TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da vam ispricam za Lusy Lusy sta je bilo i zasto ona mene mrzi: Ja sam dosao na forum i video njene poruke i zapitao se "Dal da je testiram da vidim jel fuxa?" sto sam i uradio svasta sam joj govorio zna ona i na kraju dosao do kraja i pitao je "jel voli da pusi?" ona je odgovorila "da" zatim je pocela da me zivcira sa nekih 23 cm i iskustvom! i kad sam je napao ona se naljutila i to je to! posle su mi dolazili na PP da je zezamo ja nisam hteo posle su poceli da je zezaju pa se nisam mesao! imao sam slicne situacije! to je isto kao kada bi naprimer neka fufa rekla "ja nisam fufa ja samo pusim iz zezanja"! tako i ona pokusava da "se zastiti" od toga sto je pisala!!! sta sam joj ja kriv? :|

Ne ne ne ne ne ne ne ne ne zašto mi to opet radiš?
a040.gif

zanimljiva tema.....:D
Prvo bih te celu namazao medom,pa bih ti polizao svaki deo tela,a na kraju bih ti polizo ribicu da ti ne bi bilo dobro i kao vrhunac dogadjaja,gurnuo bih ti jezik u anos....
To jos nisam rekao ni jednoj ribi,ali imam nameru...:D

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

...ma nayebo si kada dodjes i to zestoko....rrrrrrrrrrrrrrrrrrr......ma ima da te rastrgnem na sastavne delove....................:P :P :P :P :P :P :P :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back