Kako neko može da ne navija za Zvezdu ili za Partizan?

Crvena zvezda i Partizan nisu globalni brendovi pa da mogu zarađivati velike svote novca od prodaje dresova. Veliki evropski klubovi malo zarađuju od prodaje ulaznica u odnosu na ostale prihode. Slažem se da se u tim klubovima krade i da treba da se zavede red, ali to ne znači da ljudi treba da prestanu da podržavaji te klubove. Kao što rekoh ljubav je iracionalna kategorija.
NFL klubovi potpisuju ugovore sa televizijama i streeming servisima u vrednosti od 10 milijarde dolara godisnje, a verovatno i vise, u sustini.

Bas suprotno, 'voleti svoju zemlju' je kada se pobunis protiv tih mafijasa i diktatora.

Evo, bas kako su Ukrajinci to uradili, a indoktrinirani Srbi ih raspeli zbog toga.

Mi smo stvarno tuzno drustvo.
Ja, ja, ja.
Pozdravljaju te drugari iz Svobode i Azova.

Prilozi

• images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    39,2 KB · Pregleda: 2
  • 6190df5d-6564-4abd-bb3a-008e1cf3e65d.jpg
    6190df5d-6564-4abd-bb3a-008e1cf3e65d.jpg
    132 KB · Pregleda: 1
Ne navijam ni za koga jer me najiskrenije boli ***ac za to ko će više puta da ugura nogom okrugli objekat između dva štapa.

Za tih dva sata mogu da pojedem nešto, pojebem nešto i uzmem kintu nekom klijentu.
Ti ne živiš život, samo ga proživljavaš. Tužno je slušati te da te ne pokreće ništa više osim novca i niskih strasti. Možda si materijalno bogat ali si duhovno siromašan.

A fudbaleri za kojima navijači šene inače ne trče za novac. Šutiraju okrugli objekat po travi iz čiste ljubavi.... prema tebi.

Despicable Me Lol GIF
Pa neke pokreće samo novac a neke i poštovanje i ljubav prema klubu i navijačima. Pogledaj Tijeri Anri kakva je veličina od čoveka kao i Džejmi Karager. I danas pričaju o Arsenalu odnosno Liverpulu sa velikim poštovanjem kao veliki navijači.

Pa neke pokreće samo novac a neke i poštovanje i ljubav prema klubu i navijačima. Pogledaj Tijeri Anri kakva je veličina od čoveka kao i Džejmi Karager. I danas pričaju o Arsenalu odnosno Liverpulu sa velikim poštovanjem kao veliki navijači.
Dobro, njih dvojica nisu igrali za pare nego su volontirali ako sam te dobro razumeo.

A ostali?

Dobro, njih dvojica nisu igrali za pare nego su volontirali ako sam te dobro razumeo.

A ostali?
Pa igrali su za novac, ali ih sada ništa ne obavezuje da pokazuju naklonost prema svojim bivšim klubovima a oni to čini i veoma su poštovani među navijačima tih klubova.

Novi nacionalni stadion će se zvati po Siniši Mihajloviću, on nije igrao za reprezentaciju za mnogo veliki novac.

Pa igrali su za novac, ali ih sada ništa ne obavezuje da pokazuju naklonost prema svojim bivšim klubovima a oni to čini i veoma su poštovani među navijačima tih klubova.
A znači čak su i oni igrali za novac, ja sam razumeo da su oni bili jedini volonteri koji su igrali bez novca.

Znači svi oni zapravo igraju za debeli novac, a ti navijaš i nerviraš se zbog okruglog objekta među pogrešnim štapovima.

Razumljivo je onda zašto su i u penziji fudbaleri naklonjeni klubu koji im je omogućio lagodan život u toj istoj penziji.

Kao što vidiš, sve je to jedan veliki novac i biznis.

Zašto bi mene boleo pimpek onda za tuđi biznis kojim se ne bavim?

Razumljivo je onda zašto su i u penziji fudbaleri naklonjeni klubu koji im je omogućio lagodan život u toj istoj penziji.
Taj Anri je igrao i za druge klubove za veliki novac. Ništa ga neobavezuje da iskazuje ljubav prema Arsenalu. Igraju za novac, fudbal je biznis, ali tu ima mnogo više toga od pukog interesa. Prvi klubovi su nastali u radničkim četvrtima, klubovi zbog svega toga ne menjaju lokacije iako bi im se više isplatilo da igraju negde drugde svoje takmičaske mečeve. U Americi je to drugačije, tu franšize menjaju gradove kako im se više isplati.

I ti voliš da gledaš volontere kako besplatno trče za zelenim objektom po livadi, priznaj.
какве волонтере ?

твоје его лечи негде другде.

рецимо протествуј испред уефе или фифе бем ли га... објанси им то баш тако ...

само нас престани смарати ок ?

Naš fudbal treba privatizovati pa ti drugar plaćaj igrače iz svog džepa a ne od poreza raje, sirotinje. Ovo što država finansira Zvezdu i Partizan prvenstveno je sramota
партизан ?

глупост
. To kažem kao zvezdaš.
знам, само ви то изједначавате и ако није ни проедити

пс
ѕвеѕди је власт ћацијевска нашла спонѕора гаспром од 50 мил е
партиѕану линг лонг од 2 мил

БАНКА ОПРОСТИ ЗВЕЗДИ ДУГ ОД 50 МИЛ ЕВРА ...

поређење као дупе и око

СЕКТА КАДА ПАДНЕ цигнаију треба затварати

а лепо сте се курчили сво ово време и пдоржавали снс картел и терзу криминалца...

какве волонтере ?

твоје его лечи негде другде.

рецимо протествуј испред уефе или фифе бем ли га... објанси им то баш тако ...

само нас престани смарати ок ?
Što bih se ja mešao u biznis firmi koje me ne interesuju.

Kao što ne protestujem ispred CocaCole, tako ne protestujem ni ispred UEFA.

A obe firme već imaju dovoljno ovaca za šišanje sa svojim proizvodima, preživeće bez mene kad imaju dovoljno ljubitelja zašećerenog crnog soka i trkača po zelenoj travi koji šutiraju okrugli šareni objekat.

Što bih se ja mešao u biznis firmi koje me ne interesuju.

Kao što ne protestujem ispred CocaCole, tako ne protestujem ni ispred UEFA.

A obe firme već imaju dovoljno ovaca za šišanje sa svojim proizvodima, preživeće bez mene kad imaju dovoljno ljubitelja zašećerenog crnog soka i trkača po zelenoj travi koji šutiraju okrugli šareni objekat.
супер

али што онда нас гњавиш омаловажавњем фудбала ?
:sad2:

Ovo je tema upravo o ovome o čemu ja pričam sve vreme. Navijanju i trčanju po travi.
ово је тема о партизану и звезди или ти како то неко може да не навија за та два тима ?
A ti umesto temom, baviš se čika Sizifom.

Od nas dvojice, izgleda da si ti omašio temu.
а ти нас смараш својим ставом о фудбалу

па докле ?

:sad2:

Back