Pa sve zavisi od toga koliku reputacionu moc ima onaj koji ti daje. Ako ima manje od tebe dobices 5, ako ima malo vise dobices deset, a ako ima 5000000 duplirace ti je...
Moji poeni su: 195187668
E sad ne vidim sta je ovde teen problem
I evo ti reputacija od mene
P.S.
Djavoli umiru placuci, nemoj da mi kazes da se odnosi na Devil May Cry...? Prevod je toliko apsurdan da je smesno ...
E, hwawa ti ^^
Bas si mica :3 Dao bih i ja tebi ,ali sam ti vec skoro dao :*****
A, ako nisi primetio ne postoje teen problemi na ovoj temi ili generalno na forumu...
Ovde se pojavljuju samo 2 konstantna posta:
Imam veliki q.rac ,ne znam sta da radim..... Ubio sam karanjem vec 3 veverice iz obliznjeg parka, komsije su pocele da sumnjaju...(salu na stranu , Pitanje je najcesce : Sta da radim sa mojom ogromnom kurcinom?)
Ili , Svidja mi se Marija iz prvog 2 , ne znam kako da joj pridjem... Neka mi neko pomogne. P.s Tata mi je pomogao da napisem ovo ,posto se latinica uci tek u drugom razredu.
Tako da ovo sto sam pitao ,pitao sam samo da malo razbijem monotoniju...
A,sto se tice pitanja u vezi mog potpisa, to je recenica koja je pisala u recenziji Screen Funa pre nekih 6,7 godina ,kad je izasla Dvm trojka za komp. Nemam predstavu kakvu vezu to ima sa samom igrom ili sa prevodom naslova (posto nema dodirne tacke) ,ali me je recenica odusevila i ostala mi je jako draga i posle svog ovog vremena.
Jos jedna recenica ciji besmisao obozavam i koju stalno glorifikujem je : Bog je umro uzalud.
Ni jedna ni druga nemaju veze sa zivotom ,ali ih mnogo volim ^____^