A sta mislis, whey sa mlekom? Drzace ti sitost duze a nema puno kalorija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ima ih.... on ako i unese 1000, istrosi samo 500 a 500 ode u salo. trosi misice kao gorivo a salo se pakuje i normalno da je gojazan,,,,, jel si ti nekad cula izraz "i od vazduha se gojim" , e to je bas to o cemu pricam nego ljudi ne znaju i onda tako metaforicno kazu.... sve je u metabolizmu i genetici, metabolizam zavisi i od naicna zivota i izbora namirnica pa tako dolazimo do podatka da je vecina ljudi loseg metabolickog stanja. Imas npr 2 cimera, isto jedu u menzi i kupuju hranu i spremaju i dele na 2 dela, jedu, jedan je ultra mrsav, drugi ultra debeo na tih npr 1000 kalorija dnevno....
Pa mozek ti trosi dnevno oko 500 kalorija , verovatno si mislio na ljude koji imaju samo glavu pa se ugoje u obrazima
A ti posto ne koristis mozak vec mitiser,onda ti sve ode u guuzicu i stomak,pa si tako em glup em debeo.
sto cu glupost je nasledna, nisam ja kriv![]()
Imam 17 godina visok sam preko 180cm a tezak 87.I da ,imam 17 % masti.
Krecem u teretanu ,korigovao sam ishranu.
Zanima me da li je pametno da dizem tegove ? Posto se nadam da cu jos da poraste ,voleo bih.Ili da radim osnovno ? Bajs ,trcanje na traci ,propadanje ,sklekovi ?
Imam 17 godina visok sam preko 180cm a tezak 87.I da ,imam 17 % masti.
Krecem u teretanu ,korigovao sam ishranu.
Zanima me da li je pametno da dizem tegove ? Posto se nadam da cu jos da poraste ,voleo bih.Ili da radim osnovno ? Bajs ,trcanje na traci ,propadanje ,sklekovi ?
Nemoj da ides u teretanu sa 17 godina . Treniraj sa momcadi , i tak ce ti uvijek bit zabavno . Bilo koji sport mani se teretane . Jedino ak ti trening nije dovoljan , onda mozes dizat tegove
Nemoj da ides u teretanu sa 17 godina . Treniraj sa momcadi , i tak ce ti uvijek bit zabavno . Bilo koji sport mani se teretane . Jedino ak ti trening nije dovoljan , onda mozes dizat tegove
Lupas gluposti!
E bas ce da ide u teretanu sa 17 godina! I ne da je mlad za nju nego je maltene i star! Trebao je da pocne jos sa 14-15, a to sto ti savetujes da radi od 5-10 godina!
Nisi kompetentan u ovoj oblasti i nepoznajes tematiku veoma a ujedno i robujes raznim stereotipijama i predrasudama, tako da te nece shvatiti niko ozbiljan, e zato jedva cekas ove nove korisnike koji su se tek registrovali jer oni na prvu loptu ne znaju ko je ko na forumu, ali dovoljno je da procitaju samo 5 tvojih i 5 nasih postova i odmah ce znati koji ej tvoj nivo razmisljanja!
Ti si svoju znanje vec pokazao . Tvrditi da se misici tope od trcanja samo pokazuju tvoju genijalnost . I ostali ekspeti koji tvrde da se recimo u teretani mogu samo raditi noge. . U njegovim godinama je neophodno da ojaca srce , a to nece uraditi u teretani . Sto vise napolju sto bolje .
Ti si svoju znanje vec pokazao . Tvrditi da se misici tope od trcanja samo pokazuju tvoju genijalnost . I ostali ekspeti koji tvrde da se recimo u teretani mogu samo raditi noge. . U njegovim godinama je neophodno da ojaca srce , a to nece uraditi u teretani . Sto vise napolju sto bolje .
Ne lupaj gluposti......I naravno da sam dokazao znanje, zato mi non stop stizu PP sa pitanjima a ko tebi salje i od tebe nesto ocekuje?
Niko!
Kakvo tvoje srce, sad si jos i kardiolog jel da? Nije potrebno nikakvo ojacavanje srca sta god to znacilo, ne izmisljaj neke gluposti kako bi odao pseudo utisak da kao nesto ti znas.....I zasto to nece uraditi u teretani? U teretani se sve moze uraditi sto i napolju + jos milion stvari koje napolju ne mogu.
Prestani da hejtujes teretanu iskompleksirani covece!
Pozdrav drustvo.
Ja se i dalje pridrzavam rezima ishrane i poceo sam da vezbam u teretani. Sa 178 kg iz januara sad imam 163. Drugar mi pominje Animal Cuts, zanima me vase misljenje o tome.
reci mi bilo koju vezbu koja jedino moze da se uradi u teretani . Svaka vezba u teretani ima svoj monomorfizam u vezbi napolju . Jel si ti mozda neki admin pa znas tko kome salje poruke . Znas ono pricu vodja od domanovica ,slepac poveo ostale . Di su zavrsili
Ne moze se brdo vezbi uraditi napolju! Kako ces raditi biceps napolju? Kako ces raditi zadnju lozu, zadnje rame, prednje, srednje? Trapez? I to sto moze da se radi je improvizovanje, nikada se ne moze izolovati dati misic lepo, a ukljucuju se i drugi u rad kada ne trebaju! Zato se jedni te isti misici pretreniravaju a drugi slabo napreduju! Nema povecavanja tezina, misici se brzo adaptiraju i tu je kraj! Povecanje broja pobavljanja ne vodi nicemu osim cistom fizikalisanju i kontra rezultatima...I da se nadje neka glupost da se radi koja bi se zvala vezba za neki misic - to je samo 1 vezba a potrebno je raditi minimum 3 razlicite vezbe po treningu za dati misic, a optimalno 4 i od toga da prva bude izrazito snagaska a zadnja izrazito pumpajuca! A to nece nikada napolju u raditi.... .
Nisam admin, ali je veoma smesna i sama pomisao da tebi neko moze poslati PP i pitati za savet pored svih izrecenih gluposti koje si napisao, tvoje slike, nadimka i iskustva u vezbanju...
P>S> Samo ti nastavi da lupas gluposti, i ne da ce ti neko slati PP za savet, nego ces sve cesce i cesce osvanjivati na drugim uglednim forumima kao budala sa krstarice i neznalica! Evo bas ti se ljudi na pansport forumu smeju koliko lupas gluposti, zvezda si na temi " Biseri o teretani" tako nesto!
Bravo, postaces poznat po gluposti! Toliko o PP.
jel si prevrtao nekad traktorsku gumu . Eto odlicna vezbe za ogromne grupe misica izmedju ostalog i biceps . Imas zgibove za biceps . Ako ojacas uvek mozes dodati neku dodatnu tezinu . Kod svih vezbi napolju da se isto povecati masa . Uvjek mozes natovariti dodatnu masu da radis sa opterecenjem , ali da budem iskren ne kuzim cemu to uopce . Vecina ljudi treba da bude fit i da se zabavlja pri treningu , a ne guraju neke mase cisto da bi imali neke navodne misice , koje se tope po tvom pricanju i od minimuma kretanjaNe moze se brdo vezbi uraditi napolju! Kako ces raditi biceps napolju? Kako ces raditi zadnju lozu, zadnje rame, prednje, srednje? Trapez? I to sto moze da se radi je improvizovanje, nikada se ne moze izolovati dati misic lepo, a ukljucuju se i drugi u rad kada ne trebaju! Zato se jedni te isti misici pretreniravaju a drugi slabo napreduju! Nema povecavanja tezina, misici se brzo adaptiraju i tu je kraj! Povecanje broja pobavljanja ne vodi nicemu osim cistom fizikalisanju i kontra rezultatima...I da se nadje neka glupost da se radi koja bi se zvala vezba za neki misic - to je samo 1 vezba a potrebno je raditi minimum 3 razlicite vezbe po treningu za dati misic, a optimalno 4 i od toga da prva bude izrazito snagaska a zadnja izrazito pumpajuca! A to nece nikada napolju u raditi.... .
Nisam admin, ali je veoma smesna i sama pomisao da tebi neko moze poslati PP i pitati za savet pored svih izrecenih gluposti koje si napisao, tvoje slike, nadimka i iskustva u vezbanju...
P>S> Samo ti nastavi da lupas gluposti, i ne da ce ti neko slati PP za savet, nego ces sve cesce i cesce osvanjivati na drugim uglednim forumima kao budala sa krstarice i neznalica! Evo bas ti se ljudi na pansport forumu smeju koliko lupas gluposti, zvezda si na temi " Biseri o teretani" tako nesto!
Bravo, postaces poznat po gluposti! Toliko o PP.
jel si prevrtao nekad traktorsku gumu . Eto odlicna vezbe za ogromne grupe misica izmedju ostalog i biceps . Imas zgibove za biceps . Ako ojacas uvek mozes dodati neku dodatnu tezinu . Kod svih vezbi napolju da se isto povecati masa . Uvjek mozes natovariti dodatnu masu da radis sa opterecenjem , ali da budem iskren ne kuzim cemu to uopce . Vecina ljudi treba da bude fit i da se zabavlja pri treningu , a ne guraju neke mase cisto da bi imali neke navodne misice , koje se tope po tvom pricanju i od minimuma kretanja
na profesionalnom treningu nema zabave...
to se zove rekreacija i to je sasvim nešto drugo...
ako hoćeš da radiš na sebi ili da se baviš sportom onda treba ili da se baviš profesionalno i da se profesionalno i ponašaš ili nemoj da radiš ništa....
na profesionalnom treningu nema zabave...
to se zove rekreacija i to je sasvim nešto drugo...
ako hoćeš da radiš na sebi ili da se baviš sportom onda treba ili da se baviš profesionalno i da se profesionalno i ponašaš ili nemoj da radiš ništa....