- Poruka
- 26.013
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očekivano. Jer to i nije bio savez radi zajedništva srpstva već zarad ličnih interesa.
Ko je sad izdajnik? Ne nasedatiOčekivano. Jer to i nije bio savez radi zajedništva srpstva već zarad ličnih interesa.
Oboje.Ko je sad izdajnik? Ne nasedati
Ko je ozna.rs?
Ne znam. Samo postavio ovo. Ima raznih tih nekih profila koji mi iskaču random sa nekim političkim i društvenim temama.Ko je ozna.rs?
Oni su tek skoro otvorili sajt, vidim imaju samo 3 člnaka AI generisanim slikama. Drugim rečima, neozbiljni suNe znam. Samo postavio ovo. Ima raznih tih nekih profila koji mi iskaču random sa nekim političkim i društvenim temama.
Dodik je još jednom bio protiv Beograda, i sa podrškom Amerikanaca! Od 1998-2000! Tada su se u Banjaluku povukli nezavisni novinari iz Srbije koji su napravili opozicione novine Reporter. Novine su švercovane preko Drine.
Dodik je još jednom bio protiv Beograda, i sa podrškom Amerikanaca! Od 1998-2000! Tada su se u Banjaluku povukli nezavisni novinari iz Srbije koji su napravili opozicione novine Reporter. Novine su švercovane preko Drine.
BN TV koja se videla u velikom delu Srbije, ugošćavala je opoziciju.
Ne znam šta je Dodik još radio protiv Slobe, ali Soba je pao.
Ne samo Dodiku,nego generalno Srbima preko Drine Beograd radi o glavi već desetljećima.Koju podrsku ima Dodik iz Bg, pa Bg mu radi o glavi svo vreme...
Tacno , ali ovde moram da kazem da neka budala ne pomisli , ne BG kao grad, nego vlasti iz BG koji mahom nisu iz BG, nego dodju tu iz pizdinaca, cak mozda cetvrtina dodje iz tih prekodrinskih krajeva, znaci njihovi ih iz Bg ebu pa razvaljuju....Ne samo Dodiku,nego generalno Srbima preko Drine Beograd radi o glavi već desetljećima.