takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Salvantis:
Sta, cela hrvatska je trebala biti Krajina?

Pa ti postade TJetnik najednom...prvo 'hrvatska nikad nije postojala', sad 'hrvatska je trebalo da bude pod krajinom'....

evo da bi ti bio u stanju shvatit napist cu jos jednom:
"krajna" u povjesti nikada nije postojala, nema povjesti, nema nacije, nema svoju kultutu, nema svoj jezik. to je paradrzava osnovana u ratu.

skuzio? ;)

ZG_city:
evo da bi ti bio u stanju shvatit napist cu jos jednom:
"krajna" u povjesti nikada nije postojala, nema povjesti, nema nacije, nema svoju kultutu, nema svoj jezik. to je paradrzava osnovana u ratu.

skuzio? ;)
Jesam: ti si idiot :D

Nego sta ti je to 'Krajna', ponavljas Krajna, pa Krajna? ? Da vidimo sta wiki kaze o tome (kad ga toliko volEs):

Krajna it is the forest region in Poland - part of Pomerania region.
http://en.wikipedia.org/wiki/Krajna
Hm, Poljska :confused:

O cemu ti uopste blebeces ovde? O Poljskoj????

Kako nije postojala Hrvatska??? Zar nije postojala od 1940-45 kada su bili saveznici nacistickoj Nemackoj i kada su na najsurovije nacine poklali i ubili na stotine hiljada Srba,Jevreja i ostalog neustaskog stanovnistva sve uz blagoslov katolicke crkve ciji su svestenici i casne sestre takodje ucestvovali u klanju

ZG_city:
"hrvatska" u povjesti nikada nije postojala, nema povjesti, nema nacije, nema svoju kultutu, nema svoj jezik. to je paradrzava osnovana u ratu.

A posle ovoga sto si napisao bolje se gasi sa neta jel s obzirom sta vas je ustasa ovde ,garantovano ovo kontrolise i vasa sluzba bezbednosti tako da bezi sto pre dok ti ne udju u trag .Nemoj da ti posle ponoci zakucaju crnokosuljasi na vrata.

jelena.i:
'alo ljudi!!!!!!!!! a globalno zagrevanje????!!!!

Opaaa Jelena. Jel si citala ti pravilnik KRSTARICE pri registraciji.Lepo pise.
Nove clanice Krstarice ako su ok ribe u roku od mesec dana od registracije moraju da spavaju sa TorrenteomBg ako zele da im registracija bude potvrdjena do daljnjeg.

P.S.-Javili na tv-u da ce od sledece godine u BGD temperature od 50 stepeni biti sasvim uobicajene.Boli nas ****.To tek za godinu dana,hahahaaaaa! Moze temperatura da nam ga duva :D

Salvantis:
Jesam: ti si idiot :D

Nego sta ti je to 'Krajna', ponavljas Krajna, pa Krajna? ? Da vidimo sta wiki kaze o tome (kad ga toliko volEs):

http://en.wikipedia.org/wiki/Krajna
Hm, Poljska :confused:

O cemu ti uopste blebeces ovde? O Poljskoj????

ok vidim da si slabo informiran pa cu ti objasnit. "republika srpska krajna" ili "krajna" (kako ja skraceno zovem) je jedna paradrzava osnovana u jeku srpske agresije na HR, etnicki ociscena on ne srpskog pucanstva i osnovana sa ciljem pripojenja etnicki cistoj velikoj srbiji.
nadam se da ti je sada malo jasnije ;)

jelena.i:
bas ste duhoviti vi decki-decaci
Pa ne bas, ja sam duhovit, Tor pokusava da smuva Jelenu, a zg_shity je izgubljen u svemiru...

Evo vidis na primer:
ZG_city:
ok vidim da si slabo informiran pa cu ti objasnit. "republika srpska krajna" ili "krajna" (kako ja skraceno zovem) je jedna paradrzava osnovana u jeku srpske agresije na HR, etnicki ociscena on ne srpskog pucanstva i osnovana sa ciljem pripojenja etnicki cistoj velikoj srbiji.
nadam se da ti je sada malo jasnije ;)
KrajIna , Republika Srpska KrajIna...treba da ti ture....'I' u sredinu :D

'Krajna' je sumski region u Poljskoj, kao sto (tvoj) wiki lepo kaze...pa jel moguce da uopste ne znas o cemu govoris???
Bas ni malo?!?!
Lele :roll:

Evo ti wiki o KrajIni...ebote zg, pa ne moz' da pricas o necemu cemu cak ni ime ne znas :roll:
http://en.wikipedia.org/wiki/Krajina

Aj ponovi, KRAJINA, ne krajna...osim ako nisi mislio na Poljsku...

Jomini zašto se ova tema ne zaključa!?

a ti @ZG city

mene je sramota :!: :!:

komentari su ti stvarno na "nivou" :roll:

dugo sam razmišljao dal da uopće išta napišem na ovoj temi koja je u startu otvorena da provocira.

Dal se dogodilo etničko čišćenje ili ne treba ostaviti sudovima da odluče
a ne definitivno neki dotepenec koji je došel v Zagreb i misli da je spil su pamet sveta :!:

Salvantis:
Pa ne bas, ja sam duhovit, Tor pokusava da smuva Jelenu, a zg_shity je izgubljen u svemiru...

Evo vidis na primer:

KrajIna , Republika Srpska KrajIna...treba da ti ture....'I' u sredinu :D

'Krajna' je sumski region u Poljskoj, kao sto (tvoj) wiki lepo kaze...pa jel moguce da uopste ne znas o cemu govoris???
Bas ni malo?!?!
Lele :roll:

Evo ti wiki o KrajIni...ebote zg, pa ne moz' da pricas o necemu cemu cak ni ime ne znas :roll:
http://en.wikipedia.org/wiki/Krajina

Aj ponovi, KRAJINA, ne krajna...osim ako nisi mislio na Poljsku...

hehehe ovakvi komentari se pisu kad je neko isprovociran i kad vise nema argumenata pa se fokusira na nebitne stvari. stari smiri se bit ce sve ok ;)

tokyo:
Jomini zašto se ova tema ne zaključa!?

a ti @ZG city

mene je sramota :!: :!:

komentari su ti stvarno na "nivou" :roll:

dugo sam razmišljao dal da uopće išta napišem na ovoj temi koja je u startu otvorena da provocira.

Dal se dogodilo etničko čišćenje ili ne treba ostaviti sudovima da odluče
a ne definitivno neki dotepenec koji je došel v Zagreb i misli da je spil su pamet sveta :!:

citiraj jedan moj komentar pa mi prokomentiraj sto to po tvome u njemu nije u redu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back