Šta biste kupili da imate 20+ miliona dol?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tejt kaže da nema tu šta puno toga da se kupi.. Kuća, par kola, par dobrih satova, dobra garderoba i onda šta? 😄

Šta biste vi?
Leonardo Dicaprio Money GIF

Не бих да се размећем ко неки певачи и певаљке да правим кућерине са 20 купатила и свашта нешто

Него Малу кућу 6 пута 6,25м Неки ауто типа цитроен 2цв,москвич 402 итд.... и једно 20 хектара оранице да садим нешто
Dobro, to možeš da kupiš i za 100-200 hiljada.

Ogroman novac ne donosi istinsku sreću iako većina ljudi provede život maštajući o tome. Znam nekoliko ljudi koji su jako bogati i nebi se nikad menjao sa njima, iako se čini da imaju sve što se može poželeti, to isto dolazi sa svojom mračnom stranom. Život je previše kratak da se provede akumulirajući mnogo viš negonšto ti treba za skroman život. Kada bi meni palo iznenada 20 miliona, mislim da bi većinu toga dao da pomognem unesrećenima, kupio możda neku neophodni instrument za bolnicu itd. Nekada sam imao veliko ego koji sam prilično rani u životu prevazišao da potom otkrio čari koje se nemogu kupiti novcem.

Kupila bih jedan dvoiposoban stan za mene i dva dvosobna za izdavanje.
Jedan mali apartman u Grčkoj u mestu gde je peščana plaža. :heart: Tu bih dolazila svako leto.
Ne bih više radila za druge, već bih otvorila nešto pa radila za sebe.
Zakupila zemljište u blizini Novog Sada i otvorila azil za napuštene životinje, gde bi bile do udomljavanja. :zaljubljena:
Skromno, sa tim parama Novi Sad me vise nikad ne bi video, ma ni turistički. Al lepo to za azil.

On priča iz ugla nekoga ko ima pare, i zaista 20 miliona nije nešto. Malo bolja kuća ili stan u ekskluzivnim delovima nekoliko polularnih gradova, tipa LA, SF ili NY će da te otkošta 10-15 miliona. Dva besna auta 1,5 do 2 miliona. Održavanje svega toga će u veoma kratkom roku da pojede šta god da je ostalo.

Očito se osvrnuo na to da 20 miliona nisu neke pare da misliš da možeš sa tim da imaš superluksuzan život

Odmah da ti kažem da ti nije tako u realnosti…Kako si ti opisao nekog/neku sa 20 mil - to može samo da bude bezmozgovic koji je dobio pare na lutriji recimo.
Na zapadu, osoba/ porodica sa $20 mil, ima kuću od $3-5 mil vrednu, verovatno vikendicu negde, brod ili neku drugu igraču, automobile tipa $100k - $200k.
Deo para im je u privatnim fondovima da odrzavaju svoje bogatstvo, deo para ulazu rizicnije sa nadom da uvećaju svoje bogatstvo…
Jedino sto si u pravu je da održavanje svega toga košta jako puno, od poreza na imovinu, troškova održavanja objekata, školovanja dece na prestižnim fakultetima, letovanja koja mora da prate njihov status…tako da nema opuštanja, pare mora da se zarade da bi se održao status.

I na kraju, da li je $20 mil dovoljan za luksuzan život? …nije za luksuzan tipa posedovanja aviona, ali za veoma udoban život na zapadu svakako jeste…

Poslednja izmena:

Back