dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Pošto je tema o mršavljenju uvek aktuelna ovde možete postaviti pitanja da se ne bi otvaralo više istih tema.
Hvala
Hvala
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kovle:Pozdrav,
Imam 15 god visok sam 175cm(mozda koji cm vise), imam 86kg i krupnije sam gradjen. Imam naslage sala na stomaku, zadnjici i grudima. Najvise me brine salo na grudima koje mi izgleda cudno i daje neprirodni oblik grudima, i zelim to da ispravim brzo. Dostupan mi je stadion na koji mogi ici da trcim, a pored toga imam i orbitrek spravu koju koriste mama i sestra, tako da mogu da treniram i na njoj. Treba mi program treninga, i mozda i predlog ishrane, ako moze. Razmisljam da radim hiit, ali cuo sam da to treba da se radi 3-4 max. Da li treba da radim nesto drugo danima kad ne radim hiit, recimo standardno duze trcanje? Kondicije imam sasvim dovoljno za pocetak hiit-a. Ili da se vratim obicnim treninzima, od po 45 min recimo 6x nedeljno.
Takodje, radim i sklekove svaki drugi dan. Najvise mogu da uradim 20 i to sirokih , uskih mogu samo 8. Radim po 3 serije obe vrste naizmenicno, ne merim pauze, cekam da se odmorim za sledecu seriju. Da li treba da povecam broj serija, ili sta kako bih malo ojacao grudi i vremenom pretvorio salo u misice? Ne planiram da idem u teretanu .
Moze li neko da mi odgovori, ili nesto napise
Ako zelis da skines naslage sala, idi u teretanu, i trci po onoj spravi dok te ne zabole noge. Odmori se i za vreme odmora popij samo guc vode, a ostalo ostavi za kasnije. Ako zelis da nabacis i misice, malo dizi tegove. Vrati se na trcanje, takodje dok te ne zabole noge. Onda idi i pohvali se jednom ribom. Tako svakog 3. dana i vec ces da osetis razliku!Pozdrav,
Imam 15 god visok sam 175cm(mozda koji cm vise), imam 86kg i krupnije sam gradjen. Imam naslage sala na stomaku, zadnjici i grudima. Najvise me brine salo na grudima koje mi izgleda cudno i daje neprirodni oblik grudima, i zelim to da ispravim brzo. Dostupan mi je stadion na koji mogi ici da trcim, a pored toga imam i orbitrek spravu koju koriste mama i sestra, tako da mogu da treniram i na njoj. Treba mi program treninga, i mozda i predlog ishrane, ako moze. Razmisljam da radim hiit, ali cuo sam da to treba da se radi 3-4 max. Da li treba da radim nesto drugo danima kad ne radim hiit, recimo standardno duze trcanje? Kondicije imam sasvim dovoljno za pocetak hiit-a. Ili da se vratim obicnim treninzima, od po 45 min recimo 6x nedeljno.
Takodje, radim i sklekove svaki drugi dan. Najvise mogu da uradim 20 i to sirokih , uskih mogu samo 8. Radim po 3 serije obe vrste naizmenicno, ne merim pauze, cekam da se odmorim za sledecu seriju. Da li treba da povecam broj serija, ili sta kako bih malo ojacao grudi i vremenom pretvorio salo u misice? Ne planiram da idem u teretanu .
Hvala unapred na savetima.
Ja ne bih otvarao novu temu samo za mene, nego cu da pitam ovde, ali bih molio da mi neko odgovori, imam 16 god, visok sam 188 i imam 90 kila, krupnije sam gradje, ali opet imam naslaga sala na stomaku i na butinama, grudi, ruke i donji delovi nogu (listovi...) su ok, obozavam da vozim bajs, tako da pitam da li se tada mrsavi i koji misici su u upotrebi, a sada posto je lepo vreme dosta plivam na adi, volim i da setam dosta, samo ne znam koliko je to efikasno, hleb veoma malo jedem, gazirane sokove kao i ostale ne pijem, e sad kad bi neko jos mogao da mi kaze koje vezbe da radim (trbusnjake, ledjnjake, sklekove) i koliko puta dnevno, kao i koliko je dovoljno da vozim bajs, ne volim neke prestroge dijete tipa (20g ovoga, 35 g onoga ali onda ne ono prvo...) konkretno zelim najvise da skinem salo sa stomaka.... Unapred zahvalan
ovako: Imam 17 god. 176 sam visok, i imam 75kg. Nisam pretarano debeo, sto bi rekli "elegantno popunjen", nego mene zanima drugo.. Mnogo sam buckast u licu, pa me zanima je l' moze to nekako da se resi?.. Hvala unapred
To da ne treba da se jede posle 6 sati je samo obican mit.
ne bih se bas slozio...
Sve dok se neko hrani zdravo, ne vidim zasto ne bi jeo posle 6 sati? Sta ako treniras uvece, zar i onda ne bi jeo posle treninga? Ili ako budes gladan, zar ne treba bas nista jesti?
Sve dok ukupan broj kalorija ne prelazi tvoju dnevnu potrebu, onda je u redu. Sve je to "calories in calories out".
Ne znam kako im je to upselo u svakoj teretani ima traka jos nisam video da se neko povredio..bas kazu za beton da ne valja..inace na traci mogu mnogo duze trcati