takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juznjak99:
jasenovac je naša najcrnija točka povjesti.priznajem. ajde sad ti meni priznaj šta je bila srebrenica
Е, видиш, то је проблем.

Зашто, у истој реченици с Јасеновцем, одмах, аутоматски иде Сребреница?

Не само зато, што се то, на много начина, не може поредити.

Већ и напросто, што је то оно "али", које искључује сваку иоле озбиљнију расправу.

Norma Kampl:
Е, видиш, то је проблем.

Зашто, у истој реченици с Јасеновцем, одмах, аутоматски иде Сребреница?

Не само зато, што се то, на много начина, не може поредити.

Већ и напросто, што је то оно "али", које искључује сваку иоле озбиљнију расправу.

kad mi spomene jasenovac šta treba radit? objašnjavat da je dio hrvatskog naroda bio za jasenovac a drugi dio ne. da su partizani hrvati u hrvatskoj pobjedili ustaše koji su bili saveznici švaba. ionako to u vas ne prolazi. normalno da ću tražiti vašu bolnu točku.
a činimi se da nije tema jasenovac već takozvana RSK.

stvarno je tuzno i jadno da mladi ljudi gube dragoceno vreme svog JEDINOG zivota raspravljajuci o temi kakva je ova...
za hrvatsku ne znam ali ova moja domovina srbija je jadna da jadnija ne moze biti...nacionalizam je velikoj vecini totalno istopio mozgove i jadna zemlja moze jedino da umire u najvecim mukama polako i sigurno! milioni normalnih srba se sirom sveta trude da dostojansveno predstavljaju svoju zemlju a ovi zatvorenici u sopstvenim glavama tupe o ratovima i slicnim s......
a koji srbi? sta je srbija danas? "menjam zenu", "zvezde granda", svadbe za 48 sati samo pogledajte sve te gluposti i videcete srbiju-danas...jadnu i bednu! kazem-bednu ne siromasnu! jos je dostojevski opisao razliku izmedju siromastva i bede..e pa srbija je dragi moji bedna zemlja!!!

slavonija:
meni uopce nije problem suociti se sa istinom, jer ja znam za svako zlodjelo nacinjeno nakon Oluje...ali ti imas problema sa istinom...pravis od sebe i sunarodnika nevinasca koja niste bili, niti ste sada...zaboravljas i negiras cinjenicu da su Srbi bili ti koji su prvi i zbog ideje velike Srbije u roku od samo nekoliko mjeseci protjerali, poubijali i opljackali 300 000 Hrvata i ostalih sa podrucja teritorija koji su okupirali...oni su doista bili protjerani sa vrecicom u ruci, dok ste vi, velikom vecinom svojevoljno , organizirano i uvjezbano pobjegli, strahom ispranih mozgova..procitaj malo iskaze haaskih optuzenika, vasih voda i predsjednika....pa ako si cist vrati se, nitko ti ne smeta...samo cetnikovati po Hrvatskoj vise neces moci, to je sasvim sigurno...sad cetnikuj po Srbiji, tamo je to legalno, i usreci svoje nove susjede i biraj radikale, dok i njima jednog dana ne dosadite, ti i takvi protjerani

Шта ти хоћеш више од мене? И сада ти сметам кад сам у Србији?
Дај бре откачи се више.
Не би се вратио да живим са вама НИКАД у животу.
Мука ми је више од вас Хрвата!
Што долазите на овај форум? Који вам је циљ?
Да провоцирате?

AltinaD:
Шта ти хоћеш више од мене? И сада ти сметам кад сам у Србији?
Дај бре откачи се више.
Не би се вратио да живим са вама НИКАД у животу.
Мука ми је више од вас Хрвата!
Што долазите на овај форум? Који вам је циљ?
Да провоцирате?

ne, ti mi uopce ne smetas..smetaju me tvoje lazi i demagogija i mrznja cime trujes oko sebe..
zbog toga sto nisi htio da zivis sa nama danas si tu gdje jesi i gdje si htio da budes
ja dolazim na ovaj forum zato sto to hocu, ili si ti vlasnik pa zelis zabraniti? ili te muci sto nemozes bez prigovora siriti lazi i mrznju i prosipati demagogiju..
ja nijednim svojim postom nisam ni provocirala ni vrijedala..

a ono od 300 000 protjeranih, opljackanih i ubijenih Hrvata i ostalih nesrba nije tebi vrijedno spomena, nevinasce...

jelena.i:
stvarno je tuzno i jadno da mladi ljudi gube dragoceno vreme svog JEDINOG zivota raspravljajuci o temi kakva je ova...
za hrvatsku ne znam ali ova moja domovina srbija je jadna da jadnija ne moze biti...nacionalizam je velikoj vecini totalno istopio mozgove i jadna zemlja moze jedino da umire u najvecim mukama polako i sigurno! milioni normalnih srba se sirom sveta trude da dostojansveno predstavljaju svoju zemlju a ovi zatvorenici u sopstvenim glavama tupe o ratovima i slicnim s......
a koji srbi? sta je srbija danas? "menjam zenu", "zvezde granda", svadbe za 48 sati samo pogledajte sve te gluposti i videcete srbiju-danas...jadnu i bednu! kazem-bednu ne siromasnu! jos je dostojevski opisao razliku izmedju siromastva i bede..e pa srbija je dragi moji bedna zemlja!!!
Pa seli se ako ti je bedno..ja bi pre reko da nije problem u zemlji kad neko tako oseca,nego neshto drugo...podji od sebe,mozda lichni dozivljaj sebe projektujesh na zemlju.
A sva tvoja prichica ne menja chinjenicu da su Hrvati etnichki ochistili drzavu a da za to nisu snosili nikakvu odgovornost.

jelena.i:
СРБИЈА је моја земља и ја другу немам.Мени је најлепша,најбоља и једина коју волим.Драго ми је што постоје и Гуча и Егзит,и 48 сати и караоке обрачун.У свакој држави на свету ћеш наћи неке ствари које су некима одвратне а некима феноменалне.Па зар је теби шоу Спрингера у Америци нормална емисија? Или донатори органа у Холандији? и да не набрајам више.Тако да не можеш Србију гледати из те перспективе:Па где је ваша чувена толеранција?По теби је вероватно нормално када се исмевају ретардирани људи на избору за Идола у Енглеској а вероватно ти је одвратно када то раде ови дебили из Гранда.
И ко то по теби достојанствено представља земљу? Можда неки пропали студент који је запалио преко па пере судове у нпр. Чикагу и сада му је Србија одвратна јер овде се није снашао или му је било глупо да овде ради то исто или неки економиста или правник који овде ради у некој банци или предузећу.
Тако да пусти ме тих прича.У сваком случају у Србији треба да буде боље и биће али мало смири са том причом и погледај шта си ти урадила за свој живот!

slavonija:
ne, ti mi uopce ne smetas..smetaju me tvoje lazi i demagogija i mrznja cime trujes oko sebe..
zbog toga sto nisi htio da zivis sa nama danas si tu gdje jesi i gdje si htio da budes
ja dolazim na ovaj forum zato sto to hocu, ili si ti vlasnik pa zelis zabraniti? ili te muci sto nemozes bez prigovora siriti lazi i mrznju i prosipati demagogiju..
ja nijednim svojim postom nisam ni provocirala ni vrijedala..

a ono od 300 000 protjeranih, opljackanih i ubijenih Hrvata i ostalih nesrba nije tebi vrijedno spomena, nevinasce...

Šta lupaš paćenice..? Opet se fata raspomamila...š'a bilo, isterali te i iz teherana...mrš bre lažljivice...kojih 300000...tri miliona bolidu seljački zaostali... :evil:

jelena.i:

E paćenice jedna...i ti si iz krda došla ovde da nama prosipaš svoje isfrustrirane, iskompleksirane gluposti...drž' se ti svoje avlije i svog djubreta da ne zasmrdi i nama ovde i tamo prosipaj s.ranja...mi se sa našim problemima nosimo već...kol'ko vas je jadnika, samo se kotite...fffuuuujjjjj :evil: :mad:

I da...vidim dobro ti ide ovaj Pink...biće da u tvojoj mahali i nema drugi program, buahahahahah...jel' si to debela k'o svinja pa ne moš' da se obučeš k'o idolke ti, hahaha :lol:

juznjak99:
NEPISMENI ZATU-CANI KRET-EN KOJI IMA NA GLAVI ONA DVA GRANIČNIKA ZA OĆI KAO KONJ I SAMO PRAVO GLEDA
znas ustaski smradu, kada budem hteo nekoga da uvredim recicu mu, da Bog da ti juznjak99 bio idol! Sto se ljutis? Jel zato sto su pripadnici (oko 80 % ) tvog naroda bili nemacki cmarolj_ubci ili zato sto su ih Rusi u kesama vratili? Kao i svako nacisticko g_ovno. Nego, koliki ti je IQ? Jednak broju godina? Odnosno 10?

juznjak99:
TO TATI I DJECI PRIČAJ KAKO NIJE BILA POBJEDA BLISTAVA, A JA ĆU SVOJOJ DJECI PRIČAT KAKAV JE BILA. (GRANDIOZNA, BRZA, VELIČANSTVENA, NEŠTO ŠTO POVJEST NIKAD NIJE ZAPAMTILA, KAKO SU SRBI PONIŽENI A IZA SEBE SU IMALI 3-4 ARMIJU SVIJETA I TA SRANJA)

Pricacu im nepismeno ustasko govedo kako su vas Rusi vratili kao smece, i kako smo vas istranzirali na Blajburgu. Majmune s kim ste to uzeli RSK? Sa NATO paktom zna se, jer oni p_ederi od tvoje armije nisu smeli. Zasto niste smeli Oluju da izvedete 1992.? Je li ustaso? Bili ste zauzeti pevanjem u Ovcari?

juznjak99:
normalno da ću se ponositi pobjedom svoje države protiv partavojne formacije u RH, potpomognute srpskim dobrovoljcima iz BiH i same Srbije, tehnikom JNA ili kasnije SRJ, za koju ste naveli da je "močna armija sveta". ponovit ću 72 sata nam je trebalo da zgazimo tu armiju

Glupavi nepismeni hrvatu ( namerno malim slovom) da ti kazem nesto:
-JNA ne postoji od aprila 1992.
- SRJ nije bila u ratu, jer da jeste ne bi bilo vas. Trebala je da udje, samo da ste Banja Luku uzeli. To je jedini dobar potez SM, sto je zapretio vojskom SRJ. Au prosli biste gore nego kod Staljingrada da smo uleteli u rat.
Gomila p_edera je morala da zove NATO pakt da bi pobedila sirotnju iz RSK-a.... Kakva pobeda protiv baba i deda. Sjajno. Cega se pametan stidi, Hrvat se ponosi.
Koju ste armiju zgazili magarce? Onu sirotinju? Pa sto niste dobili u Vukovaru? Ako ste toliko jaki bili? Sto niste uzeli Banja luku? Sna se sto. Cekala Vojska SRJ preko Dunava, pa onaj vas rak Franjo Tudjman rekao STANI I POVLACI SE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back