takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZG_city:
hehehe ovakvi komentari se pisu kad je neko isprovociran i kad vise nema argumenata pa se fokusira na nebitne stvari. stari smiri se bit ce sve ok ;)
a-ha, sad si me ufatio....bas si me isprovocirao time sto ne znas o cemu pises :D
isprovocirao na smeh :lol:

Aj stvarno nemoj vise da sramotis Kya, nego nestani u oblaku dima ....davno si se izgubio u povijesnim bespucima...a odatle povratka nema :roll:

svetolik trpkovic:
ZG_city:
dotepenec je doseljenik u ZG, tj. nije rodeni zagrepcanin kao ja[/QUOTE]
aha kao sto vam je i gradonacelnik rodjeni purger ,mozda ste iz istog kraja :lol:

tema otisla u krivom smjeru ali ok. gradonacelnik azgeba nije rodeni zagrepcanin ali radi dobar posao... uostalom 50% zagrepcana nije rodenu u ZG.
i ne kuzim sta hoces postic tim komentarom o gradonacelniku.

jelena.i:
ZG ja mislim da bi ti decko trebalo da ucis i da lecis to koleno...malo si zastranio ali jos uvek ima nade za tebe(140 poruka do sada)...sto se ostalih decaka tice-brinem se za vas( 3000+) i verovatno vam nema pomoci...

mislim da imas pravo... hebesh ti taj forum di je kod vecine korisnika kvocjent inteligencije ne prelazi nivo sobne temperature. :-D

bljux:
Vi hrčci samo znate da ubijate, palite i uništavate. Pa toliko ste nekreativni da vam je i himnu SKLADAO niko drugi nego http://en.wikipedia.org/wiki/Josip_Runjanin .Znači Pavelić je ladno odpozdravljao srpsku pesmu-koji pajser :)))
Е стварно нисте фер! Па зар није довољно када је неко хрват?а ви их још и зезате!Е стварно није у реду!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back