DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
i još ovo za kraj...ona koja ne ume na vreme da prepozna da joj je muž / momak švalerčina, onda možda bolje i ne zaslužuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i još ovo za kraj...ona koja ne ume na vreme da prepozna da joj je muž / momak švalerčina, onda možda bolje i ne zaslužuje

Gledajući serije moj rodjak sa sela i selo gori baba se češlja srljanje muškaraca je kavaljerski delikt .....
Moja mama je vazda govorila u bosnu se nemoj udati oni su čudni a nemoj ni u srbiju oni vole žene aj što vole svoju ali vole tudje više nego pogaču pojesti ....

Na koju stranu je Adolf češljo razdeljak ....?

šta...to je nacionalno obeležje muškaraca Srbije ?![]()
))Sa desna na levo.
Dodjes mi pivo za informaciju![]()
pa naopako rezonovanje))
Ispade tako
Za vrijeme juge bake u mostaru petkom posjedaju na šamlice i kako devojke prolaze na igranku govorile su " ajde đevojke lijepe mile sve dajte samo gace jok"
Sa desna na levo.
Dodjes mi pivo za informaciju![]()
nije beg cicija
))))Stvarno,do kog opsega starosne dobi se zena moze nazvati devojkom?
Čim dodjem u srbiju vodim te čak na točenonije beg cicija
))))

))
Ispade tako
Za vrijeme juge bake u mostaru petkom posjedaju na šamlice i kako devojke prolaze na igranku govorile su " ajde đevojke lijepe mile sve dajte samo gace jok"
15 - 40, ваљда.
ne znam, u moje vreme, su vec ove poesl 30 zvali babadevojke
jes izvrnut svet, majka mi pricala da su posle igranke isli odvojeno, mislim roditelji i deca kuci, deca su isli pored potoka roditelji ulicom, zasto, da bi se malo stiskali (bez seksa)...kaze majka, koja nije isla nije se ni dobro udavala
- - - - - - - - - -
ne znam, u moje vreme, su vec ove poesl 30 zvali babadevojke
i u moje
))
Da , do 40. ih zoveš a poslije dolaze same !15 - 40, ваљда.

Da , do 40. ih zoveš a poslije dolaze same !![]()
Hehe , iznenadila bi se !Теби слабо ко свраћа.

15 - 40, ваљда.
Врло важно шта је која протува у твоје време говорила.
U tvoje vremei u moje
))
Al juče javiše da je žena sa 60 godina u Španiji rodila dvojke . Otac od 63 godine veseo i pokazuje cerkici koja ima 3 godine prinovu
Znači 30 je mlado još

Pogledaj kako izgleda danas C.C.Catch,rodjena je 1965-e godine:
Pogledajte prilog 347963

Pogledaj kako izgleda danas C.C.Catch,rodjena je 1965-e godine:
Pogledajte prilog 347963