gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Forumaljkama svaka čast,odnosno **** po želji,ali tema ima jasan i eksplicitan naslov.Kako će te baba devojke bez prakse da prepoznaju qrvare?Ima li takvih na Krstarici?
Ma kakvi, ovde sve fini i ugledni momci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forumaljkama svaka čast,odnosno **** po želji,ali tema ima jasan i eksplicitan naslov.Kako će te baba devojke bez prakse da prepoznaju qrvare?Ima li takvih na Krstarici?

znaci zahebala sma se samo tako sto sma odgovorila![]()

bas si lepa na avataru, svidjas mi se![]()
ko si sad pa ti mali?
maliveliki
što ružno?Kako prepoznati da je muskarac koorvar? Ružno zvuči ali kako nazvati čoeka koji non stop švrljaja
Ajde
znači gori pod tabanamaJok bre
Al kontam da ovima do 30 rodjendana ne gori pod tabanima)))

vi ste mlade i povodljive i još vam ne gori pod tabanimaA sta je sa onima do 30, one nemaju moc prepoznavanja koorvara

meni to odgovara, mislim razumemo se onda generacijskimada pazi sta pricas, forumaljke su ti uglavnom 30+![]()
Kako prepoznati da je muskarac koorvar? Ružno zvuči ali kako nazvati čoeka koji non stop švrljaja
Ajde

tu samo svestenik moze da pomogne nesto..a mi devojke od 60+ godina?![]()

tako sto su lude za njimKako prepoznati da je muskarac koorvar? Ružno zvuči ali kako nazvati čoeka koji non stop švrljaja
Ajde
otac makarije cudotvoractu samo svestenik moze da pomogne nesto..![]()

To onaj sto uteruje dobro,a isteruje zlo..otac makarije cudotvorac![]()

zezam se Dajvsto si tako grub![]()
..si gledala oca Makarija..koji cudotvorac..
zezam se Dajv..si gledala oca Makarija..koji cudotvorac..
![]()

Njet.Ne mislim tako.znaci zahebala sma se samo tako sto sma odgovorila![]()
Pa to nije nikakav problem, oni to ne kriju, naprotiv, ponosno isticu.Kako prepoznati da je muskarac koorvar? Ružno zvuči ali kako nazvati čoeka koji non stop švrljaja
Ajde

jes vala.Pa to nije nikakav problem, oni to ne kriju, naprotiv, ponosno isticu.![]()
Имала сам друга на факултету који одговара опису. Очи су му летеле на све стране.
el pitala Para za mene?
)))
)) da nebi bio modar
))))