- Poruka
- 3.347
Meni devojka Ruskinja, od nove godine zajedno, oci boje neba, nekad je toliko volim da pokusavam da je zamrzim, jer znam ako popustim i spustim gard, moce da radi sa mnom sta joj volja, sva sreca pa nije takva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni devojka Ruskinja, od nove godine zajedno, oci boje neba, nekad je toliko volim da pokusavam da je zamrzim, jer znam ako popustim i spustim gard, moce da radi sa mnom sta joj volja, sva sreca pa nije takva.
obaveznoPravi decu uživaj kupaj se u tim očima![]()
Kada/kako se razvila rusofobija u srpskom narodu?![]()

Ma plićak zešći, drzava ih namerno pravi takvima da ih moze manipulisati. Znaš kako kazu ko je najpametnija osoba na ulicama Los Andjelesa, dvanaestogodišnji turista iz Evrope.I onda mi neko prdi o kaubojima, filmovima, serijama... Da se zgroziš.
Prosečan amerikanac je bogataš samo eto trenutno ima manjih finansijskih problema. A šuplji i prazni isfolirani.
nit Rusi niti Srbi koriste milje, Amerikanac
Kad su @zbiljaš, @Nikita Kulganov i @Baudrillard otkrili društvene mreže…Kada/kako se razvila rusofobija u srpskom narodu?![]()

Је л' осуђујеш ликвидације политичких противника?
То је зло и морамо да критикујемо тако нешто.
Нема русофобије. Има кремљофобије.
Ali je ima kod tebe.Мислим да нема русофобије код Срба.
Сви критичари своје критике упућују на политичке структуре у Русији.
Зашто бисмо изједначавали власт у некој држави и народ?
![]()
Sankcije Jugoslaviji, prodaja oruzja Hrvatskoj 90tih, nikakva pomoc tokom bombardovanja 99te.Kada/kako se razvila rusofobija u srpskom narodu?![]()
A šta tačno upoređuješ kada kažeš da ti je baba rekla da su nemci -u množini, bili bolji od rusa-u množini?I bez obzira na sve to, narod pamti šta je ko radio. Ne verujem da neko voli Nemce iz tog perioda ali je bilo i straha od Rusa iz tog perioda. Ne znam zašto se odmah poteže Jasenovac il konc logori, jer niko ne upoređuje ničije žrtve a zlodela su zlodela ko god ih činio. Staljin je pobio milione Rusa, uz pomoć pristalica, i to je ogroman zločin sa kojim je srpski narod upoznat takođe...
Kada/kako se razvila rusofobija u srpskom narodu?![]()
Nije tek tako slučajno što nas mnogi vide kao male ruse. Šteta što nismo više kao Evropljani.
Ja je jesam čuo na zapadu, odnosnu ne samu frazu nego da nas vide kao ruske saveznike.То је у ствари само фраза којом одређени Срби сами себе часте.
Осим њих нико није ни чуо ни користио ту фразу, не да сам ја чуо. Не на Западу. Још мање у Русији самој, с тим што би се Руси приде стресли од гађења. Контраинтуитивно, Руси су велики нарциси.
Samo mali broj čudaka se časti tim terminom "mali Rusi", ostalima to zvuči veoma ponižavajuće, nadam se.То је у ствари само фраза којом одређени Срби сами себе часте.
Осим њих нико није ни чуо ни користио ту фразу, не да сам ја чуо. Не на Западу. Још мање у Русији самој, с тим што би се Руси приде стресли од гађења. Контраинтуитивно, Руси су велики нарциси.
I još jednom, navedi gde sam to napisala, tj da su Nemci bili bolji od Rusa? Dokle ta proizvoljna tumačenja nečijeg posta???A šta tačno upoređuješ kada kažeš da ti je baba rekla da su nemci -u množini, bili bolji od rusa-u množini?
Upoređuješ ko je imao lepše uniforme ili ko je imao koncetracione logore širom evorpe za masovnu likvidaciju civila,
i recimo streljanje đaka?
Srpske civilne žrtve u WW2 od strane nemaca i njihovih saveznika ustaša a i šire se procenjuju na više stotina hiljada!!!!

Осим оних што живе на истоку Русије, ти су најсличнији Кинезима и Јапанцима.Rusi su kao severni narod po mentalitetu daleko sličniji Skandinavcima nego nama SRBIJANCIMA.