Архангел
Iskusan
- Poruka
- 5.891
Kinfa a kaj je to dotopenec, ili sl. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To ti je ekipa iz zagrebackog Vjeternika ili AdicaАрхангел:Kinfa a kaj je to dotopenec, ili sl.![]()
tj njihove zeme samo druge vereZG_city:dotepenec je doseljenik u ZG, tj. nije rodeni zagrepcanin kao ja[/QUOTE]
aha kao sto vam je i gradonacelnik rodjeni purger ,mozda ste iz istog kraja![]()
Ма,ти си сељобер!Или сељачина што би рекли.ZG_city:dotepenec je doseljenik u ZG, tj. nije rodeni zagrepcanin kao ja
a-ha, sad si me ufatio....bas si me isprovocirao time sto ne znas o cemu pisesZG_city:hehehe ovakvi komentari se pisu kad je neko isprovociran i kad vise nema argumenata pa se fokusira na nebitne stvari. stari smiri se bit ce sve ok![]()

jelena.i:ZG pa ti si i lokal patriota?!!!

svetolik trpkovic:ZG_city:dotepenec je doseljenik u ZG, tj. nije rodeni zagrepcanin kao ja[/QUOTE]
aha kao sto vam je i gradonacelnik rodjeni purger ,mozda ste iz istog kraja![]()
tema otisla u krivom smjeru ali ok. gradonacelnik azgeba nije rodeni zagrepcanin ali radi dobar posao... uostalom 50% zagrepcana nije rodenu u ZG.
i ne kuzim sta hoces postic tim komentarom o gradonacelniku.
ZG_city:dotepenec je doseljenik u ZG, tj. nije rodeni zagrepcanin kao ja
Архангел:Kaj si ti purger, ne? Ak' si ti purger, ja sam ti, buraz, Omar Šarif, ak znaš tog fakina, ne...![]()

jelena.i:ZG ja mislim da bi ti decko trebalo da ucis i da lecis to koleno...malo si zastranio ali jos uvek ima nade za tebe(140 poruka do sada)...sto se ostalih decaka tice-brinem se za vas( 3000+) i verovatno vam nema pomoci...
))Наравно.Турци су за вас народ,држава,стара култура...посети Турску па види ко сте ви,а ко они!8-)ZG_city:nisam znao da si turchin stari, kak je bit turchin u srbiji? sigurno kao svoj na svome![]()
Е стварно нисте фер! Па зар није довољно када је неко хрват?а ви их још и зезате!Е стварно није у реду!bljux:Vi hrčci samo znate da ubijate, palite i uništavate. Pa toliko ste nekreativni da vam je i himnu SKLADAO niko drugi nego http://en.wikipedia.org/wiki/Josip_Runjanin .Znači Pavelić je ladno odpozdravljao srpsku pesmu-koji pajser))
bljux:Vi hrčci samo znate da ubijate, palite i uništavate. Pa toliko ste nekreativni da vam je i himnu SKLADAO niko drugi nego http://en.wikipedia.org/wiki/Josip_Runjanin .Znači Pavelić je ladno odpozdravljao srpsku pesmu-koji pajser))

Ovaj nastavlja da lupeta...ZG_city:posto u vojvodini gotovo da vise i nema hrvata,