Ma on je ovo otvorio da vas napali da pisete i uspio je , 7 strana![]()
teorija zavere ne vodi nikuda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) nisam prestao da se druzim sa tim likovima,dok je ta devojka prestala da se druzi sa svima iz razreda!jedino mi je tesko bilo da iskuliram kad me je razredni pitao:a kad ce vencanje???tako su i mene zezali u 6.osnovne da sam bio zaljubljen u neku ribu koja je navodno bila zaljubljena u mene,a ja sam bio apsolutno nezainteresovan...najbolje ti je da to stalno kuliras i ne obracas paznju na to.i nemoj da bezis od tih koji te zezaju jer ti to nikako nece pomoci.mene dok su zezali (a bilo je to dobrih 3 nedelje) nisam prestao da se druzim sa tim likovima,dok je ta devojka prestala da se druzi sa svima iz razreda!jedino mi je tesko bilo da iskuliram kad me je razredni pitao:a kad ce vencanje???
znaci,samo ih iskuliraj i ne obracaj paznju

tako su i mene zezali u 6.osnovne da sam bio zaljubljen u neku ribu koja je navodno bila zaljubljena u mene,a ja sam bio apsolutno nezainteresovan...najbolje ti je da to stalno kuliras i ne obracas paznju na to.i nemoj da bezis od tih koji te zezaju jer ti to nikako nece pomoci.mene dok su zezali (a bilo je to dobrih 3 nedelje) nisam prestao da se druzim sa tim likovima,dok je ta devojka prestala da se druzi sa svima iz razreda!jedino mi je tesko bilo da iskuliram kad me je razredni pitao:a kad ce vencanje???
znaci,samo ih iskuliraj i ne obracaj paznju

SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati.POMOC!!!

Nađi devojku,kresni je i snimi sve to,onda podeli snimak po školi.
Ako te već toliko zanima šta drugi misle.![]()

Ja bih to rešio batinom.

Nađi devojku,kresni je i snimi sve to,onda podeli snimak po školi.
Ako te već toliko zanima šta drugi misle.![]()

zasto uopste mora da se dokazuje?! valjda zna ko je i sta je! nije mi jesno, zasto se brine za ljude koji nemaju pametnijeg posla nego da ga zezaju?! P.S. I LOVE PARIS HILTON![]()
SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati.POMOC!!!
Ok obezglavljeni znamo da si raloni u redu je ne moras ovde nikom da se pravdas (I LOVE P.H)!!
e ljudi ovo su vam stvarno glupi saveti! kako nije bitno sta drugi misle? sta treba svi da misle da je npr. ubica i to je ok? ma dajte bre vise...![]()
Tebi mozda jeste... Meni nije lako!