Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok hvala Bogu napokon evo mog problema sanjao sam jednu devojku pre 3 nedelje,u snu sam joj rekao da mi se svidja ona mi je odgovorila to si trebao da mi kazes jos pre tri meseca(nedelje) onda smo se poljubili,devojku znam i dobra mi je drugarica,u velikoj sam dilemi da li da joj priznam ili ne???

Poslednja izmena:
pa puši mi ******, nisam tebe pitao šta si i kakav si, nađi drugo mesto da se pravdaš , tražim egzaktan ebeni odgovor na moje pitanje

Pa ne pravdam se :D Pravdao bih se kada bih bio iz ove dve grupe. Prosto sam napomenuo da si zaboravio grupu onih normalnih. Mada opet mozda ce neko da misli da sam lep, a neko da sam ruzan, sve zavisi od osobe do osobe. Ali svakako bih rekao da su ovi drugi gori. Ovi sto su lepi, a misle da su ruzni tako izrazavaju svoju nesigurnost, nista vise. Ovi drugi pak zele da podignu svoje samopuzdanje, ali mislim da biraju los nacin za to. Umesto sto sami sebi govore da su lepi, trebalo bi da nadju nekog ruznijeg da im to govori xD

U dilemi sam...

jedno pitanje me kopka već danima, pošto je neverovatno koliko takvih ljudi srećem.

Koja grupa ljudi je gora: oni lepi koji misle da su ružni, ili ružni koji tripuju lepotu :lol: ?

Oni ruzni koji tripuju lepotu, daleko gori. I ovi prvi mogu biti bas pain in the ass ako pocnu sa onim smaranjem k'o devojcice na fejsu "kako sam debela, ajajajaja"

Ok hvala Bogu napokon evo mog problema sanjao sam jednu devojku pre 3 nedelje,u snu sam joj rekao da mi se svidja ona mi je odgovorila to si trebao da mi kazes jos pre tri meseca(nedelje) onda smo se poljubili,devojku znam i dobra mi je drugarica,u velikoj sam dilemi da li da joj priznam ili ne???

Priznaj joj sta god to trebalo da joj priznas...

Oni ruzni koji tripuju lepotu, daleko gori. I ovi prvi mogu biti bas pain in the ass ako pocnu sa onim smaranjem k'o devojcice na fejsu "kako sam debela, ajajajaja"

Upravo to :D
Možda je glavni problem kod tih ljudi što oni podsvesno shvataju svoju fizičku "superiornost" nad drugima a opet ne žele da budu previše napadni pa idu u kontra smeru pokušavajući da istaknu lepotu svojim skromnim rečima koje govore suprotno.

lepi koji misle da su ruzni jednostavno nisu lepi. naravno, neko drugi moze da misli da su lepi (jer su oni ruzni lol) ali ako covek nema samopouzdanja kad je rec o lepoti (ili uopste o licnosti) onda nije lep. jer je upravo osecaj samopouzdanja taj koji odredjuje da li je neko dobar ili los, pametan ili glup, lep ili ruzan, ne reakcija drugih. sve vrednosti, drugim recima, dolaze (ili bi trebalo da dolaze) iznutra.

'smo se razumeli? dakle, gori su triperi.

Možda je glavni problem kod tih ljudi što oni podsvesno shvataju svoju fizičku "superiornost" nad drugima a opet ne žele da budu previše napadni pa idu u kontra smeru pokušavajući da istaknu lepotu svojim skromnim rečima koje govore suprotno.

teze je podneti kad te neko spusti nakon sto se pohvalis. mnogo je lakse kad si skroman jer ce onda retko ko imati razloga da te spusti a mnogo vise razloga da te pohvali lol. a i kad te spusti, opet nece biti gadno kao kad neko spusta arogantnog lika (kao naprimer mene.) znaci, to je pre svega neka vrsta izbegavanja gadnih komentara.

haha upravo za obe grupe :rotf:
8b4.jpg

U dilemi sam...

jedno pitanje me kopka već danima, pošto je neverovatno koliko takvih ljudi srećem.

Koja grupa ljudi je gora: oni lepi koji misle da su ružni, ili ružni koji tripuju lepotu :lol: ?

ja se necu sloziti s vajl, meni su lepsi ljudi koji tripuju lepotu, ali ne tripuju u smislu nabijati svima na nos i kaciti zilion slika po fejsbuku, kako to vec ide, jelte, vec prihvatiti svoju ruznocu i nositi se bez kompleksa automatski deluje prijatnije drugim ocima, stav je taj koji nas odredjuje vise nego sam izgled
nego lepa osoba koja je nesigurna, zatvorena, iskompleksirana i slicno samo ostavlja los efekat po druge
mada nije ni to tako grubo kategorisano u sustini, ima dosta podgrupa a opet uzeti i to da je svako ipak prica "za sebe"

samo imas erakciju i digo ti se, kakvo crno svidjanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back