TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi vi,kojima smetaju moje teme,ne mogu sve da vas navodim,neisma zapamtio nikove,imam samo 1 da vam kazem:SISAJTE GA u *** **** ***** *******!
Nisma vam ja kriv shto ste retardi bez mozga i ideje u glavi a ako su vam teme glupe,koji qurac se javljate samo da mi to kazete?
Milsilte da me zabole?Samo me bnamerno nervirate chak i spam je korisniji od tih retardinjo postova.
Gonoite se u tri lepe ***** materine,zabole me shto vma smeta shto sma otvorio 10 tema vama za inat ima da otvorim josh 1000 smao d abi se vishe nervirali skotovi i crknite od m,uke HA!
уз тебе сам царе

Derer:
Svi vi,kojima smetaju moje teme,ne mogu sve da vas navodim,neisma zapamtio nikove,imam samo 1 da vam kazem:SISAJTE GA u *** **** ***** *******!
Nisma vam ja kriv shto ste retardi bez mozga i ideje u glavi a ako su vam teme glupe,koji qurac se javljate samo da mi to kazete?
Milsilte da me zabole?Samo me bnamerno nervirate chak i spam je korisniji od tih retardinjo postova.
Gonoite se u tri lepe ***** materine,zabole me shto vma smeta shto sma otvorio 10 tema vama za inat ima da otvorim josh 1000 smao d abi se vishe nervirali skotovi i crknite od m,uke HA!:D
Svaka cast , sexualni objektu nb2. , e neka si im rekao!

Sta se bre lozite, ko hoce ozbiljne teme nek ide na filozofiju, ima ovde i ozbiljnih i neozbiljnih tema, ok je otvaranje novih, rasterao se onaj spam i glupost najveca, jedino sto preterujete pa ne moze da se nadje neka odredjena tema koja me zanima, a od juce je. :-?

Poštovani,

zazic@vektor.net

Zatražili ste da unesete novu šifru za Forum Krstarice forum jer ste
zaboravili prvobitnu. Ukoliko niste uputili takav zahtev, molimo Vas da
staru šifru ignorišete. Ona će se ugasiti i postati neupotrebljiva
u roku od 24 sata.

Da biste promenili šifru, molimo Vas da posetite stranicu:
http://forum.krstarica.com/login.php?do=lostpw

Kada posetite tu stranu, vaša šifra će biti promenjena, a nova
šifra biće vam dostavljena e-mail-om

Vaše korisničko ime: Lusy Lusy

Da biste izmenili svoj profil, idite na stranu: