Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgradio sam tu neku temperamentnu naviku da kad me devojka ne kontaktira par dana -- kad mi se cini kao da joj je interes opao -- da je momentalno sutnem lol. razlog? ja bih reko to sto toliko devojaka jedva ceka da me ima, da mi poklone svoju paznju, da mi je jednostavno debilno da se nosim s tim "trenutno me boli racku ali ce me proci" stavom.

Ne znam, mene realno boli uvo, dam im prostora... Uglavnom daju i one meni, ali bilo je par slucajeva gde se ebeno naljute zbog slike s drugaricama a sto se one tamo grle sa svakim, svakog vole i srca im salju i ne znam ni ja sta vec je ok... Meni jeste ok, bas me briga sve dok me ne varas, al ako sam ja fer budi i ti.

fora je sto me proganja taj osecaj, ta konfuzija, taj sukob mojih starih, nasledjenih "dobrih" instinkta koji mi kazu "nemoj, povredices je, nije lepo" i novorazvijenih "zlih" instinkta koji vicu "otkaci je bitango! OTKACI JE!". i proganja me taj osecaj i trenutno stojim na stranu ovih "dobrih" instinkta i nadam se da ce ovi "zli" da odyebu ali duboko u sebi znam sta me ceka lol. jedino sto moze da me spasi je da se ona javi i pocne da se izvinjava.

Ti si sam u svakom slučaju, nijedna osoba ne može da se stopi s tobom na taj način da ćeš se osetiti drukčije. To sam rekao likuši s kojom sam se smuvao skoro,
Ona je tako skontala šta ja želim a šta ne
Lepo, Direktno kažeš drugima, i to ti je to
Više volim kad sam sam, to sam shvatio. Bolje to nego da se nalaziš u smaračkom okruženju sa retardima od ljudi, govedima, bezumnoj masi.

Ti si sam u svakom slučaju, nijedna osoba ne može da se stopi s tobom na taj način da ćeš se osetiti drukčije. To sam rekao likuši s kojom sam se smuvao skoro,
Više volim kad sam sam, to sam shvatio. Bolje to nego da se nalaziš u smaračkom okruženju sa retardima od ljudi, govedima, bezumnoj masi.

D namerno veliko? XD

Ja bas ne volim kad sam sam, ima mnogo ljudi koji su istinski dobri i ne bi te zajebali. Imam tu srecu da sam upoznao par takvih ljudi, mada se slazem sa "bezumnom masom", s tim da bih ja svoje drustvo nazvao "bezbriznom masom"... Divim im sekad cujem kako caskaju o najobicnijim stvarime, devojke, pice, sledeci izlazak, utakmice, potpuno zanemarujuci sve ostalo. Nekako kad ih slusas stices utisak da su svi srecni, svi uzivaju, prate neke trendove, slepo. Nekad mi se i smuci sedenje u takvom drustvu, a opet svi su tu za tebe kad ti trebaju, svi su dobri prijatelji...

P.S.

Znaci ako od devojke hocu samo seks, da se razmasem samo patkom i shvatice... xD

ne. volece te ako si snazna persona (a snaga je relativna, jelte) jer bi u tom slucaju hteli da postanu deo tvog ega tj. da budu tvoji robovi. ili to ili ako imate zajednickog gospodara kojeg sluzite. sve ostalo je fegetizam lol.

Zašto imam osećaj da si od onih ljudi koje su mnogo ponižavali u životu, pa u nedostatku bolje kompenzacije i veće sposobnosti koristiš (da ne kažem zloupotrebljavaš) Ničea da bi nadomestio potrebu za revanšom i nemoć koju osećaš (a koju naravno nećeš priznati, nego je uvek pokriti tezom o tome kako tvoj sagovornik ništa ne razume)?

fora je sto me proganja taj osecaj, ta konfuzija, taj sukob mojih starih, nasledjenih "dobrih" instinkta koji mi kazu "nemoj, povredices je, nije lepo" i novorazvijenih "zlih" instinkta koji vicu "otkaci je bitango! OTKACI JE!". i proganja me taj osecaj i trenutno stojim na stranu ovih "dobrih" instinkta i nadam se da ce ovi "zli" da odyebu ali duboko u sebi znam sta me ceka lol. jedino sto moze da me spasi je da se ona javi i pocne da se izvinjava.

i sta je onda smisao nekog odnosa ? sta seks kao seks ili nesto propustam.

izgradio sam tu neku temperamentnu naviku da kad me devojka ne kontaktira par dana -- kad mi se cini kao da joj je interes opao -- da je momentalno sutnem lol. razlog? ja bih reko to sto toliko devojaka jedva ceka da me ima, da mi poklone svoju paznju, da mi je jednostavno debilno da se nosim s tim "trenutno me boli racku ali ce me proci" stavom.

Da li je pitanje : Kako tako najbolji si ? ili Ne verujes koliko kvalitetan si? :think:

Sta se desava sa ovim reputacijama ?
Nekad dobijem doslovno 10 reputacione moci ,a nekad 200 000 ?
A,na profilu mi pise da imam preko 40 miliona nekih reputacionih poene...
Ovaj forum je slika i prilika (ne)funkcionisanja srpskog naroda kroz vekove

Pa sve zavisi od toga koliku reputacionu moc ima onaj koji ti daje. Ako ima manje od tebe dobices 5, ako ima malo vise dobices deset, a ako ima 5000000 duplirace ti je... :D

Moji poeni su: 195187668

E sad ne vidim sta je ovde teen problem :lol:

I evo ti reputacija od mene :)

P.S.

Djavoli umiru placuci, nemoj da mi kazes da se odnosi na Devil May Cry...? Prevod je toliko apsurdan da je smesno ...

Poslednja izmena:
Pa sve zavisi od toga koliku reputacionu moc ima onaj koji ti daje. Ako ima manje od tebe dobices 5, ako ima malo vise dobices deset, a ako ima 5000000 duplirace ti je... :D

Moji poeni su: 195187668

E sad ne vidim sta je ovde teen problem :lol:

I evo ti reputacija od mene :)

P.S.

Djavoli umiru placuci, nemoj da mi kazes da se odnosi na Devil May Cry...? Prevod je toliko apsurdan da je smesno ...

E, hwawa ti ^^
Bas si mica :3 Dao bih i ja tebi ,ali sam ti vec skoro dao :*****
A, ako nisi primetio ne postoje teen problemi na ovoj temi ili generalno na forumu...
Ovde se pojavljuju samo 2 konstantna posta:
Imam veliki q.rac ,ne znam sta da radim..... Ubio sam karanjem vec 3 veverice iz obliznjeg parka, komsije su pocele da sumnjaju...(salu na stranu , Pitanje je najcesce : Sta da radim sa mojom ogromnom kurcinom?)
Ili , Svidja mi se Marija iz prvog 2 , ne znam kako da joj pridjem... Neka mi neko pomogne. P.s Tata mi je pomogao da napisem ovo ,posto se latinica uci tek u drugom razredu.
Tako da ovo sto sam pitao ,pitao sam samo da malo razbijem monotoniju...
A,sto se tice pitanja u vezi mog potpisa, to je recenica koja je pisala u recenziji Screen Funa pre nekih 6,7 godina ,kad je izasla Dvm trojka za komp. Nemam predstavu kakvu vezu to ima sa samom igrom ili sa prevodom naslova (posto nema dodirne tacke) ,ali me je recenica odusevila i ostala mi je jako draga i posle svog ovog vremena.
Jos jedna recenica ciji besmisao obozavam i koju stalno glorifikujem je : Bog je umro uzalud.
Ni jedna ni druga nemaju veze sa zivotom ,ali ih mnogo volim ^____^

Poslednja izmena:
E, hwawa ti ^^
Bas si mica :3 Dao bih i ja tebi ,ali sam ti vec skoro dao :*****
A, ako nisi primetio ne postoje teen problemi na ovoj temi ili generalno na forumu...
Ovde se pojavljuju samo 2 konstantna posta:
Imam veliki q.rac ,ne znam sta da radim..... Ubio sam karanjem vec 3 veverice iz obliznjeg parka, komsije su pocele da sumnjaju...(salu na stranu , Pitanje je najcesce : Sta da radim sa mojom ogromnom kurcinom?)
Ili , Svidja mi se Marija iz prvog 2 , ne znam kako da joj pridjem... Neka mi neko pomogne. P.s Tata mi je pomogao da napisem ovo ,posto se latinica uci tek u drugom razredu.
Tako da ovo sto sam pitao ,pitao sam samo da malo razbijem monotoniju...

Ma kapiram ;) Ali brate od 2010 si ovde a nisi znao XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back