TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
pa dobro ja ne trebam nista nauciti, ja sam naucio xD.
Nego u pravu si ti u sustini, vecina ljudi ne igra tako, uvek ce pokusati nesto da sprovedu.. Al msm ima nacina da se to sasece u korenu, ali to zahteva odredjena stanja svesti radije nego konkretne upute.
Sto se tice math-a ne znam vise ni sta je njegov problem iskreno, deluje mi samo da nije zainteresovan za devojke. sto je ok naravno, ne osudjujem.
Super, sad cemo se jos hvaliti - ja sam naucio, ja nisam naucio
Ja sam uvek u pravu

On samo ne zna kad treba da odustane. Bice ih jos, nije doziveo duboku starost i zivot mu ne visi o koncu. Sto pre to shvati time bolje i brze ce se oporaviti. To je samo jos jedna igrica.
Bar ne dok ih ne "zbariš", što naš narod kaže. Mislim, treba postupati u skladu sa onim što one istinski žele(a to se nekad ne mora nužno poklapati sa njihovim spoljašnjim stavom), i uz to im davati malecne doze činjenice da im se dopadaš, često ni da ne shvate u tom trenutku, jer, bar po mom mišljenju i iskustvu, to može izazvati isto osećanje i kod njih posle određenog vremena... Opet, kad budu zbarene, onda treba promeniti malo taktiku, tj ispoljavati svoja osećanja slobodnije i kombinovati ih sa nekim gestovima. Mada dosta žena uglavnom pristaje na vezu i bez puno razmišljanja, pa sve ovo tada pada u vodu 
Osetim se moćno 
u komentaru iako me prozivaju...gde to ima