Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako su i mene zezali u 6.osnovne da sam bio zaljubljen u neku ribu koja je navodno bila zaljubljena u mene,a ja sam bio apsolutno nezainteresovan...najbolje ti je da to stalno kuliras i ne obracas paznju na to.i nemoj da bezis od tih koji te zezaju jer ti to nikako nece pomoci.mene dok su zezali (a bilo je to dobrih 3 nedelje :) ) nisam prestao da se druzim sa tim likovima,dok je ta devojka prestala da se druzi sa svima iz razreda!jedino mi je tesko bilo da iskuliram kad me je razredni pitao:a kad ce vencanje???
znaci,samo ih iskuliraj i ne obracaj paznju

tako su i mene zezali u 6.osnovne da sam bio zaljubljen u neku ribu koja je navodno bila zaljubljena u mene,a ja sam bio apsolutno nezainteresovan...najbolje ti je da to stalno kuliras i ne obracas paznju na to.i nemoj da bezis od tih koji te zezaju jer ti to nikako nece pomoci.mene dok su zezali (a bilo je to dobrih 3 nedelje :) ) nisam prestao da se druzim sa tim likovima,dok je ta devojka prestala da se druzi sa svima iz razreda!jedino mi je tesko bilo da iskuliram kad me je razredni pitao:a kad ce vencanje???

:eek::eek::eek::eek::eek:

:arrow:
:think:
:think:
:arrow::arrow::arrow:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:hahaha:

Slažem se, samo treba iskulirati i kraj priče.

@jecawaste - govorimo o dechurliji od 5-8 razreda, znachi tu nema zrelosti, nikad nece ukapirati gde je granica
psiholog ce tu josh manje pomoci, navatace par njih koji ga zaebavaju, pa ce onda posle josh vishe da ga zaebavaju zato shto je ispo pichka nije smeo da im kazhe nishta u lice
zato su mu jedina reshenja ili da prebije nekog od njih u dvorishtu, na velikom odmoru ako je moguce, ili da zloupotrebi par mladih zhenki u hodnicima pred tim mushkim drushtvom, i naravno da promeni jedno od gore 2 navedena ili oba, izgled i ponashanje, shta god asociralo na homoseksualnost

Ne ideh godiste:}

Nebitno,samo mu jos fali da ga u skoli kazne jer je prebio "drugove", a i ovo drugo jos gore..Posle ce se samo kajati sto je mislio da ce na taj nacin ista resiti.

A da...ako se istice po necemu sto izazia zadirkivanje,mora promeniti,zbog sebe(kad vec nije gej,jel)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back