rdeki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Poenta ista, kao i kod zilion tema koje otvara Teh- pobiti pse lutalice.Razvigor je u startu provalio, ona zaćutala, njegove postove obrisali(a bili su fenomenalni, pola sata sam se smejala), temu premestili, žena okrenula na nešto drugo, ali prilično naivno i sam si primetio.U pravu si, katanče ili brisanje ili bar nek prizna zašto je to pokrenula.Uzgred, ponovo je pokrenula isto na DiP i sva se sirota čudi, što joj ukinuše temu.
  Hvala za repic,nije je on skuvao,dovoljno je sto me izvuko s posla u kafic i ulepsao mi dan ))))
  Pozz tebi,citamo se na sektaskoj,,zdravoj hrani,,hehehe..brate koja je ono psihijatrija!!!!!
  E pa tako je. Samo što postoje ljudi koji siti izvređaju sve okolo i ništa im se ne desi. Moderatori samo izbrišu uvredljive postove i nikom ništa. Mene su jednom izveli iz takta, moderatori. Izvređaše me par likova, a kada sam im uzvratio meni moderator prilepi ban, dok je njihove postove sve redom izmenio, kao nisu me vređali.Od tada kada primetim da neko vređa ja pritisnem trouglić, pa ako moderator ne reaguje ja uzvratim istom merom.Čisto da vidim gde je mera.
  Jadan Pećinko. Ne znam čime si mu pretila, ali je izgleda postao gadljiv na meso i mleko.
  Ma to nije osoba prema kojoj mogu da imam sexsualne aspiracije, nego, ja to, 'nako srpski, po spisku:mrgreen:, pa sam i prećerala:rumenko:(joj, baš, jesam),čovek me prijavio, jerbo je jedna suptilna i osetljiva dušica, valjda od silnog zeleniša, pa ga ja još izvređala na Religiji(svetoj, sa sve Nojevim potopom) i ne kazne me na pdf, nego supermoderator, viš' kolko sam sranje napravila:).Siroma' Cave man, mora da ima noćne more.
  Uzgred, meni Deki nikako nije jasno to tužakanje, koliko sam shvatila, ako ne želiš da ti se neko obraća, imaš ignore, da nemaš kontakta sa tom osobom, ali mi nije jasno, ako sa nekim polemišeš i ne možeš da se izboriš, znači da treba da ga tužakaš, pljuješ i jedva čekaš da ga kazne, jel tako:)
  Poručila Cave manu i prijateljima, da ću im se sexsualno zbližiti sa familijom, al' sam bila prosta:(priznavam, i da više prestanu da ubijaju u pojam.Obično ne reagujem tako prostački, kao za inat, uginu mi 2 mace, majka mi zaglavi u bolnici i ja kao pametujem ovde, pa mi ova dva durdubaka došla baš na zicer.Nije opravdanje, ali eto, desilo se:D, uglavnom, do 5.04., mogu samo da čitam i smejem se, i povremeno šaljem zlobne komentare:zper:
  Ja završila sve domaćinske poslove po kući, dete mi otišlo u potragu za sojkama, mili muž u kladionicu, životinje spavaju, bojkotuju sneg, šta ću drugo, neg' da se zahebavam na Krstariciz:D
  Ма, ниси читао мој пост где ја преко Лале доказујем да је месо нездраво! :) Каже Лала:,,ја увече, кад се најем сланине и чварака, она ствар ми се дигне, па повуче јорган, и ноге ми зебу, од једења меса!''
  не брини, не дајем репутације да би ми враћали, већ кад ми се нешто свиди или кад ме добро насмеје.:ok:
  Ovaj.. malko mi se spava i malko sam zbunjen (valjda nema ludih iza mene...)... Ma iako ne mislimo na istu ženu ja ću da je pozdravim svakako (i jeste, slatka je).
  Želim ti laku noć.
  Ispucala sam sve reputacije za danas, pa ovako da podržim tvoj stav na temu osiguranja.
  Hvala.
  Sada se osećam kao vitez. I kada odem na spavanje sanjaću kako jurim aždaje i spašavam lepe princeze...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top