Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos jedan ocajnik, koji je zeljan novca...verujem, da ce morati da uplati bar 50% od ugovora u humanitarne svrhe...dom za nezbrinutu decu A i A...dom se nalazi u Jajincima, a racun u SvajcarskojVeljko Paunović novi selektor Srbije?!
Srpski stručnjak Veljko Paunović mogao bi uskoro da postane novi selektor Srbije.
Izvor:Arena sport
![]()
DPPI, DPPI Media / Alamy / Profimedia
Posle poraza od Albanije u Leskovcu (0:1) u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo, postalo je neminovno da će se putevi selektora Dragana Stojkovića i Fudbalskog saveza Srbije razići.
To je potvrdio i Piksi, koji je iste večeri razgovarao sa Draganom Džajićem i Brankom Radujkom, čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije, ponudivši im ostavku.
Nedugo potom, u medijima se pojavilo i ime njegove zamene. Kako saznaje "Arena sport" reč je o Veljku Paunoviću.
Srpski stručnjak je pre samo tri dana dobio otkaz u Real Ovijedu, čime je postao slobodan u izboru nove sredine.
Paunović je ime koje se dugo u javnosti povezuje sa selektorskom funkcijom, a čini se da su sada sve prepreke otklonjenje. Sa našom mladom reprezentacijom je 2015. godine osvojio Svetsko prvenstvo, te se svi u Srbiji nadaju da bi dobru igru mogao deceniju kasnije da prenese na seniore.
U svakom slučaju, Paunović neće predvoditi tim protiv Andore. Taj posao će biti poveren Goranu Đoroviću, Stojkovićevom asistentu.
Što da spavamo kad je tek 21:34
Kako "stručnjak" a dobio otkaz od kluba na granici za ispadanje iz La Lige?Veljko Paunović novi selektor Srbije?!
Srpski stručnjak je pre samo tri dana dobio otkaz u Real Ovijedu, čime je postao slobodan u izboru nove sredine.
On je za Viskija ne stručnjak no mega giga stručnjak.Kako "stručnjak" a dobio otkaz od kluba na granici za ispadanje iz La Lige?
(17-to mesto)
To ko iz vremena DOS-a "dolazi stručnjak iz inostranstva"
A ono Djelić Miki Maus![]()
https://nova.rs/sport/fudbal/aleksandar-vucic-branko-radujko-srbija-leskovac/Ko je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
a da stavimo onda njega za selektora i da tražimo ponavljanje utakmice ako je takav ekspert?On je za Viskija ne stručnjak no mega giga stručnjak.
A La Liga je jedno 10 puta bolja od naśe ping pong ling long lige. Samo kažem.
a leteći taxi nije pominjao?https://nova.rs/sport/fudbal/aleksandar-vucic-branko-radujko-srbija-leskovac/
„Što nismo igrali u Leskovcu? Niko nije u stanju da mi objasni što nismo igrali u Leskovcu, osim što su Englezi tražili. To sam rekao u trenutku kad se desilo. Ali, evo, ja kažem, ja se ne mešam, vi ste mangupi, vi znate bolje, pametnije. I lepo smo prošli pošto znaju pametnije. Eto, lepo smo prošli. I sad kažu: ‘Pogrešili smo, sad ćemo da igramo protiv Albanije u Leskovcu.’ I naravno biće najbolja moguća atmosfera. I možda ćemo da izgubimo, možda ćemo da pobedimo, ali biće najbolja moguća atmosfera. Ako nas puste da imamo ijednog navijača na tribinama – UEFA, FIFA, ne znam više ko to određuje, zbog prekršaja navijača i ne znam čega. Ako sve bude dozvoljeno, u Leskovcu će biti divna atmosfera, bar će ljudi da navijaju za Srbiju. Iz sve snage, iz sveg srca. Leskovac je naša tvrđava“, zaključio je Vučić tokom gostovanja na „Informeru“.
u redu je marlone, smiri se...
Venecuela leži na nafti, prošle godine nacionalizovaliНи Венецуела нИ аРГЕНТИНА НЕ ПЛАЋА свог Селектора 1,5 Милиона,годишње.
Они немају тај луксуз,нису толико богати![]()