Najbolji savjet je da manje jedete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala tine znam baš šta ti treba, ali evo da pokušam, pa ti odaberi...sretno...
[video=google;-4628036076291757842]https://video.google.com/videoplay?docid=-4628036076291757842#docid=7622434908131830208[/video]
Najbolji savjet je da manje jedete.
To ne može biti dobar savet ka zdravom mršavljenju. Video sam gomilu gojaznih ljudi koji zapravo ne jedu puno, samo jedan obrok dnevno i žive na oko 1.000 kcal. Još se dive meni koliko jedem a bf oko 10%.Ako se već mora dati savet u jednoj rečenici, mnogo bi bolje bilo napisati - birajte šta jedete.
![]()
Da li je moguce smrsati ako se vezba u teretani, znaci vezba se svaki dan, i jede se samo jedan obrok na dan, ili dva manja obroka bez hleba? Moguce da ce mnogima biti smesno, ili cudno sto se jede tako malo, sigurno je da i nije zdravo, ali treba skinuti 10 kila salaa u toku dana pijem dosta limunade sladjene sa medom, ali ne mnogo meda.
Ja po mojim nekim proracunima verujem da za 10 dana moze da se srsa 5 kila, sta mislite Vi?
skinuo sam 16kila za 2-3meseca...cak sam za 5 dana smrsao 5 kilograma,iako zvuci nenormalno.Odgovor je:mozes skinuti 5 kg za 10 dana,ali takav nacin koji si odabrao je jako los i ne zdrav za organizam..preporucujem ti 3-4 manja obroka tokom dana,sa malo ugljenih hidrata,a vise proteina.Nakon jela treba da obavljas sve dnevne aktivnosti normalno,a kada osetis glad treba da pocnes kardio trening...nakon treninga odmah proteinski obrok.Ne smes da smanjis skroz ishranu,jer se onda trosi glikogen iz misica,(pored masti) koji povlaci i proteine sa sobom,atp se istrosi odmah i ti bukvalno jedes svoje misice.Samo mnogo proteina ti moze ocuvati misice od katabolize,a kardio treningom ces vec sagoreti masti. Sto se tice limunade-askorbinska kis. je odlican antioksidant koji sprecava nastajanje slobodnih radikala koji nastaju kao produkt metabolizma,tako da je to dobro,samo je treba piti nakon 1,5-2 posle jela(treninga),piti 2l vode pored toga,na sat vremena pre reninga,ili 2 posle treninga...najkasnije jesti 3 sata pred spavanje i to je to..rezultati perfektni.a u tretani sa tegovima nista neces uraditi,osim definicije..ako zelis da povecas misicnu masu to nije ova prica...
Od kad si ti strucnjak za teretanu?
PA u TERETANI SA TEGOVIMA NECE URADITI NI "DEFINICIJU" !
Zna se sta je definicija i kako se "pravi" . Definicija se pravi u kuhinji i samo kuhinji, a ne sa tegovima. Trcanje sluzi da atrofiras i smanjis misice.[/QUO
pa je l lakse napraviti definiciju na mast ili na cist misic??
Zna se sta je definicija i kako se "pravi" . Definicija se pravi u kuhinji i samo kuhinji, a ne sa tegovima. Trcanje sluzi da atrofiras i smanjis misice.[/QUO
O cemu pricas?
Hoes nesto da kazes ali ne znas ni sam kako bi rekao.
a? sto? mast? misic?
Koje su vezbe najbolje za skidanje "sala" sa prepona?![]()
Koji cardio raditi u ovakvim "belim" danima? :/ Zanima me koje su najbolje cardio vezbe za kucu (/stan) uz pomoc vijace, tegova (bucica, ako se nevaram?)?
Pa tesko je raditi...Najbolje otici do teretane odraditi traku pa biciklu , malo vijace, neki trbusnjak itd....I obavezno poneti komplet duplo odelo i presvuci se, dobro obrisati, sacekati da se dobro osusis pa pravac kuci.
A u kuci se uvek improvizuje i nije to to. Trcanje u mestu, neko skakutanje, brzi cucnjevi bez tezina, sa bucicama sve zivo za gornji deo tela po 50 ponavljanja, preskakanje vijace sto duze, trcanje uz stepenice ako ih imas, ako ne, napravis nesto da lici na stepenika pa onda kao steper - penjes se, sidjes i tako milion puta, ali brzo. Iskorak sa bucicama i sl......Nije idealno, ali bolje i to nego nista da se ne radi.
Sta ce mu kardio? Ako ides u teretanu I radis sa tegovima kardio ti Ne treba jer posle treninga sa tegovima metabolizam se ubrzava I posle a od kardia samo tokom izvodjenja.
Jos ako ima sredjenu ishrano top je.
Ubedljivo najbolji savet...ovo je najbolji savet do sada...
al stvarno...![]()
Zanima me na koj' nacin se moze najbolje spremiti 2400m za 11:00![]()