Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

To ti kažem, ti si mi ta glava, ono nije najveći stručnjak u državi al zna poso + uz moć neke Nove Srbije se proburgija u neko javno na poziciju i onda po subotnjim žurkicama šeta mlado meso a petkom se opija sa matorim pevaljkama i pečenjem za stolom :mrgreen:

Pa lepo me ti zamisljas. :lol:

Say what you say, ali nijedna gudrica ne šljaka tako istripovano kao mešavina votke, soka od borovnice, guarane I VINJAKA. O da
i dare you

zasto bi iko normalan probao takav koktel od koga u napred znas da ce te glava ubiti i da ces povratiti ***** odprosle godine?

Say what you say, ali nijedna gudrica ne šljaka tako istripovano kao mešavina votke, soka od borovnice, guarane I VINJAKA. O da
i dare you
Не хвала. Вотка + Јамница = исповраћан Фест у Земуну. Цео сепаре + ортакова јаша.

Јесам ја говедо кад мало боље размислим. Ја кад бацим пеглу то мора да се види.

Журка за крај школе, ракија 7 година стајала у пластичној флајци, бам, пегла по целом разреду.
Пунолетство нечије, овердоз ракија, бам, пегла по целом ресторану (и по ортакињином ујаку који ме износи из ресторана /са још тројицом/)
Онда то у Фесту...
Једном сам се испеглао по аутобуској станици, онда отишао на жандарску кућицу и тражио папирне марамице (мислио трафика ******).

Углавном од лоших ракија и тих слатких миксева пеглам.

То је то уствари. :think:

То бре није ни 1% мог опијања.

Добро нисам стока.

Јесам кфалификован за дроге?

- - - - - - - - - -

Možda vutru, ne može puno da škodi.
Ганџу пуши и шит пуши
гута мицубиши
хоће сниф хоће сних
јер је џанки у души

Ne radim ja spid, sinovac :lol: Mene samo halucinogeni privlače, te uppers and downers droge su dosadne. A i kad uzmeš ekser nakon esida vidiš koliko je to zapravo slaba droga. Jer, ako te esid baci u blažena stanja, to će bit, baš kao što je Haksli rekao, vrata raja. ali tu su naravno i vrata pakla :lol:

Jes prob'o DMT ? Jači halceni od LSD-a i sjebaniji da se razumijemo, a zna puć i paranoja ako nisi psihički utreniran.

Prob'o sam k2 spice jednom, jeben trip al' neka hvala, kada sam čuo šta sve može biti ako se tog uhvatiš u širem smislu pustio sam. Samo vutra.

noup,nisam imao priliku. No ovo što sam uzimao i nije lsd-25 za kakav se zna, već mnogo zajebanija droga koja se sintetiše iz porodice fenetilamina a jača je nekoliko desetina puta od lsd-ja. Čak postoje i smrtni slučajevi. Ja overio kad sam uzeo duplu dozu, a još je bio mnogo natopljen bloter, zidovi su se sudarali, oči su drugima ispadale, ruke su ostavljale tragove iza sebe, pomešaju se sva čula, zvuk dopire sa leve strane a ti ga čuješ kao da dopire sa desne. Itd :D

noup,nisam imao priliku. No ovo što sam uzimao i nije lsd-25 za kakav se zna, već mnogo zajebanija droga koja se sintetiše iz porodice fenetilamina a jača je nekoliko desetina puta od lsd-ja. Čak postoje i smrtni slučajevi. Ja overio kad sam uzeo duplu dozu, a još je bio mnogo natopljen bloter, zidovi su se sudarali, oči su drugima ispadale, ruke su ostavljale tragove iza sebe, pomešaju se sva čula, zvuk dopire sa leve strane a ti ga čuješ kao da dopire sa desne. Itd :D

***** to buraz, te su najgore đe te pukne full parajona. Al' dobro nije to za svakoga, trebaš ti bit' psihički moćan da to podneseš tako da to ne trebaš davati depresivnim. Uzmi ti vala bijele udovice đe postaneš kreativan.

Vrhunac su ludare, to su full halucinacije uz jaku paranoju, tu vala moraš imati golema muda da to podneseš...

Back