Kako neko može da ne navija za Zvezdu ili za Partizan?

Kako neko može da ne navija za Zvezdu ili za Partizan? Kapiram da neko voli svoj lokalni klub, ali ne razumem ljude koji ne navijaju za Zvezdu ili za Partizan. Ja to jednostavno ne razumem, molio bih da mi to objasni neko ko to može.
тема је више него јасна сизифе :mazi:
@Sizif

a ti si je pretvorio u omalovazavanje i ismevanje fudbala

pa sto si ne otvoris temu sa naslovom ''volite li fudbal tu besmislenu igru? '' umesto sto nas ovde maltretiras i spamujes temu svojim stavom o fudbalu, koji nije tema ?

1760190659428.png

партизан ?

глупост

знам, само ви то изједначавате и ако није ни проедити

пс
ѕвеѕди је власт ћацијевска нашла спонѕора гаспром од 50 мил е
партиѕану линг лонг од 2 мил

БАНКА ОПРОСТИ ЗВЕЗДИ ДУГ ОД 50 МИЛ ЕВРА ...

поређење као дупе и око

СЕКТА КАДА ПАДНЕ цигнаију треба затварати

а лепо сте се курчили сво ово време и пдоржавали снс картел и терзу криминалца...
Ma šta mi napriča.

https://www.danas.rs/sport/fk-partizan-novcana-pomoc-drzava-aleksandar-vucic/

тема је више него јасна сизифе :mazi:
@Sizif

pa sto si ne otvoris temu sa naslovom ''volite li fudbal tu besmislenu igru? '' umesto sto nas ovde maltretiras i spamujes temu svojim stavom o fudbalu, koji nije tema ?
Tema je "kako neko može da NE navija za Zvezdu i Partizan", i ja objašnjavam upravo to - kako neko može da NE navija za Zvezdu ili Partizan.

Ne znam gde je nesporazum.

Добар је фудбал. Као спортска игра. Добар је и ВАЈнинг Илевн. Добар је и ПЕС, иако Милан Тарот тврди супротно. Чак је и ФИФА постала добра с временом. Ипак, навијање је нешто друго.

Evo, ja ne navijam.

Navijao sam za Zvezdu tamo do neke 18-e godine.

Posle toga sam shvatio kakvo su udbasko-kriminalno blato koje unistava drustvo ta dva kluba, i ne navijam vise.

Prosto, ne mogu da navijam da kriminalci i udbasi koji vode te klubove imaju toliku moc i kontrolu nad ljudima i firmama.

Ne mogu da navijam na ljude koji vode te klubove koji decenijama pisaju po sportu, prete igracima, i teraju ih da potpisuju otpis dugovo tih klubova prema njima.

Pravo pitanje je zasto vi navijate za te mafijaske udbase, a ne zasto mi ne navijamo.
Ja mislim da si ti Grobar
Tamo idu ovi iz mešanih brakova al lojalni Srbiji

Iskreno, uopće ne pratim nogomet, jedino me vesele srpski i hrvatski porazi.

:mrgreen:🐈

Veselili bi me i bosanski, kada bi se negdje plasirali.
Још да вечерас (ако сам запамтио) у Лесковцу ваша браћа шиптари напуне ћиксијеву мрежу. :ortaci3:

Тко вам прави&продаје сладоЉед? Тко отвара посластичарнице "Хајдук" & "Динамо"? Тко се шири на Јужном Јадрану, некадашњој Далмацији? Са ким Хрватска склапа војне савезе? Зашто Срби вичу или су викали "**** Хрвата да Шиптар нема брата!"? :mrgreen:

Тко вам прави&продаје сладоЉед? Тко отвара посластичарнице "Хајдук" & "Динамо"? Тко се шири на Јужном Јадрану, некадашњој Далмацији? Са ким Хрватска склапа војне савезе? Зашто Срби вичу или су викали "**** Хрвата да Шиптар нема брата!"? :mrgreen:
😡 😡 😡

Gle, ja sam Hrvat samo na papiru, ali nisu valjda Hrvati najgori na svijetu?
Slobodno ih možeš psovati, prijetiti im nasiljem, nazivati ih pogrdnim riječima, ali neke granice bi ipak trebale postojati.

Back