princeza_paulina
Zainteresovan član
- Poruka
- 263
Samantha Jouns:Ista si ja![]()
![]()
![]()
Da u ovoj prici licimo pomalo... obe smo smesne
Cuti, ovaj je solo, to znatno olaksava stvari, alije taaaaaakooooooo neodgovoran ...:mad::x:x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Ista si ja![]()
![]()
![]()

Jel se to obracas Darku 91?Lusy Lusy:to nista ne menja...
jbg,izvini...ali ja ti..ne mogu da ti verujem...
ko je kriv?........................
...............................................
ne znam vise...

stvarno tako izgleda?!Dana2503:Jel se to obracas Darku 91?![]()

Lusy, od mene ne mozes nista sakriti... 8)Lusy Lusy:stvarno tako izgleda?!![]()
jbg provaljena sam..![]()

citas me kao knjigu.... ;-)Dana2503:Lusy, od mene ne mozes nista sakriti... 8)![]()
o covece koji sam ja kreten...ne mogu...zelela sam,a sad ne mogu....ne tuguj lusy...mocices jednog dana....Lusy Lusy:o covece koji sam ja kreten...ne mogu...zelela sam,a sad ne mogu....

jednoga dana moze biti kasno...pfff...glupi zenski mozak... :?tara623:ne tuguj lusy...mocices jednog dana....![]()
princeza_paulina:Oh Boze, znam da licim na Samanth-u ali moram jos jednom da podvucem da je BOLJE sto nemamo sastanak danas i da imas ludu srecu sto u ponedeljak necu biti tu, inace bi i u jednom i u drugom slucaju neko od nas dvoje stradao. Nemas pojma u kakav si me procep stavio jer ti preko posla hoces da osvojis devojku. Ne mogu da verujem da si tako glup i da nisi shvatio da to sto radis ne radis za mene nego za mog poslodavca, .... sad kad si ga razmazio ima da pojedes svoje g...., i nemoj da mi cokces i prevrces ocima, jer si sam to sebi zakuvao. I nemoj da se nasladjujes jer ti se javljam sluzbeno, samo zato sto MORAM i ni malo mi nije drago zbog toga. Marsh od mene!
tara623:ok......promenicu se...nikad vise....