TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je da nije uspjelo ono shto sam pokushavala,jer da jeste,ne znam kako bih reagovala. Izgubila bih bar jedno.
Sad ste opet srecjni.
Pitash me shta mi je? Kazesh da ne volish da me vidish ovakvu...tuznu i depresivnu.
E pa,jbg dragi moj,tako ti je kako ti je. I ti si razlog za to. Ne jedini,ali najvecji.
Shto sam ti uopshte dala da mi se toliko priblizish?
Da me opet onako jako zagrlish..poljubish..gubim se totalno.

princeza_paulina:
Oh Boze, znam da licim na Samanth-u ali moram jos jednom da podvucem da je BOLJE sto nemamo sastanak danas i da imas ludu srecu sto u ponedeljak necu biti tu, inace bi i u jednom i u drugom slucaju neko od nas dvoje stradao. Nemas pojma u kakav si me procep stavio jer ti preko posla hoces da osvojis devojku. Ne mogu da verujem da si tako glup i da nisi shvatio da to sto radis ne radis za mene nego za mog poslodavca, .... sad kad si ga razmazio ima da pojedes svoje g...., i nemoj da mi cokces i prevrces ocima, jer si sam to sebi zakuvao. I nemoj da se nasladjujes jer ti se javljam sluzbeno, samo zato sto MORAM i ni malo mi nije drago zbog toga. Marsh od mene!

Uh bravo. Ne bih voleo da sam u njegovoj kozi.
Ej, ali takve najcesce ostanu same,iako su carice.

Svaki put kad se vracam s posla dobijem zelju da se ispovracam jer cu te opet zateci pred kompjuterom kako igras svoje glupe igrice za ispiranje mozga, kretenu jedan nistavni, ni za sta nisi sposoban samo za vrijedjanje i svadju. Nije ni cudo sto si takav kad si odrastao sa majkom koja je neizljecivi alkoholicar i ocem koji gleda samo kako ce da udovolji svojoj smrdljivoj guzici i ignorise cinjenicu da mu zena iz dana u dan sve vise propada. Ni ti nisi nista bolji od njega, cak mozda i gori moronu jedan moronski. U kakvu sam ja debilsku porodicu upala, niste zasluzili ni da me upoznate , a kamoli da zivim s tobom skote jedan odvratni. Nekad mi se gadi i sama pomisao da te pogledam. Jedva cekam dan kad cu da te sutnem u dupe i dreknem za tobom "gori u paklu" ti i tvoja citava luda familija. Mrzim te i sveg srca (laz). A i taj tvoj crvic koji nazivas penisom nikad me nije uspio zadovoljiti, nizasta nisi sposoban balavce jedan mentalno zaostali. Od.ebi vec jednom i idi svojoj bivsoj peksinoj, ruznoj, nosatoj bestiji koju toliko lobujes da je predivna osoba. I zasluzili ste jedno drugo ljigavci odvratni. Mrsch kretenchino kretenska........

dugo nisam imala hrabrosti......i onda odjednom samo je izletelo iz mene...ali sad se kajem.proslo je godinu i po dana od kada ga nisam videla,gde bas sad ja njemu da kazem da i dalje mislim na njega :confused: pa,sta ce bre on da pomisli.verovatno da sam pacenica i da ga posle toliko vremena jos nisam uspela preboleti. EEE,blago meni!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back