Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

sumnjiv mi je akuta.. takvi poput njega bi i najjace droge probali, samo da vide svet iskrivljeno, u manga stilu :D

znam za jednog lika iz mog grada kome je to bio cilj, pa evo ga sad glavni lerdi, od njega nabavljam gandzu :D

Hehe, nisam toliko zaludjen... Uostalom napisem sam pricu za Animu/Mangu i onda ako sam raspolozen ilustrujem jedan chapter (mada stvarn nije dobro, ne jos)...

1. Postoje li narkotici koje ste probali, a koje zelite ili ne zelite da probate.

2. Ako bi vam neko rekao da umirete za 10 dana, da li biste se nadrogirali kao ker, znaci sa svim onim haluciogenim gljivama, lsd, eks, heroin...?

Radio sam se bukvalno svim osim dopa,neke stvari su mi bile fantasticne(acid,mdma,spid),neke prosecne...
Strejt sam vec 6 meseci sa izuzetkom acid-a koji ponekad zabodem s vremena na vreme...

Lepsi je osecaj :lol:

Da se fokusiramo samo na gandzu i da izostavimo teze droge. Tacno, ljepsi je osjecaj, ne boli te glava sjutra ujutru, veselija si, i ono najbitnijije, gandza sama po sebi nikoga nije ubila, tj. niko se od nje nije predozirao, a od alkohola jeste i to ne mali broj ljudi.

Gandzu ne uzimam, a alkohol uzimam kad je slavlje neko, tako da se zna da nijesam subjektivan :P

volim drogu i njene konyumenete narkomani najljepši momci :)))))))))))

scaled.php

i Pajdomanke su bičin' :mrgreen:
600full-requiem-for-a-dream-screenshot.jpg

volim drogu i njene konyumenete narkomani najljepši momci :)))))))))))

ima lepih džankija
mada svakako rađe biram odvalinu koja tuče kilo rakije

uprkos svoj logici
ja sam još uvek narkomanski nevin

trava mislim da mi ne bi pasovala
sve što može da se zguta verovatno bih zgutao uz alkohol
iglice ne dolaze u ozir
šmrkanje deluje fensi al neisplativo

Back