Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Sa kojim ti zenetinama ides u odeljenje ( prevashodno mislim na muske) :D

Moram da se slozim sa ovom izjavom :D

Iskuliraj bre te likove, ja da sam ti rekao bih da jesam ta osoba, cime bih izazvao ljubomoru kod prave, pa bi se pre ili kasnije pocinitelj otkrio, slucajno ili namerno, nije bitno :) Uostalom zabavi se malo, prckaj ih u mozak :D

Ali deo "I ulazim u ucionicu i na klupi mi pise: Ian Moone..." je najjaci. Kao u onim horor filmovima gde niko ne voli jednu devojku i onda joj svasta pisu na klupi i ona ispizdi i pobije ih sve, cime stizemo do ostvarenja tvoje poslednje recenice :D

Tako imam ja ortaka koga sam zajebavala da je svaki dan sve veci i veci, a i jeste tako bilo, rast'o ko iz vode...:D

Nego, pustite visinu, neki maler me poter'o zadnja dva dana! :(

Dan juce :lol: :
Čekam bus na stanici u NSu i sestra me zove i napada me kako je stiglo 5 buseva ispred zgrade nase i kako sam retard jer ne znam da se vratim tri stanice do stana...A NIJE STIGAO NI JEDAN! Jos sam stajala sa drugaricom, imala sam i svedoka...I toliko je vikala na mene i napadala me da sam bila u stanju da je udarim, nego sva sreca bila ta drugarica tu i jos sam iskulirala totalno situaciju, a mnogo sam besna bila i dosla sam kuci i glava me ubila od te nervoze...

Dan danas:
Ustajem vec nadrkana jer mi je juce unistila i dan i raspust i dem u skolu.. I odem tamo i cujem ja pricaju o CSI... I ja kazem e ja volim da gledam CSI, sta je bilo sinoc? Oni svi cute...Sedim ja kad drugar pise u svesku Ian Moone...Ja gledam onako smorena, nisam ga pitala nista...A on: Je li, je l' znas ti ko je Ian Moone? Ja gledam: Ne... On: To ti je lik iz CSI...Ja kao dobroo... I on pocne da mi prica kako njega i jos nekoliko njih iz odeljenja zajebava neko preko onog ASK.fm i potpisuje se kao Ian Moone.. I svi su ubedjeni da je neko iz razreda jer zna sve o njima, a i usredsredio se samo na ljude iz odeljenja. Kaze kao to je neko mnogo pametan, kao zajebava nas, kuca nam brojeve, pa kad ukucas u fon, dobijes pitanje...I onaj lik sto me mrzi sedi tu pored i gleda me onako ispod oka (a i njega su zajebavali)... I ja stala i kao, cekajte, mislite da sam to ja? On kao: Pa otkricemo ko je... I ja rekla nisam ja i gotovo...I nesto se smejem posle, samo onaj degen sto me mrzi kaze: Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje...
I ulazim u ucionicu i na klupi mi pise: Ian Moone...:eek:
I na kraju ispizdim...Jeste da ja njih zezam ponekad, ali uvek ovako, u RL, nikad ne jebavam preko neta i ne znam zasto su se bas na mene nakacili da sam jaa?? Ja o njima ne razmisljam kuci uopste, a kamoli da ih jebavam, narocito ne bih tako glupa pitanja, tipa jesi bio sa ovom, je l' ti se svidja ona...:roll:

Poenta, ljudi me zadnjih 48h napadaju za stvari koje ne radim i ne bi me cudilo da mi sutra udje policija i uhapsi me jer sam serijski ubica...:lol:

Kolko godina ti imaš?
Ja sve izgleda tripujem da si starija nego što jesi

Jao što sam u problemu, znači došla sam kući juče, i od jutros nenormalno povraćam okolo bez ikakvog razloga. A oću da idem napolje jbm mu lebac, da sam htela da sedim unutra to bih radila u Novom Sadu i još bih bila produktivna i pročitala bih jedno dve lektire za ovo vreme, a u muški polni organ. A imam problem i sa lektirama, jbt da l ću da plačem nad svakom knjigom ovog semestra? Prvo me je Lord Džim bacio u sveopšti bedak, pa sam se raspala kad je ona njegova Dragulj preklinjala da beži i tako dalje, onda uzmem da čitam Sons and Lovers, i osećam takav psihički i duševni pritisak da mi je teško da ostavim knjigu uopšte, u nadi da će nešto lepo da se desi, jer me duša boli što moram one paćenike da ostavljam u onakvim situacijama, i isto mestimično plačem kad im je baš teško tamo, i da ne znam da je to manje više Lorensova autobiografija ozbiljno bih ispizdela što je to napisao. -.- Al to su dve knjige, sreća pa ih ima samo 12 u ovom semestru.

U svakom slučaju, ja i dalje nemam zdravstvenu knjižicu, mada ne znam ni da l bih uopšte išla kod doktora, al ovo konstantno povraćanje mi kida živce i pijem kolu stalno jer ona najbolje otera iz grla onaj odvratan ukus kiseline, a kola nije zdrava i ne znam što niko ne loži vatru u ovoj kući, je l treba ja da se dižem, pa raspadam se ljudi moji.

Daj krv sto cesce mozes :D Posle 10 puta zdravstveno je besplatno ;)
U to je kul. :D

Slipi, da te ja lepo obavestim da si ti trudna, ćero moja ;)

Počev od povraćanja pa do nagle promene raspoloženja(prevazišla si ti doba za bipolarni poremećaj) pa i emotivni kolaps.

Uskoro se smeši i stomak do zuba.
Zovi na proslavu :per:
A jes, onda menstruacija uopšte nije raspadanje neiskorišćene jajne ćelije, već to bubrezi samleveni truckanjem u vozu napuštaju telo.

Znaš kako piše "Za sve one koji su dovoljno veliki da ne budu mali, i dovoljno mali da bi mogli dobro da se zezaju bez velikih pretenzija." :mrgreen:

Jedini koji je napustio forum zbog starosti je Reckless, i to samo zato što je završio faks, pa izgleda da je pomislio kako stvarno više nema veze sa tinejdžerima :lol:

vratice se on kad skonta da ne moze bez mene :D

Imam jedan problem, na prošlom testu iz fizike sam dobio 5 i zasad imam 5 iz fizike za kraj polugodišta. Ali sad u petak imam još jedan test a nisam ništa vežbao i baš je teško, plašim se da ne dobijem manju ocenu od 4 na testu da ne pokvarim zaključnu ocenu za polugodište :( Ne zelim da odem u školu u petak. Želim namerno da se prehladim, da dobijem temperaturu, bilo šta samo da ne odem. A pitanje za vas je: Koji je najbolji i najbrži način da dobijem temperaturu ili ne odem u školu? Molim vas da neko što pre odgovori, biću mu veoma zahvalan zato što vreme teče :(

Imam jedan problem, na prošlom testu iz fizike sam dobio 5 i zasad imam 5 iz fizike za kraj polugodišta. Ali sad u petak imam još jedan test a nisam ništa vežbao i baš je teško, plašim se da ne dobijem manju ocenu od 4 na testu da ne pokvarim zaključnu ocenu za polugodište :( Ne zelim da odem u školu u petak. Želim namerno da se prehladim, da dobijem temperaturu, bilo šta samo da ne odem. A pitanje za vas je: Koji je najbolji i najbrži način da dobijem temperaturu ili ne odem u školu? Molim vas da neko što pre odgovori, biću mu veoma zahvalan zato što vreme teče :(

Pojedi ziv krompir...

U moje vreme je bilo, posaljes majku u skolu da ti opravda casove... :lol:

Hahahahhahah, znate šta, našao sam sjajno rešenje :D Danas sam u školi na odmoru izašao na odmor bez jakne pa sam se malo smrzao, ništa strašno xD a i namerno sam kašljao da majka pomisli da sam prehlađen i još sam kad sam došao kući pojeo sam tri glavice karfiola bez hleba :D Karfiol je upalio. Moje grlo je osetljivo i čim pojedem previše kiselog odmah pocnem da kašljem xD. I majka mi je rekla da sutra ni slučajno ne odem u školu xD Mnogo sam srećan :D

Mnogo mi se dopada drugarica iz odeljenja. Evo, ove godine sam upisao gimnaziju i odmah se zaljubio sto nije bio slucaj u osnovnoj. Nismo neki posebno dobri drugari, ali imamo korektne odnose. Raspitao sam se kod njene dobre drugarice i rekla mi je da nema decka, kao ni nekoga ko joj se svidja. Volim da pisem neke pesme pa ne znam da li bi tako nesto uplalo kod nje. Nema sanse da joj pridjem u skoli jer su uvek oko nje bar 3-4 njene drugarice. Da li imate neku ideju? Ne znam da li joj se svidjam, ali je vise puta rekla da sam jedan od lepsih momaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back