takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jelena.i:
stvarno je tuzno i jadno da mladi ljudi gube dragoceno vreme svog JEDINOG zivota raspravljajuci o temi kakva je ova...
za hrvatsku ne znam ali ova moja domovina srbija je jadna da jadnija ne moze biti...nacionalizam je velikoj vecini totalno istopio mozgove i jadna zemlja moze jedino da umire u najvecim mukama polako i sigurno! milioni normalnih srba se sirom sveta trude da dostojansveno predstavljaju svoju zemlju a ovi zatvorenici u sopstvenim glavama tupe o ratovima i slicnim s......
a koji srbi? sta je srbija danas? "menjam zenu", "zvezde granda", svadbe za 48 sati samo pogledajte sve te gluposti i videcete srbiju-danas...jadnu i bednu! kazem-bednu ne siromasnu! jos je dostojevski opisao razliku izmedju siromastva i bede..e pa srbija je dragi moji bedna zemlja!!!

Pa iseli se onda! Sta da ti kazem osim putuj igumane na manastir ne misli! I ne okreci se sine, odnosno cerko! Meni je u Srbiji extra, zezam se, izlazim, imam najlepse zene na svetu, imam svoj Beograd koji lezi na uscu dveju reka ( jedini u Evropi), imam srpsku Atinu odnosno Novi Sad, imam Egzit, imam Gucu. Za provod kakav ima Srbija, cela Evropa bi d_upe dala. To sto neki odavde to ne vide, to je njihova tuga, cemer i jad. Ako ti je toliko jadno i bedno, sto si ti ovde? Ili pricas iz neke druge zemlje? Nije sjano daleko od toga, ali daleko od toga da mi je lose. Faks sam zavrsio, vozim golfa 4, radim, imam vremena i za izlaske i za devojke, u prevodu zivot mi je vise nego sjajan i NIKADA ne bih mogao da napustim ni moj grad ( Beograd ) ni moju zemlju.

deki12345:
Glupavi nepismeni hrvatu ( namerno malim slovom) da ti kazem nesto:
-JNA ne postoji od aprila 1992.
- SRJ nije bila u ratu, jer da jeste ne bi bilo vas. Trebala je da udje, samo da ste Banja Luku uzeli. To je jedini dobar potez SM, sto je zapretio vojskom SRJ. Au prosli biste gore nego kod Staljingrada da smo uleteli u rat.
Gomila p_edera je morala da zove NATO pakt da bi pobedila sirotnju iz RSK-a.... Kakva pobeda protiv baba i deda. Sjajno. Cega se pametan stidi, Hrvat se ponosi.
Koju ste armiju zgazili magarce? Onu sirotinju? Pa sto niste dobili u Vukovaru? Ako ste toliko jaki bili? Sto niste uzeli Banja luku? Sna se sto. Cekala Vojska SRJ preko Dunava, pa onaj vas rak Franjo Tudjman rekao STANI I POVLACI SE.
Wow koje idiotsko kurcenje stvarno si smesan zauzeli pola Bosne i celu RSK za 10 dana i sada ti prias "zasto niste zauzeli Banja Luku ? " mislim hebo tu snaznu srpsku armiju koja je drkala **** do je padala ogromna teritorija naselena srbima a sad ti pricas "nisu smelu da zaizmu banja luku " koji ce im **** Banja Luka kada su zauzeli Drvar ,Glamoc ,Sipovo ,Jajce ,Grahovo, kad su za 3 dana shebali celu Marticevu paradrzavu a niko se nije ni potresao u Srbiji (RTS javio tek 3 dana kasnije kad su se pojavile kolone izbeglica na Raci )

slavonija:
ne, ti mi uopce ne smetas..smetaju me tvoje lazi i demagogija i mrznja cime trujes oko sebe..
zbog toga sto nisi htio da zivis sa nama danas si tu gdje jesi i gdje si htio da budes
ja dolazim na ovaj forum zato sto to hocu, ili si ti vlasnik pa zelis zabraniti? ili te muci sto nemozes bez prigovora siriti lazi i mrznju i prosipati demagogiju..
ja nijednim svojim postom nisam ni provocirala ni vrijedala..

a ono od 300 000 protjeranih, opljackanih i ubijenih Hrvata i ostalih nesrba nije tebi vrijedno spomena, nevinasce...

Koliko li si samo puta izjavio ili izjavila da ti je zao Blajbuga i sto znaci da ti je zao i tih ustasa jer su samo ustase tamo poubijane. To se zna. I ti nesto pricas da ne siris mrznju? Ajde ne lupaj. A ta cifra od 300.000 Hrvata je blebetanje i lupetanje tvog HRT-a. To samo moze da prodje kod Hrvata. Sto ne pricate o ubistvima Srba 1991. u Sisku, u Gospicu, Vukovaru? I to su poubijani samo zato sto su bili Srbi, i zato sto su bili imucni. Jel ti je mozda zao i stoke iz Staljingrada?

svetolik trpkovic:
Wow koje idiotsko kurcenje stvarno si smesan zauzeli pola Bosne i celu RSK za 10 dana i sada ti prias "zasto niste zauzeli Banja Luku ? " mislim hebo tu snaznu srpsku armiju koja je drkala **** do je padala ogromna teritorija naselena srbima a sad ti pricas "nisu smelu da zaizmu banja luku " koji ce im **** Banja Luka kada su zauzeli Drvar ,Glamoc ,Sipovo ,Jajce ,Grahovo, kad su za 3 dana shebali celu Marticevu paradrzavu a niko se nije ni potresao u Srbiji (RTS javio tek 3 dana kasnije kad su se pojavile kolone izbeglica na Raci )

Ti si smesan kao crtani film jer ne pravis razliku izmedju vojske SRJ i vojske republike Srpske.Jel ti znas da je VJ trebala da udje u rat cim bi pala Banja Luka? Ne znas jel da? AJDE, sto nisu uzeli? Mogli su, ali nisu smeli. Zasto? Zbog vojske SRJ. Uzeli su oni sve to. A tvoj je problem sto ne pravis razliku izmedju vojske SRJ i Marticeve paravojske. Vojska SRJ je imala mnogo vise ljudstva od HV, i od ABIH , inace sa opstom mobilizacijom 1,5 miliona ljudi, plus artiljerija, avijacija i ostalo. Ti se raspitaj zasto su stali, a cinjenica je zbog vojske SRJ, koja u ratu u BIH nije ni bila. Kakvo kretensko rezonovanje, "koji ce im **** Banja Luka?" A trebalo im je 5 km do Banja Luke? Pa sto su onda isli na Banja Luku? Ako im nije trebalo. Vidis svoju glupost. Nije im trebala, a isli na Banja Luku!!!! EJ jel si ti svestan sta govoris? Samo mi reci kada je vojska SRJ bila u BIH i kako su mogli od te iste vojske SRJ sve to da uzmu? Kako su dosli do Banja Luke, tako je stigla naredba da se povuku. Sta mislis zasto?

deki12345:
Ti siu smesan koa crtani film jer ne pravis razliku izmedju vojske SRJ i vojske republike Srpske? Jel ti znas da je VJ trebala da udje u rat cim bi pala Banja Luka? Ne znas jel da? AJDE, sto nisu uzeli? Mogli su, ali nisu smeli. Zasto? Zbog vojske SRJ. Uzeli su oni sve to, ali od Marticeve paravojske koja nije ni bila u RSK. A tvoj je problem sto ne pravis razliku izmedju vojske SRJ i Marticeve paravojske. Vojska SRJ je imala mnogo vise ljudstva od HV, i od ABIH , inace sa opstom mobilizacijom 1,5 miliona ljudi, plus artiljerija, avijacija i ostalo. Ti se raspitaj zasto su stali, a cinjenica je zbog vojske SRJ, koja u ratu u BIH nije ni bila. Kakvo kretensko rezonovanje, "koji ce im **** Banja Luka?" A trebalo im 5 km do Banja Luke? Pa sto su onda isli na Banja Luku? AKo im nije trebalo. Vidis svoju glupost.
Pa ja sam i napisao da je vojska SRJ drkala **** dok je padalo pola Bosne i gotovo cela RSK a tada je Milosevic izgiravao faktor mira i stabilnosti i uvlacio se Holbruku i zapadu u bulju i odhebao je zapadne Srbe tako da se ne bi umesao u rat taman da su muje i Rvati na Drinu izasli .Mislim koji je to rezon "umesacemo se ako padne Banja Luka" a palo je vec sve zivo ,to je kao kad bi ne znam sada na primer krenuli siptari ili bugari sve jedno u ofanzivu na Srbiju i zauzeli celu uzu Srbiju i dosli na 10 km od Beograda i onda mi kazemo "aha nisu smeli da zauzmu Beograd jer da jesu hebali bi im majku " a ta sto su zauzeli sve ispod nema veze .

svetolik trpkovic:
Pa ja sam i napisao da je vojska SRJ drkala **** dok je padalo pola Bosne i gotovo cela RSK a tada je Milosevic izgiravao faktor mira i stabilnosti i uvlacio se Holbruku i zapadu u bulju i odhebao je zapadne Srbe tako da se ne bi umesao u rat taman da su muje i Rvati na Drinu izasli .Mislim koji je to rezon "umesacemo se ako padne Banja Luka" a palo je vec sve zivo ,to je kao kad bi ne znam sada na primer krenuli siptari ili bugari sve jedno u ofanzivu na Srbiju i zauzeli celu uzu Srbiju i dosli na 10 km od Beograda i onda mi kazemo "aha nisu smeli da zauzmu Beograd jer da jesu hebali bi im majku " a ta sto su zauzeli sve ispod nema veze .

Holbruku je receno: " Ako NATO ne moze da smiri HV, to ce uraditi VJ". I tada su stali, i cinjenica je bila da su bili pred Banja Lukom. HV i ABIH. I stali su. Mnoge mesta koja su zauzeli su morali da vrate Dejtonom. Sve u svemu, nisu stali zato sto su hteli, nego zato sto su MORALI.

deki12345:
Pa iseli se onda! Sta da ti kazem osim putuj igumane na manastir ne misli! I ne okreci se sine, odnosno cerko! Meni je u Srbiji extra, zezam se, izlazim, imam najlepse zene na svetu, imam svoj Beograd koji lezi na uscu dveju reka ( jedini u Evropi), imam srpsku Atinu odnosno Novi Sad, imam Egzit, imam Gucu. Za provod kakav ima Srbija, cela Evropa bi d_upe dala. To sto neki odavde to ne vide, to je njihova tuga, cemer i jad. Ako ti je toliko jadno i bedno, sto si ti ovde? Ili pricas iz neke druge zemlje? Nije sjano daleko od toga, ali daleko od toga da mi je lose. Faks sam zavrsio, vozim golfa 4, radim, imam vremena i za izlaske i za devojke, u prevodu zivot mi je vise nego sjajan i NIKADA ne bih mogao da napustim ni moj grad ( Beograd ) ni moju zemlju.

Bravo Deki...naravno da delim tvoje mišljenje, a paćenici nisu čuli da se Beograd oduvek nazivao Njujork u Evropi...ili do njihovih zaseoka ta vrsta štampe ne dolazi... :lol:

SANDRINAbg:
Bravo Deki...naravno da delim tvoje mišljenje, a paćenici nisu čuli da se Beograd oduvek nazivao Njujork u Evropi...ili do njihovih zaseoka ta vrsta štampe ne dolazi... :lol:

Naravno, nije prvi put da se ti i ja slazemo. Naravno Beograd je moj grad i stvarno ga volim, ali isto tako volim i druge delove Srbije. Volim i Novi Sad, i on je jako lep. Iako nismo bogati, provodimo se bolje nego najbogatiji u svetu. Bio sam u Londonu pre 2 godine. Znas li koji je to smor i na sta lici grad u ponoc za vikend? Svi bleje po onim pabovima, jedu njihov fish and chips, i to im je provod.Italija je jos gora, Spanija takodje. Vau sto im je provod.Mi iako nemamo para, mi znamo da zivimo. I znamo da se provodimo. Kod nas provodi traju do zore ma gde da se nalazimo. Sto se provoda tice samo New York moze Beogradu da parira. Nijedan drugi grad Evrope. Koji god stranac da je dosao ovde, rekao je da imamo najbolji provod i najlepse devojke. Svaki od njih bi prodao majku da ima devojke kakve ima Srbija. Nema lepsih od vas!

deki12345:
Naravno, nije prvi put da se ti i ja slazemo. Naravno Beograd je moj grad i stvarno ga volim, ali isto tako volim i druge delove Srbije. Volim i Novi Sad, i on je jako lep. Iako nismo bogati, provodimo se bolje nego najbogatiji u svetu. Bio sam u Londonu pre 2 godine. Znas li koji je to smor i na sta lici grad u ponoc za vikend? Svi bleje po onim pabovima, jedu njihov fish and chips, i to im je provod.Italija je jos gora, Spanija takodje. Vau sto im je provod.Mi iako nemamo para, mi znamo da zivimo. I znamo da se provodimo. Kod nas provodi traju do zore ma gde da se nalazimo. Sto se provoda tice samo New York moze Beogradu da parira. Nijedan drugi grad Evrope. Koji god stranac da je dosao ovde, rekao je da imamo najbolji provod i najlepse devojke. Svaki od njih bi prodao majku da ima devojke kakve ima Srbija. Nema lepsih od vas!

Nemojmo preterivati

deki12345:

Uh... previše si nas nahvalio... nemojmo da budemo sebični....- a šta je s drugim lepim devojkama- poput Mađarica, Grkinja... Za koje se isto priča da su lepe dame... :lol:

deki12345:

A ni vi niste za bacanje... :wink:

Kad god mi je došla neka poznanica sa strane i prošla malo Beogradom, a nadje se vazda i po neki dobrovoljac,,,ququlele je posle skinuti s vrata...svi 'oće da žive ovde, a ne mali broj njih i o'ma ostane... :lol: :lol:

Za sve te gradove po Evropi si u pravu...i sama sam to videla... :wink: :lol:

Anastazio:
Uh... previše si nas nahvalio... nemojmo da budemo sebični....- a šta je s drugim lepim devojkama- poput Mađarica, Grkinja... Za koje se isto priča da su lepe dame... :lol:

Auuuuuu...š'a ti izvali i ostade živ..??? :shock:

Nemam sad vremena da ti opišem i jedne i druge, jerbo ću još i otkaz dobiti...kasnije ću, al' ukratko :
Kako uopšte možeš madjarice sa manjkom mozga i kratkonoge, debele grkinja da uporedjuješ sa nama, aaa..??? :shock:
:roll: :lol:

Anastazio:

Pa volem svoje! :D Iako stalno u Grckoj letujem nisam video lepu Grkinju. Madjarice jesu lepe,ali lepse su nase. :D Bio sam u Budimpesti isto, prelep grad. Cist, sredjen uredan. Bec isto. Sve ima svoje.

SANDRINAbg:
A ni vi niste za bacanje... :wink:

Kad god mi je došla neka poznanica sa strane i prošla malo Beogradom, a nadje se vazda i po neki dobrovoljac,,,ququlele je posle skinuti s vrata...svi 'oće da žive ovde, a ne mali broj njih i o'ma ostane... :lol: :lol:

Za sve te gradove po Evropi si u pravu...i sama sam to videla... :wink: :lol:

Fala Vi! :D

Na lepo se svi odmah naviknu, zar ne? :-D

Ja sam isto dao sam primer Italije, Spanije i Britanije. Naravno i Rim i Madrid i London su lepi gradovi, ali dzabe ja tamo ne bih mogao da zivim. Nema teorije.

SANDRINAbg:
Š'oooo...zato što se ne lepi za mlohave švabice..? :shock:
:lol:

Kakve bre svabice? Ali pretera covek? U Bg je provod po splavovima gde izlaze najgore seljacine a sto se devojaka tice nisu nase lose sto se izgleda tice ali to da su najlepse to je vec preterivanje.Neka skokne recimo malo do Ceske,onda recimo Italijanke i Grknje procentualno ih ima manje lepih ali ona koja je lepa ta rastura...itd..itd.

Torrente BG:
Kakve bre svabice? Ali pretera covek? U Bg je provod po splavovima gde izlaze najgore seljacine a sto se devojaka tice nisu nase lose sto se izgleda tice ali to da su najlepse to je vec preterivanje.Neka skokne recimo malo do Ceske,onda recimo Italijanke i Grknje procentualno ih ima manje lepih ali ona koja je lepa ta rastura...itd..itd.

U Italiji sam bio, i lepe Italijanke mozes da vidis samo na televiziji. Bez preterivanja, ali stvarno su gadne. Grcku sam obisao uzduz i popreko, i kao sto rekoh ne videh lepu Grkinju. Jedino za koje mogu da kazem da su lepe su Ruskinje, Skandinavke i Cehinje. Ali recimo Britanke, Spanjolke, italijanke.... Boze me sakloni. Ali bez preterivanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back