Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Aj mi reci sto bi punio dzepove amerima koji su nam toliku stetnu naneli kad i mi imamo pljeskavice koje su vece a na nekim mestima i lepse?
ovo ti je jedini rlelevantan deo komentara, think about it
amer se napunio od jednog mek obroka mesecno koji sebi mozes da priustis, jerbo zivis u drzavi srbiji, sta da ti pricam
mek donalds u srbiji postoji u par gradova, sigurna sam da smo im mi vecinski deo kapitala
dajte ljudi, manite se sranja
elem, od fast food-a je majka domino- nije skupo, najedes se kao stoka, a sendvici imaju milion ukusa, za svakog po nesto, ALI TRETIRAJU RADNIKE KAO GOVNA I PUNIM AMERIMA DZEPOVE pa se svaki put kad odem tamo gresna pomolim svetome bogu, zastitniku narode nasejega za spas i spokoj duse svoje gresne. roll

@ bandi-msm da je svicarska, a ako nije, koji bih vickast komentar za svabe mogla da ostavim :( pi.zde fasisticke mozda. hmm

to srbine
kako je meni divno kako se srpska patriotska ke.njaza mesa u svaki reon zivota i trzista
stop milkama, pretsnimo da finansiramo svajcarske neutralne ku.rve

Otkrila si dzokavac u 3. srednje pa mi prosipas muda :lol:
Ja sam realan,jel ovo sto sam rekao nije tacno ?
Nisam neki fan ekstremnih desnicara,ali jedino su oni govorili o problemu droge u Srbiji. Prvo ubija drustvo,drugo finansira albanske teroriste...

jooooooooj, a da sam ga otkrila u drugom srednje jel bi me volio onda? :(
sta god da je u pitanju, burek, sendvic, sladoled, ako vam je do nacionalistickih sranja vi jedite sarme i cutite, ne morate da smrdite na sve strane

kako to droza ubija drustvo? fala bogu, dok droza nije izmisljena svi smo ziveli u srecnoj utopiji
ispravka, od kad je droza otkrivena, pojedinici konzumatori uzivaju u licnoj utopiji

sta god da je u pitanju, burek, sendvic, sladoled, ako vam je do nacionalistickih sranja vi jedite sarme i cutite, ne morate da smrdite na sve strane
10154d1328911787t-black-ops-crowned-winner-greatest-videogame-ending-guiness-world-records-facepalm.gif

Sarma je turska.

[pa i ajvar je turski, ali je negde u nasem narodu nekih 600 godina, kao i sarma
ako hocete da jedete originalna srpska jela, momci, oruzje u ruke, pa idite lovite, pa onda nalozite ognjiste na sred kuce, pa kuvaj i jedi brate mili koliko hoces.
i nemojte nikako picu i testeninu da jedete, italijani su bili fasisti :(

koji skup morona

Koliko smaraju patriote toliko i vi,njihovi protivnici.Šupičkumaterinubre,ću jedem šta prvo do'vatim.

Ja sam samo relan brate ;). To je na neki nacin licemerje,drogas se,a borac si protiv albanske nezavisnosti,svakog 28.6 se deres KOSOVO JE SRBIJA :lol:, a u sustini si finansijer te Sodome ;). Postujem ljude kao Cedica koji su dosledni u tome :)

A ovo za 'ranu je proseravanje. 90% su to srpske firme koje su kupile licencu. U ostalom mnogi ljudi posteno zive od toga ;)

-opet jedna moja prica iz zivota koja ne interesuje nikog od vas.ali sta cete, kad ne mogu da se obuzdam.

bilo je to 2009 negde na leto.przilo je i odem ti ja na pecanje. ima u blizini neka mocvara,siblje kurte-murte.
i probijam se ja kroz travuljinu preko glave, nebi li dosao do nepristupacnog dela jezera-mocvare gde sam kapirao da cu da pecam u miru bez ikog
bilo je du puno one divlje konoplje sto se srece po banatskim atarima jelte.no vidim ja da medju tom divljom ima i neke "cudne" :zper:

gledim ti ja bolje, formirani su bili mali hedovi, listovi su bili drukciji a i miris je bio prilicno jak. :cool:
a ispod svake prave biljke je bio zaboden stapic od sladoleda.izvalim ja da je to necija divlja plantaza. :zper:
i kao covek svestan pravih vrednosti ( :cool: ) sta sam mogao osim da iscupam,izlomim i pobacam u vodu.
ukupno je bilo 27 biljki od one velicine do poopka pa do preko 2 metara..

a posle toga difrente ****** pecanje.bjez dok te nisu upucali.

mada kad sam ovo ispricao kolegama sa posla hteli su da me ubiju :malav:
- pa sto nisi nama doneo ?

[pa i ajvar je turski, ali je negde u nasem narodu nekih 600 godina, kao i sarma
ako hocete da jedete originalna srpska jela, momci, oruzje u ruke, pa idite lovite, pa onda nalozite ognjiste na sred kuce, pa kuvaj i jedi brate mili koliko hoces.
i nemojte nikako picu i testeninu da jedete, italijani su bili fasisti :(

koji skup morona

Vidi ovako verovatno si me pogresno razumela, ja nisam reko da je patriota svako ko ne jede u meku ja jednostavno ne zelim da im trpam pare u dzepove.

p.s: ne mozes da poredis picu i hranu u meku posto vecina love od hrane u meku ide amerima a ni 1% love od pice kupljene na kiosku ne ide italijanima

na stranu to što sam se odvalio sa ortacima(iako je ono gigant trava u odnosu na ostale koju smo pušili) nego što sam se utripovao kad me je u pola noći probudio mrtvi vetar
produvao sve živo
opet sam čuo korake na tavanu.. opet neko hoda
usrrao sam se neverovatno
a pre par godina je neko lupao na tavanu, i nisam samo ja to čuo. možda je neka mačka ili koj' đavo,al svejedno

Back