- Poruka
- 32.028
a da, i odvaline zemljoradničke isto  ))))))))
))))))))

))))))))
))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ))))))))
))))))))hihihihi, pravo zboris, hihihih, drogosiNikad ne bih probala drogu...jednom kad probaš,nema ti spasa...postaješ fikser..
vi ste na to stavljali neko haluciogeno sredstvo kao vestacko djubrivo, kaki su vam to tripovi.huh, sad se setih kako smo tripovali ortaci i ja.. čoveče, those were the dayz, kad smo imali svoju biljku
To je bilo svakog dana otkidanje.
Fristajlovi, lupetanja koja normalne uši nisu čule
Pa tripovi
bube kamikaze- jednom nas je jedna buba jebavala samo se zaleće i udara u glave
i tripovali smo nenormalno
jednom je ortak kupusom gađao prozor da bi mi otvorili vrata, nismo čuli od zike.. mi se živi usrrali
bilo je svega i svačega.. ženskih urlika, ukletih ljuljaški na vetru, magla iznad groblja kao skup duhova.

, ostalo sve moze, da prosirim vidike
, ostalo sve moze, da prosirim vidike 

Nikad ne bih probala drogu...jednom kad probaš,nema ti spasa...postaješ fikser..
huh, sad se setih kako smo tripovali ortaci i ja.. čoveče, those were the dayz, kad smo imali svoju biljku
To je bilo svakog dana otkidanje.
Fristajlovi, lupetanja koja normalne uši nisu čule
Pa tripovi
bube kamikaze- jednom nas je jedna buba jebavala samo se zaleće i udara u glave
i tripovali smo nenormalno
jednom je ortak kupusom gađao prozor da bi mi otvorili vrata, nismo čuli od zike.. mi se živi usrrali
bilo je svega i svačega.. ženskih urlika, ukletih ljuljaški na vetru, magla iznad groblja kao skup duhova.

Evo pre 3 meseca krenuli nesto opustenije (nepunih 18) vutru da konzumiramo, 2-3 puta mesecno.. I probao neki dan Salviju ( ko vutra, samo na bong.. drzi te 5minuta.. al tih 5min si haaaj ko niko.. meni je licno trajalo 2-3 sata, da mi je neko dao stoljPi puco bi da prestane, elem ortaci su pomrli od rike) ... Ne pada mi na pamet vise da vamDu bilo sta... Dobro koks na exkurziji sad da se proba i to bi bilo to
 Evo pre 3 meseca krenuli nesto opustenije (nepunih 18) vutru da konzumiramo, 2-3 puta mesecno.. I probao neki dan Salviju ( ko vutra, samo na bong.. drzi te 5minuta.. al tih 5min si haaaj ko niko.. meni je licno trajalo 2-3 sata, da mi je neko dao stoljPi puco bi da prestane, elem ortaci su pomrli od rike) ... Ne pada mi na pamet vise da vamDu bilo sta... Dobro koks na exkurziji sad da se proba i to bi bilo to 

...
...Samo vi finansirajte (laznu) drzavu Kosovo kupujuci opijate...

a, šta, kao, propašće ako je ne budu finansirali narkosi iz srbije?

Naravno da hoce,od toga zive oni,od distribucije narkotika ...Em nas ubijaju i truju em zaradjuju od toga. Najbolji posao za Sipce
 kako da ne, oni prodaju i u pola evrope i ko zna gde još, + žive i od prostitucije/trgovine oružjem/prodaje organa..
 kako da ne, oni prodaju i u pola evrope i ko zna gde još, + žive i od prostitucije/trgovine oružjem/prodaje organa..to srbineSamo vi finansirajte (laznu) drzavu Kosovo kupujuci opijate...
to srbine
kako je meni divno kako se srpska patriotska ke.njaza mesa u svaki reon zivota i trzista
stop milkama, pretsnimo da finansiramo svajcarske neutralne ku.rve

Ja ne jedem u meku iako mi se svidja ta hrana
to govori o tebi na dva plana:
1) hrana u meku ima ukus na carape, cast sladoledu-sto ce reci, operisan si od ukusa
2) veliki si patrijota, zovi tedija da te ljubi u bulju
to srbine
kako je meni divno kako se srpska patriotska ke.njaza mesa u svaki reon zivota i trzista
stop milkama, pretsnimo da finansiramo svajcarske neutralne ku.rve