takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anastazio:
Eh gle ti ovo... Kada je napadnuta Bosna, Bošnjaci su bili goloruki... A jadni Hrvati ( kako bi spasili i svoje guzice ) naoružavaju Bošnjake- jer ako padne BiH, ode i Hrvatska... i s Bošnjacima kukavice postignu dogovor- zajedno protiv Srba- dva na jednoga... ali ni to nije ispalo kako treba- Jer Bošnjaci napadaju Hrvate u BiH... pa su tako još više zasrali... a da nisu ESFOR i NATO došli na vreme, tko zna gde bi vi danas bili. :lol:
Pa ko vas je terao da idete u rat protiv nas bez oruzja pa vi ste zapoceli rat ej bre ej ,a hrvati su bas jadni da da kako da ne .Toliko ste vi i hrvati bili jadni da ste nam uzeli Republiku Srpsku ,Bosnui pola Hrvacku to je teritorija koji su drzali bosanski Srbi sve do 1995 dok nije NATO pomogo u operaciji oluja sa bednih 6 satelita 860 borbenih uzletanja dnevno i preko 500000 komada pesadijskog naoruzanja, sta sve ne jos ,da ne pominjem.
Sledeci put berite Kozu na Siljak ka dodjemo da si vratimo vekovnu srpsku teritoriju.

Enfroz2891.:
Pravoslavni Hrvati ne postoje....to je hteo Pavelic da patentira za Srbe u NDH,ali hebiga,...
A nisi odgovorio na pitanje...ako se "gleda" po ocu,onda je on bio Srbin...a gle chuda,izjashnjavao se kao Hrvat...

pa daj opusti se malo,yebo ga hristos.. ;)

pravoslavni hrvati i te kako postoje..zive izmedju une i drine.. 8-)
ali nazalost katolicka crkva slijepa i gluva nije dozvoljavala tako nesto..

za mene kao hrvatskog nacionalistu,neoprostiv gaf..
ja sam jos 1991 se popravoslavio da bi svojoj hrvatskoj pravoslavnoj braci pokazao,niste sami..ima nas vise..

pitanje je vremena kad cemo ponovno da aktiviramo hpc-u..hrvatsku pravoslavnu crkvu..

dole vatikan i tisuccetristo godisnje ropstvo hrvata katolika..
sloboda svima pravoslavnim hrvatima,koji cuce doma i ne usude se da prakticiraju svetu hriscansku liturgiju..jedinu pravu i istinsku viru pradidovu.. 8-)

M.Army:
Pa ko vas je terao da idete u rat protiv nas bez oruzja pa vi ste zapoceli rat ej bre ej ,a hrvati su bas jadni da da kako da ne .Toliko ste vi i hrvati bili jadni da ste nam uzeli Republiku Srpsku ,Bosnui pola Hrvacku to je teritorija koji su drzali bosanski Srbi sve do 1995 dok nije NATO pomogo u operaciji oluja sa bednih 6 satelita 860 borbenih uzletanja dnevno i preko 500000 komada pesadijskog naoruzanja, sta sve ne jos ,da ne pominjem.
Sledeci put berite Kozu na Siljak ka dodjemo da si vratimo vekovnu srpsku teritoriju.

Ha ha ha! Druže, nemoguć si- malopre si govorio protiv nas Srba a sada kažeš da si naš! Ni sam ti neznaš šta si. Takvi ste vi osunećeni Bošnjaci! :lol: . Hajde neka ti je zdravo legendo! Moram sada na posao. :-D

opacupa:
pa daj opusti se malo,yebo ga hristos.. ;)

pravoslavni hrvati i te kako postoje..zive izmedju une i drine.. 8-)
ali nazalost katolicka crkva slijepa i gluva nije dozvoljavala tako nesto..

za mene kao hrvatskog nacionalistu,neoprostiv gaf..
ja sam jos 1991 se popravoslavio da bi svojoj hrvatskoj pravoslavnoj braci pokazao,niste sami..ima nas vise..

pitanje je vremena kad cemo ponovno da aktiviramo hpc-u..hrvatsku pravoslavnu crkvu..

dole vatikan i tisuccetristo godisnje ropstvo hrvata katolika..
sloboda svima pravoslavnim hrvatima,koji cuce doma i ne usude se da prakticiraju svetu hriscansku liturgiju..jedinu pravu i istinsku viru pradidovu.. 8-)
Ja neznam ko si bre ti ,sta je to pravoslavni hrvat to je za mene isto kao i regularni hrvacki vojnik, to tije sve za mene Meta (Target)dobar hrvat je samo mrtav hrvat i tu ni hriscanstvo ni islam ni budizam ne pomazu.Zivi bili pa videli da sam u pravu jer i ono to tako misle za nas a mi se lizemo sa hrvatima i siptarima u poslednje vreme tako da mi dodje da odem kod Putina i da mu kazem da nam da malo Nuklearnu terapiju svima nama zajedno jer to i zasluzujemo. Jer nas i onako ceka smrt ako se druzimo sa Srvatima i Siptarima.

Torrente BG:
Kakve bre svabice? Ali pretera covek? U Bg je provod po splavovima gde izlaze najgore seljacine a sto se devojaka tice nisu nase lose sto se izgleda tice ali to da su najlepse to je vec preterivanje.Neka skokne recimo malo do Ceske,onda recimo Italijanke i Grknje procentualno ih ima manje lepih ali ona koja je lepa ta rastura...itd..itd.

samo da se malo nadovezem... zivim u zemlji gde su najlepse zene u africi ali sta to vredi kada sa velikom vecinom njih mozete da razgovarate kao sa detetom...e upravo je velika slicnost sa stanjem u srbiji...lepoti svaka cast ali sa ljudima odnosno zenama treba i ziveti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back