rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
kc kaca:Cemu nervoza![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je 100% neki Zika i to brkati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kc kaca:Cemu nervoza![]()
![]()
![]()
![]()
уз тебе сам цареSvi vi,kojima smetaju moje teme,ne mogu sve da vas navodim,neisma zapamtio nikove,imam samo 1 da vam kazem:SISAJTE GA u *** **** ***** *******!
Nisma vam ja kriv shto ste retardi bez mozga i ideje u glavi a ako su vam teme glupe,koji qurac se javljate samo da mi to kazete?
Milsilte da me zabole?Samo me bnamerno nervirate chak i spam je korisniji od tih retardinjo postova.
Gonoite se u tri lepe ***** materine,zabole me shto vma smeta shto sma otvorio 10 tema vama za inat ima da otvorim josh 1000 smao d abi se vishe nervirali skotovi i crknite od m,uke HA!
Svaka cast , sexualni objektu nb2. , e neka si im rekao!Derer:Svi vi,kojima smetaju moje teme,ne mogu sve da vas navodim,neisma zapamtio nikove,imam samo 1 da vam kazem:SISAJTE GA u *** **** ***** *******!
Nisma vam ja kriv shto ste retardi bez mozga i ideje u glavi a ako su vam teme glupe,koji qurac se javljate samo da mi to kazete?
Milsilte da me zabole?Samo me bnamerno nervirate chak i spam je korisniji od tih retardinjo postova.
Gonoite se u tri lepe ***** materine,zabole me shto vma smeta shto sma otvorio 10 tema vama za inat ima da otvorim josh 1000 smao d abi se vishe nervirali skotovi i crknite od m,uke HA!![]()
а ко је број један ?vaka cast , sexualni objektu nb2. , e neka si im rekao!
саћу и овде, само да одем по чоколаду 
Lusy Lusy pa nisi valjda trudnaLusy Lusy:mislim da imam gadan problem....
draga moja rodbino,jbg....nismo svi savrseni...