pa da se setamo i prichamo

za Wladu: jbt Vlado jel ti kapiras da je ona tolikoooooooooo ruzna da je to strasno!!! Jbt daj otkaci je i dodji samnom :twisted:

Zefirra:
Bila je pa nista nisu uradili...znala sam da ce tako biti...idemo nanovo :(
AKO MI SMRDUSHO DANAS NE DAS 2 IZ MATISA SILOVACU TE LENJIRIMA I SESTARIMA SAMO AKO MI JOS JEDNOM KAZES NAUCI TO MALO BOLJE IMA DA IZGUZVAM ONE ADICIONE FORMULE I NABICU TI IH U REKTUM TOLIKO DUBOKO DA NI ODZACARI NECE MOCI DA IZVADE!!!!
Uh ovo je bilo dobro sad jos samo da naucim za dvojku :lol: :lol: :lol:

Ha ha ha! Znala sam ja da posao zvuci previse dobro, da bi bio stvaran... Ako ochekujete da cu ici od kuce do kuce i ljude moliti da me saslushaju dok reklamiram vashe proizvode - gadno ste se prevarili. Eh, sad mi ostaje da molim onog Pedju da mi ipak da posao, koji sam(blentava ja) odbila zbog vas... Srecno mi bilo!

E, malecki moj, volim te. Nedostajes mi previse! Ljubim te od te tvoje slatke glavice do medenih stopala...zadrzavajuci se na odredjenim delovima...joooooooooj!!! Dodji ovamo, da te poje(b/d)em!

E dete... kad ces odrasti? Znamo obe da ces kad tad doci i izvinjavati se, al ovaj put smo zavrsile zanavek... Kazes JA sam pljunula na 10 god prijateljstva? Ok, e pa sad ces da vidis sta to znaci... Jednog dana kad ne bude Saleta, Mirka, Filipa, ovog, onog... Opet ces meni doci da kukas... Ona mala glupaca je dvolicna do bola, i to ces tek nauciti; samo da joj se cefne neka bolja... Pises mi roman preko sms-a sve kao lepo, da se izvuces, da kao i uvek sve prebacis na mene... alo, klinka, imas 19 godina vreme je da pocnes da se ponasas kao odrasla i zrela osoba! Ja vise nikom necu biti otirac, a ponajmanje tebi.
Ma nisam ljuta na tebe, zao mi te je... Al ja tvoje porodicne komplexe ne mogu izleciti. I nijedan decko nece.A ti ih menjaj koliko zelis. Ni to koliko se ***** sa svakim ih nece zadrzati... vec sam ti rekla za Saleta, isto ce se desiti sa Filipom. Sve dok ne odrastes.

Nicega mi nije zao. Moja dusa je mirna.

Bass`Hunter:
AKO MI SMRDUSHO DANAS NE DAS 2 IZ MATISA SILOVACU TE LENJIRIMA I SESTARIMA SAMO AKO MI JOS JEDNOM KAZES NAUCI TO MALO BOLJE IMA DA IZGUZVAM ONE ADICIONE FORMULE I NABICU TI IH U REKTUM TOLIKO DUBOKO DA NI ODZACARI NECE MOCI DA IZVADE!!!!
Uh ovo je bilo dobro sad jos samo da naucim za dvojku :lol: :lol: :lol:
...sto's me citiro...a..a..a...
...nja nja...ne moze ni za dvojku da nauci...:PPPPPP

ugusi se sad u samoci...****.na seljacino,ja sam ti rekla sve iskreno a ti se pravis opet pametan...idi...vrati se svom ebenom dosadnom poslu,i propalom drustvu,i nastavi i dalje da se sazaljevas...briga me...na ulici da te vidim da prosis,ne bih ti ni dinar jedan dala...muko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back