Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
A sta ako te riba odbije? Onda ces da useres sebi docek.
risk vs nagrada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako te riba odbije? Onda ces da useres sebi docek.
Ruzni koji tripuju da su lepi su gori, naravno. A teze je ovim drugima.U dilemi sam...
jedno pitanje me kopka već danima, pošto je neverovatno koliko takvih ljudi srećem.
Koja grupa ljudi je gora: oni lepi koji misle da su ružni, ili ružni koji tripuju lepotu?
A ona grupa koja nista ne tripuje, kao ja?
ti si govedo
pa puši mi ******, nisam tebe pitao šta si i kakav si, nađi drugo mesto da se pravdaš , tražim egzaktan ebeni odgovor na moje pitanje
U dilemi sam...
jedno pitanje me kopka već danima, pošto je neverovatno koliko takvih ljudi srećem.
Koja grupa ljudi je gora: oni lepi koji misle da su ružni, ili ružni koji tripuju lepotu?
Ok hvala Bogu napokon evo mog problema sanjao sam jednu devojku pre 3 nedelje,u snu sam joj rekao da mi se svidja ona mi je odgovorila to si trebao da mi kazes jos pre tri meseca(nedelje) onda smo se poljubili,devojku znam i dobra mi je drugarica,u velikoj sam dilemi da li da joj priznam ili ne???
Oni ruzni koji tripuju lepotu, daleko gori. I ovi prvi mogu biti bas pain in the ass ako pocnu sa onim smaranjem k'o devojcice na fejsu "kako sam debela, ajajajaja"
Možda je glavni problem kod tih ljudi što oni podsvesno shvataju svoju fizičku "superiornost" nad drugima a opet ne žele da budu previše napadni pa idu u kontra smeru pokušavajući da istaknu lepotu svojim skromnim rečima koje govore suprotno.
Ovi prvi idu na živce, ovi drugi su smešni.Koja grupa ljudi je gora: oni lepi koji misle da su ružni, ili ružni koji tripuju lepotu?
U dilemi sam...
Ok hvala Bogu napokon evo mog problema sanjao sam jednu devojku pre 3 nedelje,u snu sam joj rekao da mi se svidja ona mi je odgovorila to si trebao da mi kazes jos pre tri meseca(nedelje) onda smo se poljubili,devojku znam i dobra mi je drugarica,u velikoj sam dilemi da li da joj priznam ili ne???
samo imas erakciju i digo ti se, kakvo crno svidjanje