Predlozi šta bi Piksi trebalo da izjavi za štampu

Veljko Paunović novi selektor Srbije?!​

Srpski stručnjak Veljko Paunović mogao bi uskoro da postane novi selektor Srbije.

Izvor:Arena sport
Veljko Paunović novi selektor Srbije?!

DPPI, DPPI Media / Alamy / Profimedia

Posle poraza od Albanije u Leskovcu (0:1) u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo, postalo je neminovno da će se putevi selektora Dragana Stojkovića i Fudbalskog saveza Srbije razići.

To je potvrdio i Piksi, koji je iste večeri razgovarao sa Draganom Džajićem i Brankom Radujkom, čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije, ponudivši im ostavku.

Nedugo potom, u medijima se pojavilo i ime njegove zamene. Kako saznaje "Arena sport" reč je o Veljku Paunoviću.

Srpski stručnjak je pre samo tri dana dobio otkaz u Real Ovijedu, čime je postao slobodan u izboru nove sredine.

Paunović je ime koje se dugo u javnosti povezuje sa selektorskom funkcijom, a čini se da su sada sve prepreke otklonjenje. Sa našom mladom reprezentacijom je 2015. godine osvojio Svetsko prvenstvo, te se svi u Srbiji nadaju da bi dobru igru mogao deceniju kasnije da prenese na seniore.

U svakom slučaju, Paunović neće predvoditi tim protiv Andore. Taj posao će biti poveren Goranu Đoroviću, Stojkovićevom asistentu.
jos jedan ocajnik, koji je zeljan novca...verujem, da ce morati da uplati bar 50% od ugovora u humanitarne svrhe...dom za nezbrinutu decu A i A...dom se nalazi u Jajincima, a racun u Svajcarskoj

Ko je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
https://nova.rs/sport/fudbal/aleksandar-vucic-branko-radujko-srbija-leskovac/

„Što nismo igrali u Leskovcu? Niko nije u stanju da mi objasni što nismo igrali u Leskovcu, osim što su Englezi tražili. To sam rekao u trenutku kad se desilo. Ali, evo, ja kažem, ja se ne mešam, vi ste mangupi, vi znate bolje, pametnije. I lepo smo prošli pošto znaju pametnije. Eto, lepo smo prošli. I sad kažu: ‘Pogrešili smo, sad ćemo da igramo protiv Albanije u Leskovcu.’ I naravno biće najbolja moguća atmosfera. I možda ćemo da izgubimo, možda ćemo da pobedimo, ali biće najbolja moguća atmosfera. Ako nas puste da imamo ijednog navijača na tribinama – UEFA, FIFA, ne znam više ko to određuje, zbog prekršaja navijača i ne znam čega. Ako sve bude dozvoljeno, u Leskovcu će biti divna atmosfera, bar će ljudi da navijaju za Srbiju. Iz sve snage, iz sveg srca. Leskovac je naša tvrđava“, zaključio je Vučić tokom gostovanja na „Informeru“.

On je za Viskija ne stručnjak no mega giga stručnjak.
A La Liga je jedno 10 puta bolja od naśe ping pong ling long lige. Samo kažem.
a da stavimo onda njega za selektora i da tražimo ponavljanje utakmice ako je takav ekspert?

mislim da bi UEFA prihvatila jer ono u zaustavnom vremenu i nije bio neki taktički gol, nego ono "ja šutno a on nije odbranio"

https://nova.rs/sport/fudbal/aleksandar-vucic-branko-radujko-srbija-leskovac/

„Što nismo igrali u Leskovcu? Niko nije u stanju da mi objasni što nismo igrali u Leskovcu, osim što su Englezi tražili. To sam rekao u trenutku kad se desilo. Ali, evo, ja kažem, ja se ne mešam, vi ste mangupi, vi znate bolje, pametnije. I lepo smo prošli pošto znaju pametnije. Eto, lepo smo prošli. I sad kažu: ‘Pogrešili smo, sad ćemo da igramo protiv Albanije u Leskovcu.’ I naravno biće najbolja moguća atmosfera. I možda ćemo da izgubimo, možda ćemo da pobedimo, ali biće najbolja moguća atmosfera. Ako nas puste da imamo ijednog navijača na tribinama – UEFA, FIFA, ne znam više ko to određuje, zbog prekršaja navijača i ne znam čega. Ako sve bude dozvoljeno, u Leskovcu će biti divna atmosfera, bar će ljudi da navijaju za Srbiju. Iz sve snage, iz sveg srca. Leskovac je naša tvrđava“, zaključio je Vučić tokom gostovanja na „Informeru“.
a leteći taxi nije pominjao?
kad je tema bila NIS tad je pričao o letećem taxi-ju
štagaznam ja

Back