Tako imam ja ortaka koga sam zajebavala da je svaki dan sve veci i veci, a i jeste tako bilo, rast'o ko iz vode...
Nego, pustite visinu, neki maler me poter'o zadnja dva dana!
Dan juce

:
Čekam bus na stanici u NSu i sestra me zove i napada me kako je stiglo 5 buseva ispred zgrade nase i kako sam retard jer ne znam da se vratim tri stanice do stana...A NIJE STIGAO NI JEDAN! Jos sam stajala sa drugaricom, imala sam i svedoka...I toliko je vikala na mene i napadala me da sam bila u stanju da je udarim, nego sva sreca bila ta drugarica tu i jos sam iskulirala totalno situaciju, a mnogo sam besna bila i dosla sam kuci i glava me ubila od te nervoze...
Dan danas:
Ustajem vec nadrkana jer mi je juce unistila i dan i raspust i dem u skolu.. I odem tamo i cujem ja pricaju o CSI... I ja kazem e ja volim da gledam CSI, sta je bilo sinoc? Oni svi cute...Sedim ja kad drugar pise u svesku Ian Moone...Ja gledam onako smorena, nisam ga pitala nista...A on: Je li, je l' znas ti ko je Ian Moone? Ja gledam: Ne... On: To ti je lik iz CSI...Ja kao dobroo... I on pocne da mi prica kako njega i jos nekoliko njih iz odeljenja zajebava neko preko onog ASK.fm i potpisuje se kao Ian Moone.. I svi su ubedjeni da je neko iz razreda jer zna sve o njima, a i usredsredio se samo na ljude iz odeljenja. Kaze kao to je neko mnogo pametan, kao zajebava nas, kuca nam brojeve, pa kad ukucas u fon, dobijes pitanje...I onaj lik sto me mrzi sedi tu pored i gleda me onako ispod oka (a i njega su zajebavali)... I ja stala i kao, cekajte, mislite da sam to ja? On kao: Pa otkricemo ko je... I ja rekla nisam ja i gotovo...I nesto se smejem posle, samo onaj degen sto me mrzi kaze: Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje...
I ulazim u ucionicu i na klupi mi pise: Ian Moone...

I na kraju ispizdim...Jeste da ja njih zezam ponekad, ali uvek ovako, u RL, nikad ne jebavam preko neta i ne znam zasto su se bas na mene nakacili da sam jaa?? Ja o njima ne razmisljam kuci uopste, a kamoli da ih jebavam, narocito ne bih tako glupa pitanja, tipa jesi bio sa ovom, je l' ti se svidja ona...
Poenta, ljudi me zadnjih 48h napadaju za stvari koje ne radim i ne bi me cudilo da mi sutra udje policija i uhapsi me jer sam serijski ubica...