jelena.i:stvarno je tuzno i jadno da mladi ljudi gube dragoceno vreme svog JEDINOG zivota raspravljajuci o temi kakva je ova...
za hrvatsku ne znam ali ova moja domovina srbija je jadna da jadnija ne moze biti...nacionalizam je velikoj vecini totalno istopio mozgove i jadna zemlja moze jedino da umire u najvecim mukama polako i sigurno! milioni normalnih srba se sirom sveta trude da dostojansveno predstavljaju svoju zemlju a ovi zatvorenici u sopstvenim glavama tupe o ratovima i slicnim s......
a koji srbi? sta je srbija danas? "menjam zenu", "zvezde granda", svadbe za 48 sati samo pogledajte sve te gluposti i videcete srbiju-danas...jadnu i bednu! kazem-bednu ne siromasnu! jos je dostojevski opisao razliku izmedju siromastva i bede..e pa srbija je dragi moji bedna zemlja!!!
Pa iseli se onda! Sta da ti kazem osim putuj igumane na manastir ne misli! I ne okreci se sine, odnosno cerko! Meni je u Srbiji extra, zezam se, izlazim, imam najlepse zene na svetu, imam svoj Beograd koji lezi na uscu dveju reka ( jedini u Evropi), imam srpsku Atinu odnosno Novi Sad, imam Egzit, imam Gucu. Za provod kakav ima Srbija, cela Evropa bi d_upe dala. To sto neki odavde to ne vide, to je njihova tuga, cemer i jad. Ako ti je toliko jadno i bedno, sto si ti ovde? Ili pricas iz neke druge zemlje? Nije sjano daleko od toga, ali daleko od toga da mi je lose. Faks sam zavrsio, vozim golfa 4, radim, imam vremena i za izlaske i za devojke, u prevodu zivot mi je vise nego sjajan i NIKADA ne bih mogao da napustim ni moj grad ( Beograd ) ni moju zemlju.

ops: