Save_Our_Souls
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
ovo ti je jedini rlelevantan deo komentara, think about itAj mi reci sto bi punio dzepove amerima koji su nam toliku stetnu naneli kad i mi imamo pljeskavice koje su vece a na nekim mestima i lepse?
amer se napunio od jednog mek obroka mesecno koji sebi mozes da priustis, jerbo zivis u drzavi srbiji, sta da ti pricam
mek donalds u srbiji postoji u par gradova, sigurna sam da smo im mi vecinski deo kapitala
dajte ljudi, manite se sranja
elem, od fast food-a je majka domino- nije skupo, najedes se kao stoka, a sendvici imaju milion ukusa, za svakog po nesto, ALI TRETIRAJU RADNIKE KAO GOVNA I PUNIM AMERIMA DZEPOVE pa se svaki put kad odem tamo gresna pomolim svetome bogu, zastitniku narode nasejega za spas i spokoj duse svoje gresne. roll
@ bandi-msm da je svicarska, a ako nije, koji bih vickast komentar za svabe mogla da ostavim
 pi.zde fasisticke mozda. hmm
 pi.zde fasisticke mozda. hmm 

. To je na neki nacin licemerje,drogas se,a borac si protiv albanske nezavisnosti,svakog 28.6 se deres KOSOVO JE SRBIJA
. To je na neki nacin licemerje,drogas se,a borac si protiv albanske nezavisnosti,svakog 28.6 se deres KOSOVO JE SRBIJA