takozvano etnicko ciscenje srba iz "RSK"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deki12345:
Ti si smesan kao crtani film jer ne pravis razliku izmedju vojske SRJ i vojske republike Srpske.Jel ti znas da je VJ trebala da udje u rat cim bi pala Banja Luka? Ne znas jel da? AJDE, sto nisu uzeli? Mogli su, ali nisu smeli. Zasto? Zbog vojske SRJ. Uzeli su oni sve to. A tvoj je problem sto ne pravis razliku izmedju vojske SRJ i Marticeve paravojske. Vojska SRJ je imala mnogo vise ljudstva od HV, i od ABIH , inace sa opstom mobilizacijom 1,5 miliona ljudi, plus artiljerija, avijacija i ostalo. Ti se raspitaj zasto su stali, a cinjenica je zbog vojske SRJ, koja u ratu u BIH nije ni bila. Kakvo kretensko rezonovanje, "koji ce im **** Banja Luka?" A trebalo im je 5 km do Banja Luke? Pa sto su onda isli na Banja Luku? Ako im nije trebalo. Vidis svoju glupost. Nije im trebala, a isli na Banja Luku!!!! EJ jel si ti svestan sta govoris? Samo mi reci kada je vojska SRJ bila u BIH i kako su mogli od te iste vojske SRJ sve to da uzmu? Kako su dosli do Banja Luke, tako je stigla naredba da se povuku. Sta mislis zasto?

stvar je vrlo jednostavna,AMER je rekao,STOP..zato nije "pala" banjaluka..
nekih 250tisuca izbjeglica je vec bilo na putu za banjaluku iz tzv.krajine..
sa izbjeglicama iz banjaluke i tzv rs bi to sve bilo jedna VELIKA ljudska katastrofa neopisivih omjera,da je hrvatska i bosnjkacka vojska usla u banjaluku..

Че Гевара:
Ovom temom se uvredjuju Srbi.I gde je sad modelator il vec kako se zove da obrise ovu temu.

Па "демократија" бре. Не знам само зашто се препирете са овим усташама. Па они славе и Олују и Бљесак. А "наш" председник иде па се извињава усташама што су ето усташе морале да изврше етничко чишћење. Каже "наш председник лепо "Извин`те".

opacupa:
sa izbjeglicama iz banjaluke i tzv rs bi to sve bilo jedna VELIKA ljudska katastrofa neopisivih omjera,da je hrvatska i bosnjkacka vojska usla u banjaluku..

DA, da.... Mozda po HRT-u. Zamisli bilo im je zao izbeglica iz Banja Luke, a nije iz bilo zao onih iz RSK? Ne pije ovo tvoje vodu. A sta mislis da je VJ usla u rat? Zna se sta je receno Holbruku: "Ako HV ne moze NATO da smiri, to ce da uradi VJ". Veoma prosto. Sta bi se desilo da je recimo VJ krenula na Hrvatsku, a cela vojska Hrvatske u BIH? Kako bi to rasulo bilo u redovima HV i ABIH....

deki12345:
DA, da.... Mozda po HRT-u. Zamisli bilo im je zao izbeglica iz Banja Luke, a nije iz bilo zao onih iz RSK? Ne pije ovo tvoje vodu. A sta mislis da je VJ usla u rat? Zna se sta je receno Holbruku: "Ako HV ne moze NATO da smiri, to ce da uradi VJ". Veoma prosto. Sta bi se desilo da je recimo VJ krenula na Hrvatsku, a cela vojska Hrvatske u BIH? Kako bi to rasulo bilo u redovima HV i ABIH....

nedao bog prijatelju,da su svi vojno sposobni hrvati,bosnjaci i srbi krenuli jedni na druge..
virovatno,ja i ti danas nebi kvocali ovdje zajedno.. :-(

opacupa:

Našao se tko će Srbima solit pamet o zadnjem ratu...

no_problem:
Па "демократија" бре. Не знам само зашто се препирете са овим усташама. Па они славе и Олују и Бљесак. А "наш" председник иде па се извињава усташама што су ето усташе морале да изврше етничко чишћење. Каже "наш председник лепо "Извин`те".
Ma to je bre sve protiv narodne volje ,to ga naterali ovi iz medjunarodne zajednice i nevladine organizacije kao uradi to i sve ce bude COOL za Mladica i za Kosovo i naravno brze ce vam se otvore vrata evropske Čunije8-)

juznjak99:
kad mi spomene jasenovac šta treba radit? objašnjavat da je dio hrvatskog naroda bio za jasenovac a drugi dio ne. da su partizani hrvati u hrvatskoj pobjedili ustaše koji su bili saveznici švaba. ionako to u vas ne prolazi. normalno da ću tražiti vašu bolnu točku.
a činimi se da nije tema jasenovac već takozvana RSK.
.
... a Zagreb je proglašen gradom herojem... zato što je pao tri dana posle Berlina!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anastazio:
Amerika jeste zaustavila rat... Banja Luka je tada već bila etnički očišćena od Hrvata i Bošnjaka... a ne kako ti tvrdiš suprotno ( da su Srbi oterani ) da je tako, Banja Luka danas nebi bila glavni grad RS-a... Živim u Banja Luci, znam što govorim.

e,pa hvala qurcu da si nam to tako lipo servirao..
no,ja sam reko,da je HVO usao u banjaluku,i vi bi bili u traktorskoj koloni pravac matica.. ;)

ali nije,mozda je i dobro sto nije,kako vec gore rekoh zasto..

deki12345:
Kazem i ja. I znas sta? Sto si bre povukao sada ovo? Kada smo svi lepo pricali o zenskama? :D
Da se mi lepo vratimo tome! Ja isto volim devojke plave kose. Cuo sam isto da su zagrepcanke lepe devojke! Jel to mozes da potvrdis?

slab sam ti ja sa zegrebom..ali ima ih i tamo lipih...
za mene osobno je split mila majka sto se tice lipih cura..

ali,opet kazem sve je to stavar ukusa i osobnih preferencija..

Anastazio:
Amerika jeste zaustavila rat... Banja Luka je tada već bila etnički očišćena od Hrvata i Bošnjaka... a ne kako ti tvrdiš suprotno ( da su Srbi oterani ) da je tako, Banja Luka danas nebi bila glavni grad RS-a... Živim u Banja Luci, znam što govorim.
Neznas ti de je levo ,a da se tamo odigralo to sto ti kazes pa mi ne bi stali do Zagreba pa i zagreb bi bio ociscen da je to tacno a nije. Sve je to laz braco SRBI anti srpska propaganda koju serviraju ustase i Bosanski mudzosi koji su dosli cak iz Avganistana ,Cecenije ,Iraka Egipta, Pakistana ...90tih da ratuju i prosire islam sve do Brisela preko Srpske drzave,da se nisu cepili i pravili rat te Ustase i Bosanci mi bi bili vec u evropsku uniju sa 3000 Evra platu.:twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.Army:
Neznas ti de je levo ,a da se tamo odigralo to sto ti kazes pa mi ne bi stali do Zagreba pa i zagreb bi bio ociscen da je to tacno a nije. Sve je to laz braco SRBI anti srpska propaganda koju serviraju ustase i Bosanski mudzosi koji su dosli cak iz Avganistana ,Cecenije ,Iraka Egipta, Pakistana ...90tih da ratuju i prosire islam sve do Brisela preko Srpske drzave,da se nisu cepili i pravili rat te Ustase i Bosanci mi bi bili vec u evropsku uniju sa 3000 Evra platu.:twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

ha,ha,ha...nenadyebivo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back