gost 94299

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • Zato, što nas upravo takvo ponašanje, kao ništa drugo poistovećuje sa tim koga teramo, iliti batina ima dva kraja i ni po ćemu se ne razlikuju.
  E, sad da ja ne bih odviše popovao i ovako je suviše, ućini mi uslugu i svoj brilijantni, a verovatno ne tako lako stečeni intelekt, angažuj za nešto što će mu dati smisao koji nadilazi batinu običnu, jer pre svega to zaslućuje a i šteta je ovako, budimo iskreni
  Srećan dan ti želim

  Ars P. Vicisti

  P.S. nemam ništa protiv da diskutujemo na ovu ili slićne teme, ova poruka se stoga, što se mene tiče može objaviti.
  Oni samo na to reaguju, a uvek pada teško spustiti se na na taj nivo i strpljivo rašćlanjivati i prebirati po brlogu koji je neretko odvratan i na kraju zašto, pitaš se, kad je lakše jednostavno oterati kerinu, jer ništra drugo ni ne zaslućuje.
  Marš! Sažeta nemaćka reč, doduše sve manje u upotrebi čak i u Nemačkoj, zašto pitam se kad itekako ima povoda da se koristi?
  se objasni institucija katastra. Takođe, ne mari se, ako hoće da se igra i iako malo nedolično, a ipak za njegovu vrstu sasvim normalno, skoči da onjuši mošnice kakvom namerniku. Oni tako ukazuju čast i nepotrebno odbijanje nećega što nam i onako ne znaći mnogo, može kod njih da izazove isto tako nepotrebno ispoljavanje primitivnih instikata, a to ne donosi ništa dobro nikome. Ne razume psić govor visokoparnih argumenata, to je tako i da nije, ne bi on bio to što jeste, ali ako nalaziš da njegovo ponašanje nije prikladno, bilo bi možda bolje da mu se objasni, ali tako da može da razume i što je još važnije oseti.
  To sa osećanjima je uvek najteže.
  Jedino činjenica da su oba, a naroćito ovo poslednje, stavljena na veliku kušnju u pokušaju da se sa što višeg nivoa replicira nekom, ko evidentno ne doseže ni približno tvoj nivo.
  Njemu jednom, takav kakv je, a njih bar ima kao nićeg drugog.
  Zašto, ćemu šta se time dobija? Zar je njegov rad, koga poistivećuješ sa malim psom koji se uvlači moćnima, a na sve ostale laje, bez reda i načina, dakle zar neko takav uopšte zaslužuje slova? Šta se radi sa psom koji laje? Da mu se koska i kad se umiri, potapše ga se po glavici. Da, i pušta ga se, da obeležava, navodno svoj, teritorium jer i tako nema šanse, da mu
  Isprva ne videh, citiraš li ti to njega ili sam pišeš, izvinjavam se, nisam čitao ni slova vaše prepiske jer ne upražnjavam filozofiju na Krstarici, politiku još manje. Ipak, zadivi me kolikom je rečitošču tvoj post sročen, pomislih ’Najvisi Clan Foruma’ se ne odnosi samo na fizičku visinu. Ne pročitah skoro tako rečit tekst ovde. Pa onda to insistiranje na prosvećenosti: Latinski pre svega, istočna mudrost, potom anatomija, kinologija, obrazovanje široko i nadasve hvale vredno. Čuvena sintagma „in medias res“, meni ubogom inženjeru nikad valjano objašnjena, ipak nagoveštava da tvoje obrazovanje kruniše, ili će u bliskoj budućnosti krunisati diploma jurističke branše, ako smem tako da je nazovem. Vaspitanje koje stoji pod tvojom za lokalne prilike vanrednom naobrazbom, je takođe hvale vredno.
  Jutro Veliki
  Ne poznajemo se nažalost, nego javljam ti se povodom tvog bloga, nekom psiću kako ga nazva. Bilo bi mi mnogo draže da sam ovo mogao da okaćim kao repliku na tvoj blog, ali ne ide, razumem. Zverčica sa kojom si se zašiljbočio, verovatno je odviše lajava, pa ne ide da se tuk na luk preseli na blog. Grešim li? Doduše, dvojim da ti nije sasvim poznato neko od onih nepisanih pravila koja su obično jako lokalna i možda baš zbog toga veoma važna lokalnom stanovništvu. Jedno od njih je, naime, da se bez obzira ne kontekst napisanog u blogu, ostavljanje mogućnosti komentara na isti, smatra velikodušnim skoro domaćinskim gestom. Smatram razloge za to prilićno pozitivnim. Elem, da ne davim.
  Овим путем бих желео да се захвалим на додељеној репутацији.
  Свако добро.
  hvala na rep-u i na obaveshtenju...znam,i meni to ne smeta...nije se rodila takva,tako da mozhda dodje k sebi,pa se vrati u "normalu"...:)
  Hvala ..:)
  Ima,slažem se..vidi se da je montirana svetlost za slikanje,ali lepa je u svakom slučaju.Pozdrav :cao:
  Hvala na rep. Ako mislis na onu temu o onoj devojcici,pa pogodila me je kao roditelja,uzas.!!! Mozda sam i rekla sto nkada ne bih uradila ali...:bye: za tebe
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top