mrki93
Domaćin
- Poruka
 - 4.198

Kakve bre pesme sinak, ta vremena su davno prosla...Pitaj je na fejsu da izadjete, danas se sve radi preko fejsa, my son.....Prvo je bocni, ofc, pa ako uzvrati bockanje, ti kreni u eksn...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 )Mrki new-age sucka
ebo vas fejs, danas svako može preko fejsa da smara i muva ljude.
Uživo to ide, to će te razdvojiti od ostalih homosapiensa koji još u inbox šalju svoje gole kurččeve, nego svaki gest je bitan, pa čak i pesma kol'ko god da znaš il' ne znaš da pišeš.
Stavi joj u ranac kad ne gleda, pričaj sa njenim drugaricama da ti oslobode malo mesta(ili nagovori i drugarice pa možete da orgijate)
enivej, ebeš net, sve je bolje uživo.
Hahahahhahah, znate šta, našao sam sjajno rešenjeDanas sam u školi na odmoru izašao na odmor bez jakne pa sam se malo smrzao, ništa strašno xD a i namerno sam kašljao da majka pomisli da sam prehlađen i još sam kad sam došao kući pojeo sam tri glavice karfiola bez hleba
Karfiol je upalio. Moje grlo je osetljivo i čim pojedem previše kiselog odmah pocnem da kašljem xD. I majka mi je rekla da sutra ni slučajno ne odem u školu xD Mnogo sam srećan
![]()

mnogo mi se svidja ona. nikada se nisam ovako zaljubio.Hajde jos neke ideje i saveti, molim vasmnogo mi se svidja ona. nikada se nisam ovako zaljubio.

Hajde jos neke ideje i saveti, molim vasmnogo mi se svidja ona. nikada se nisam ovako zaljubio.
Zapravo to sto su tu 3-4 njene drugarice, tebi je samo dobra stvar, jer ako pridjes grupi devojaka, fakticki si odmah dobio na poenima. Naravno ako si u stanju da se ne slomis pod pritiskom. Jer je svakako teze nego prici jednoj.Mnogo mi se dopada drugarica iz odeljenja. Evo, ove godine sam upisao gimnaziju i odmah se zaljubio sto nije bio slucaj u osnovnoj. Nismo neki posebno dobri drugari, ali imamo korektne odnose. Raspitao sam se kod njene dobre drugarice i rekla mi je da nema decka, kao ni nekoga ko joj se svidja. Volim da pisem neke pesme pa ne znam da li bi tako nesto uplalo kod nje. Nema sanse da joj pridjem u skoli jer su uvek oko nje bar 3-4 njene drugarice. Da li imate neku ideju? Ne znam da li joj se svidjam, ali je vise puta rekla da sam jedan od lepsih momaka.
osećam se prematoro kad čitam ovo.

Dajte jos neki savet do ponedeljka. Tada cu je videti, pa reko da budem pripremljen..

Cekaj je ispred ebene gajbe dok ne krene ili je prati do iste kad krenete iz skole(kao ti trebas da odes kod nekog ortaka koji zivi blizu).
Nadji neki trenutak kad bude sama pa joj priznaj.
Mada mislim da bi bilo najbolje da krenete malo vise da se upoznajte, jednostavno krenes neku temu sa ortakom a da se i ona posle pridruzi npr. Krenes da pricas o muzici i o nekom njenom benud... Daj bre necu da ti crtam.
Ali su takodje velike sanse da iako joj sve to priznas dok ste sami i zamolis je da niko ne sazna posle nekako cela skola sazna tako da ce ispasti da si se dzabe trudio da joj to nasamo priznas.
Meni se to desilo 2x![]()
Dajte jos neki savet do ponedeljka. Tada cu je videti, pa reko da budem pripremljen..
 ?
 ?A bolje neka ti to bude alternativa nego glavna zelja.
Kad to zavrsis imas dve alternative.
Prva je da upises 4tu godinu specijalistickih i tu je kraj ili druga da odes u privatni faks kod Dacica (Megatrend je socijalisticki faks) da polozis 2-3 predmeta razlike i zavrsis 4tu godinu i posle da upises master na BG FON-u ili na tehnickom u NS da upises master.
Naravno sve ovo moze ako imas brdo love za bacanje jer ce ovaj drugi put da te izadje boga oca. Naravno i da je moguce sa privatnog na drzavni jer danasnjim skolama su bitne samo pare i ako podmazes sa parama gde treba sve zivo je moguce.