takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego da se mi vratimo na temu.

"Oluji" je prethodio "Bljesak" koji je opustošio Okučane i Zapadnu Slavoniju. U ovom zločinu stradalo je 283 Srba, od toga 57 žena i devetoro dece. Tokom pogroma, izbegličke kolone gađane su avionskim bombama i topovskim projektilima HV!
Ustaše su kasnije morali deterdžentom prati put kojim su prošli nevini srpski civili, jer je bio natopljen srpskom krvlju!

ZG_city:
da mi je samo zant od kud vadis takve egluposti :lol: :lol:
njemci izjavili da crna legoja... di su to izjavili? vjerojatno na press konferenciji za novinare koju je adolf osono sazvao :lol: :lol:

a o tome da smo ponosni na fasizam za vrijeme drugog svjetskog rata govori cinjenica da se svake godine slavi dan antifasisticke borbe, a komemoracija se odrzava u sumi brezovica kod siska gdje je formiran prvi antifasisticki partizanski otpor na prostoru EUROPE!

OVO NIJE TEMA O WW2!!!

Ako te zanima cika Adolf je to rekao u Zagrebu 1943. kada se sastao sa Aleksandrom Lerom i tvojim Pavelicem.
Kada su Nemci sve sumirali koji je bio najbolji a koji najgori odred na istocnom frontu dosli su do zakljucka da je NAJGORI odred bio upravo Crna Legija. Sta je? Boli te to sto su tvoje ustase najgore bile, ili te boli to sto su ih Rusi iskasapili? I vratili u crnim kesama? Da ne kazem djubretarskim.Znas kada se zavrsi neka bitka ili rat, naravno da se utvrdjuje ko je bio najbolji a ko je bio najgori. I sa pobednicke i sa gubitnicke strane.
Ne lupaj. Ustanak je prvo izbio u Srbiji, a Hrvatska se zadnja da kazem pobunila. Oko 80% Hrvata je bilo u ustasama i domobranima, tako da nije u Sisku osnovan prvi partizanski odred. To ne pije vodu. I jednostavno to je mogao da izmisli samo HTV.

AltinaD:
Nego da se mi vratimo na temu.

"Oluji" je prethodio "Bljesak" koji je opustošio Okučane i Zapadnu Slavoniju. U ovom zločinu stradalo je 283 Srba, od toga 57 žena i devetoro dece. Tokom pogroma, izbegličke kolone gađane su avionskim bombama i topovskim projektilima HV!
Ustaše su kasnije morali deterdžentom prati put kojim su prošli nevini srpski civili, jer je bio natopljen srpskom krvlju!

opetovano lazes

slavonija:
opetovano lazes

Шта ти мене сваки дан оптужујеш?
Ако ми не верујеш погледај у Википедију, погледај у Веритас.

Нисте само ви страдали. Није се само десила Шкабрња и Вуковар!

Погледај мало шта је било у Медачком џепу, Масленици, Паулином двору, Лори, погледај Олују и Бљесак!

AltinaD:
Теби је проблем да се суочиш са истином, да ваша победа 1995. уопште није била чиста и блистава како је приказујете, већ само крвави завршетак оног што сте почели 1941.

meni uopce nije problem suociti se sa istinom, jer ja znam za svako zlodjelo nacinjeno nakon Oluje...ali ti imas problema sa istinom...pravis od sebe i sunarodnika nevinasca koja niste bili, niti ste sada...zaboravljas i negiras cinjenicu da su Srbi bili ti koji su prvi i zbog ideje velike Srbije u roku od samo nekoliko mjeseci protjerali, poubijali i opljackali 300 000 Hrvata i ostalih sa podrucja teritorija koji su okupirali...oni su doista bili protjerani sa vrecicom u ruci, dok ste vi, velikom vecinom svojevoljno , organizirano i uvjezbano pobjegli, strahom ispranih mozgova..procitaj malo iskaze haaskih optuzenika, vasih voda i predsjednika....pa ako si cist vrati se, nitko ti ne smeta...samo cetnikovati po Hrvatskoj vise neces moci, to je sasvim sigurno...sad cetnikuj po Srbiji, tamo je to legalno, i usreci svoje nove susjede i biraj radikale, dok i njima jednog dana ne dosadite, ti i takvi protjerani

deki12345:
Ako te zanima cika Adolf je to rekao u Zagrebu 1943. kada se sastao sa Aleksandrom Lerom i tvojim Pavelicem.
Kada su Nemci sve sumirali koji je bio najbolji a koji najgori odred na istocnom frontu dosli su do zakljucka da je NAJGORI odred bio upravo Crna Legija. Sta je? Boli te to sto su tvoje ustase najgore bile, ili te boli to sto su ih Rusi iskasapili? I vratili u crnim kesama? Da ne kazem djubretarskim.Znas kada se zavrsi neka bitka ili rat, naravno da se utvrdjuje ko je bio najbolji a ko je bio najgori. I sa pobednicke i sa gubitnicke strane.
Ne lupaj. Ustanak je prvo izbio u Srbiji, a Hrvatska se zadnja da kazem pobunila. Oko 80% Hrvata je bilo u ustasama i domobranima, tako da nije u Sisku osnovan prvi partizanski odred. To ne pije vodu. I jednostavno to je mogao da izmisli samo HTV.

NEPISMENI ZATU-CANI KRET-EN KOJI IMA NA GLAVI ONA DVA GRANIČNIKA ZA OĆI KAO KONJ I SAMO PRAVO GLEDA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back