openbox
Poznat
- Poruka
- 8.619
nije, veruj mi, ja sam krenuo sa platom od 200e pa sada sam na "mnogo hiljada" .... vishe para - lakshe jeustvari je mnogo teze sa tolikim parama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije, veruj mi, ja sam krenuo sa platom od 200e pa sada sam na "mnogo hiljada" .... vishe para - lakshe jeustvari je mnogo teze sa tolikim parama.
Pa na Tejta. Njegov doseg su automobili, nakit, vile i slično, šta on zna o ulaganju itd.na koga mislis drugar ?
Tejt kaže da nema tu šta puno toga da se kupi.. Kuća, par kola, par dobrih satova, dobra garderoba i onda šta?
Šta biste vi?
Možeš da kupiš slobodu – da ne radiš za druge, da pomogneš porodici, da uložiš u nešto što ostaje iza tebe.
"Ovde" misliš na zemaljskoj kugli ili krstarici?
to sve stane u 150'000? ti si skromanBMW 1250GS ADVENTURE
KTM 690 ENDURO
GIBSON LES PAUL CUSTOM
CHARVEL SAN DIMAS
MARSHALL JCM 900
EVH 5150
QUAD CORTEX
NVIDIA RTX5090
zaglupljivanjem shirokih ljudskih masaZa Andrew Tate sam čuo, ali pojma nemam tko je i čime se bavi.
Ostalo mi ostane za investiciju i stednju.to sve stane u 150'000? ti si skroman
moja ideja je negde 1M (do 2M) za gajbuOstalo mi ostane za investiciju i stednju.
Zla, pokojna baba Pavko, ti li si?Postala slobodna. Ne bih više ustajala u 6 sati, ne bi se nikome, nizašta izvinjavala, pričala bih šta me je volja, ne bih pazila na riječi, šetala, putovala, ne bih ništa ulagala, gradila, samo trošila.
Dobro, to možeš da kupiš i za 100-200 hiljada.Не бих да се размећем ко неки певачи и певаљке да правим кућерине са 20 купатила и свашта нешто
Него Малу кућу 6 пута 6,25м Неки ауто типа цитроен 2цв,москвич 402 итд.... и једно 20 хектара оранице да садим нешто