Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Nikad ne bih probala drogu...jednom kad probaš,nema ti spasa...postaješ fikser..
hihihihi, pravo zboris, hihihih, drogosi
huh, sad se setih kako smo tripovali ortaci i ja.. čoveče, those were the dayz, kad smo imali svoju biljku :mrgreen:
To je bilo svakog dana otkidanje.
Fristajlovi, lupetanja koja normalne uši nisu čule :D
Pa tripovi
bube kamikaze- jednom nas je jedna buba jebavala samo se zaleće i udara u glave
i tripovali smo nenormalno
jednom je ortak kupusom gađao prozor da bi mi otvorili vrata, nismo čuli od zike.. mi se živi usrrali

bilo je svega i svačega.. ženskih urlika, ukletih ljuljaški na vetru, magla iznad groblja kao skup duhova.
vi ste na to stavljali neko haluciogeno sredstvo kao vestacko djubrivo, kaki su vam to tripovi.

travu ne racunam u drogu, travu racunam u duvan za lepu slims cigaru, i sa tim u skladu je konzumiram :mrgreen:
heroin smatram drogom :mrgreen:, ostalo sve moze, da prosirim vidike :D
imam poprilicno svez staz, pa da nadoknadim :mrgreen:

Voleo bih jednog dana da imam svoju farmu, na kojoj bih uzgajao kanabis, koji bi koristio za pušenje, čajeve, peciva, ulje, odeću itd.

Ali pošto je ovo tema o drogama, a kanabis je sveta biljka, moj odgovor je ne, ne želim da probam nijednu sintetičku drogu, a neke sam verovatno nesvesno uneo preko hrane (aspartam)..

Nikad ne bih probala drogu...jednom kad probaš,nema ti spasa...postaješ fikser..

ЈAO MOLIM TE, ZNAČI JAO MOLIM TE

huh, sad se setih kako smo tripovali ortaci i ja.. čoveče, those were the dayz, kad smo imali svoju biljku :mrgreen:
To je bilo svakog dana otkidanje.
Fristajlovi, lupetanja koja normalne uši nisu čule :D
Pa tripovi
bube kamikaze- jednom nas je jedna buba jebavala samo se zaleće i udara u glave
i tripovali smo nenormalno
jednom je ortak kupusom gađao prozor da bi mi otvorili vrata, nismo čuli od zike.. mi se živi usrrali

bilo je svega i svačega.. ženskih urlika, ukletih ljuljaški na vetru, magla iznad groblja kao skup duhova.

a sa čim ste se vi to radili pa imali tolike tripove?

probao vutru sa 15, sa 16 krenuo neki kraci period od pola godine pa nisam duze vreme :D Evo pre 3 meseca krenuli nesto opustenije (nepunih 18) vutru da konzumiramo, 2-3 puta mesecno.. I probao neki dan Salviju ( ko vutra, samo na bong.. drzi te 5minuta.. al tih 5min si haaaj ko niko.. meni je licno trajalo 2-3 sata, da mi je neko dao stoljPi puco bi da prestane, elem ortaci su pomrli od rike) ... Ne pada mi na pamet vise da vamDu bilo sta... Dobro koks na exkurziji sad da se proba i to bi bilo to :D

Naravno da hoce,od toga zive oni,od distribucije narkotika ...Em nas ubijaju i truju em zaradjuju od toga. Najbolji posao za Sipce ;)

:lol: kako da ne, oni prodaju i u pola evrope i ko zna gde još, + žive i od prostitucije/trgovine oružjem/prodaje organa..

a i to od čega živi običan narod i kriminalci nema veze, kosovo kao država uopšte nije bitna u kontekstu šiptara koji tu žive, već zbog nekih drugih ciljeva

Back