Madam Pomfri
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Pa stvarno ne znam šta nije jasno.
Za šes stranica smo nadam se definisali kurvare i kako izgledaju - kurvar se poznaje po pogledu, poznaje se kada zvera okolo, ali se poznaje i kada gleda duboko u oči, kurvar je onaj koji ti kaže da nije baš za vezu, ali je kurvar i onaj koji otvara vrata, namešta vam kosu preko kragne i izmiče stolicu da dama sedne, kurvar je i onaj koji priča priče, ali kurvar je onaj koji ćuteći nešto krije, kurvar je onaj koji ti govori da nikad nikog poput tebe video nije, ali i onaj koji ti ne daje komplimente, kurvar je onaj čist i opran, namirisan, ali i onaj što ga zabole da zbog žene vodi računa o sebi.
Okej, pročitao sam samo poslednje tri stranice, nisam svih šest, ali je ovo neka sublimacija kurvara.
To je ta definicija,prava!!!!

P.S.
Imala sam prilku da upoznam muškarca, nekih četrdesetak godina, koji je jednom nedeljno odlazio kod frizera, a svake druge nedelje je šišao kosu, besprekorno sređen i uglađen. Imao je "problem" što su ga ganjale razvedene i udate žene i, gle čuda, uvijek se pitao kako baš njega -nije mogao da se odbrani. Zaključih da je on žigolo - 100% -imao je svoju klijentelu...razlika je između njega i kurvara...ovi kurvari su zanimljiviji

)

Posteni muskarci to rade samo subotom 
)))))))