Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahaha, znaci faza evolucije posle balkanca je metroseksualac...:) Nisam mu ni savatovao da postane gimnasticar(odustade ti od odbojke:))... Uostalom, kad ga vide sa ribom, nemaju razloga da ga prozivaju... A i ako ga toliko zezaju, ne cini mi se da su mu neki drugovi...

AJOJ,PRSOTINE.....
...ma tebra samo im reci da si vampir i isisaj zivot iz njih XD,ali nemoj skroz da ih ubijes neko ih napravi robovima,pa ces da vidis sta je zivot....i da nemoj da se vredjas ali budi manje fancy,to je zastarelo i za zenski pol...

uffffff... Vidim da me ovde vecina nije shvatila. Ja NEtreniram VISHE odbojku. Prestao sam, nije razlog zbog gay, ovo ono, nego trener me izludeo.... NE nosim roze majice, d&g kaisheve. Ne qrchim se, daleko od toga.... Nenosim kozne jakne, skupe phonove..... Idem u teretanu, nesmem da pumpam bicepse (ipak sam"94), zbog visine, kao, prestaje rast... Evo, obecavam, strano, bravo ukidam. Dobrodoshao Bad copy, marchelo, narodnjaci, CKM..... Obecavam, potrudicu se da pratim to! Iskreno, ja nevolim fudbal, kosharku onako.... Fudbal mi je dosadan... Bez uvrede ljubitelja..... I ne nisam sa munze, nego NBG. uhhh, da, nerazumem shta vam znachi fensy oblachenje, a shta nije. ako moze neko da mi objasni "noshnju" NEfensera, i fensera.... A od tebe, oblaku, i slichnima kao tebi, nisam ni zatrazio "pomoc".....

Hahaha, znaci faza evolucije posle balkanca je metroseksualac...:) Nisam mu ni savatovao da postane gimnasticar(odustade ti od odbojke:))... Uostalom, kad ga vide sa ribom, nemaju razloga da ga prozivaju... A i ako ga toliko zezaju, ne cini mi se da su mu neki drugovi...

kad se kaze faza posle ne navodi se sta da li imas sta izmedju ;) ali *** polako... u tom ce srednja skola... Ma nisam odustao od odbojke ali sam rekao mahom sve sta mislim o odbojci :D... Nije tako lako da ga vide sa ribom jer prvo treba da nadje ribu :D... Pa nisu mu neki drugovi ali kao sto rekoh to je period kada ce sa njima provoditi najvise vremena :D

Pa on rece da upravo treba da se smuva sa jednom... Eto mu prilike...
Raloni, ne valja ti to sto ne pratis sport, tako ces se najlakse pribliziti drugovima.. Ali nista strasno, kao sto rekoh, verovatno mozete da nadjete neku zajednicku temu...

uffffff... Vidim da me ovde vecina nije shvatila. Ja NEtreniram VISHE odbojku. Prestao sam, nije razlog zbog gay, ovo ono, nego trener me izludeo.... NE nosim roze majice, d&g kaisheve. Ne qrchim se, daleko od toga.... Nenosim kozne jakne, skupe phonove..... Idem u teretanu, nesmem da pumpam bicepse (ipak sam"94), zbog visine, kao, prestaje rast... Evo, obecavam, strano, bravo ukidam. Dobrodoshao Bad copy, marchelo, narodnjaci, CKM..... Obecavam, potrudicu se da pratim to! Iskreno, ja nevolim fudbal, kosharku onako.... Fudbal mi je dosadan... Bez uvrede ljubitelja..... I ne nisam sa munze, nego NBG. uhhh, da, nerazumem shta vam znachi fensy oblachenje, a shta nije. ako moze neko da mi objasni "noshnju" NEfensera, i fensera.... A od tebe, oblaku, i slichnima kao tebi, nisam ni zatrazio "pomoc".....

Veruj mi da ovde nije nacin da se poveravas nekome, ovo svi citaju, mozda ce te jos neko prozivati cak i ovde vidim da ima par provokativnih poruka na tvoj racun! Ne mozes traziti pomoc od ljudi koje ne poznajes! veruj mi nije ovo nacin za resavanje ovakve vrste problema, svako ce ti dati neki savet, ali sta on zna o tebi kakav si itd......

kazem ja, zamorče:|

Bice od tebe nesto i ne obaziri se na elle i njene savete!!!A umalo da zaboravim kad ides uvece sa drustvom u grad obavezno pij alkohol a ne sokove,to je veoma bitan faktor!!A fensi oblacenje ti najlakse mogu objasniti posto slusas , pardon slusao si stranu muziku kako se oblaci Justin Timberlake i kako se oblace "Zvezde" Grandza e nemoj tako da se oblacis to ti je fensy!!Kad se oblacis uzmi kupi obicne farmerke a ne iscepane (to samo nose fenseri i punkeri) uzmi jednobojnu ,bez ikakvih sara,cepki,kapuljaca duksericu i bilo koje patike i izvadi minjdzusu iz uha ako imas i potpuno si "normalan"!!

Nemoj nista da ukidas niti da zapocinjes. Ponasaj se onako kako ti zelis, jer ne moras da se obazires na ono sto ti oni govore. Zasto bi sebe menjao zbog ''njih'', ako ih ne volis.
Smatram 99% komentara u ovom topicu losim, jer time nista neces postici, samo ces sebe da zavaravas.

Imamo druga u odelenju koji se stalno sisa bas na kratko pa ga svi zezaju da mu se glava presijava na mesecini.Sada ga svi zovu Shining a njemu to smeta,covek se ubija zbog toga.Da malo prestane da se nervira oko gluposti svi bi prestali da ga zezaju a to vazi za sve.

Gledaj, ja sam ti odgovorio kako najbrze postici zeljeni efekat, e sad ako ti ne zelis neke stvari da odbacis nije problem... Ja u principu slusam sve i zavisi od pesme do pesme, bad copy, toma zdravkovic, strano...sve...

Fensi oblacenje ti je npr da uvek nosis ustruceno [medium npr meni stoji ustruceno] a ne opusteno. Tu dolazi do sukoba hip hop fensera koji kao slusaju hip hop i tako pricaju i misle a oblace se fensi i folk fensera... U principu fensi znaci biti moderan, inovativan... E sad, sve ima svoje granice, npr roze majce... Najbolje ti je da ne pridajes toliko paznje da li ces biti punk ili fensi ili hip hop nego obuci ono sto tebi lepo stoji [u mom slucaju fensi odeca] i nadji neki svoj fazon...

Period prelaska iz osnovne u srednju skolu ti je period kada se formiras, tj dolazis u novu sredinu gde ostavljas utisak, i kako ostavis utisak tako ce te ljudi znati... Najbolji period za gubljenje nadimaka itd...

Nemoras voleti fudbal ali isprati bar poneku tekmu u LS, i derbi, to je bitno... Ni ja ne pratim fudbal toliko ali nekad pogledam utakmicu...

I, ovde ima dosta ljudi koji ne vole fensere ili sto bi oni rekli otpatke trulog drustva, ali ja nisam ovde dosao da decka navracam niti propagiram sund, cak stavise veoma sam modernih shvatanja u svakom pogledu, sve mi je prihvatljivo [svi stilovi oblacenja, sva muzika] ako imas svoj fazon i dobro ga furas... :D

PS. Ja slusam pojedine pevace iz granda ako je npr Aco Pejovic iz granda, a devojke iz granda ne podnosim, tako da sve ima svoje... A opet slusam i neke strane i domaci hip hop i domacu zabavnu, i djola balasevica... Nikad se nisam ogranicavao na jedan stil :D

PSS. Ja bih ti preporucio par filmova koji ti mozda mogu pomoci: American Pie svi delovi, Tokio Drift, Frostbite i slicni filmovi :D;) enjoy

EDIT: [morao sam] Kakvu frizuru furas?

Bice od tebe nesto i ne obaziri se na elle i njene savete!!!A umalo da zaboravim kad ides uvece sa drustvom u grad obavezno pij alkohol a ne sokove,to je veoma bitan faktor!!A fensi oblacenje ti najlakse mogu objasniti posto slusas , pardon slusao si stranu muziku kako se oblaci Justin Timberlake i kako se oblace "Zvezde" Grandza e nemoj tako da se oblacis to ti je fensy!!Kad se oblacis uzmi kupi obicne farmerke a ne iscepane (to samo nose fenseri i punkeri) uzmi jednobojnu ,bez ikakvih sara,cepki,kapuljaca duksericu i bilo koje patike i izvadi minjdzusu iz uha ako imas i potpuno si "normalan"!!
Overkill, mogu li da te pitam nesto? A da li bi se ti menjao zbog toga sto se nekome ne svidja kako se oblacis/pricas/ponasas? Samo mi to odgovori...
Raloni, poslusaj moj savet, ne menjaj se, ostani kakav jesi, jer ako izgubis sebe, izgubio si i sve drugo...

Overkill, mogu li da te pitam nesto? A da li bi se ti menjao zbog toga sto se nekome ne svidja kako se oblacis/pricas/ponasas? Samo mi to odgovori...
Raloni, poslusaj moj savet, ne menjaj se, ostani kakav jesi, jer ako izgubis sebe, izgubio si i sve drugo...

slaZzem se definitivno da ne treba da se mijenjas,jer to si ti i to je tvoja licnost....ako te proZzivaju -pa sta,njihovo misljenje ionako nije bitno....(:
medjutim,ti ako zelis da nesto promijenis...imas gore moj savjet ;)

Brate nema potrebe da se menjam kako sam napisao u svojim postovima tako se i ponasam!!!Ako smeta pojedincu nebi se menjao ali ako svima smeta,celom kolektivu znaci brate sa tobom nesto nije uredu!!!Ja nebi menjao svoj karakter,promenio bi izgled da bi bio prihvaceniji u drustvu i neke svoje ideje nebi iznosio u javnost vec bi ih zadrzao za sebe!Raloni nemoras kompletno da se menjas slusaj ti i dalje stranu muziku ali kad si u drustvu cepaj narodnjake ili promeni brate drustvo,ako te oni nece takvog kakav si onda nadji ljude slicne tebi i sa njima se druzi!!!

Brate nema potrebe da se menjam kako sam napisao u svojim postovima tako se i ponasam!!!Ako smeta pojedincu nebi se menjao ali ako svima smeta,celom kolektivu znaci brate sa tobom nesto nije uredu!!!Ja nebi menjao svoj karakter,promenio bi izgled da bi bio prihvaceniji u drustvu i neke svoje ideje nebi iznosio u javnost vec bi ih zadrzao za sebe!Raloni nemoras kompletno da se menjas slusaj ti i dalje stranu muziku ali kad si u drustvu cepaj narodnjake ili promeni brate drustvo,ako te oni nece takvog kakav si onda nadji ljude slicne tebi i sa njima se druzi!!!
Ne, ni takve stvari ne trebaju da se menjaju. Ako ce neko njega odjednom da zavoli zato sto je poceo da slusa drugaciju muziku ili da se drugacije oblaci, to nije pravo prijateljstvo.

Ne, ni takve stvari ne trebaju da se menjaju. Ako ce neko njega odjednom da zavoli zato sto je poceo da slusa drugaciju muziku ili da se drugacije oblaci, to nije pravo prijateljstvo.

Netreba niko da ga voli,nego covek treba da postane prihvaceniji tako sto ce se ponasati kao to drustvo!!E sad ako on nece sa njima onda brate trazi drugo drustvo koje ce vise da te ceni i budi svoj!!!Uvek postoje dva puta samo je pitanje kojim hoces da ides!!!Znaci jos jednom razmisli hoces li da se menjas ili ne i da li to drustvo zaista vedi toga!!!

Netreba niko da ga voli,nego covek treba da postane prihvaceniji tako sto ce se ponasati kao to drustvo!!E sad ako on nece sa njima onda brate trazi drugo drustvo koje ce vise da te ceni i budi svoj!!!Uvek postoje dva puta samo je pitanje kojim hoces da ides!!!Znaci jos jednom razmisli hoces li da se menjas ili ne i da li to drustvo zaista vedi toga!!!
Treba menjati lose osobine, ali to sto je on naveo nisu ''prave'' lose osobine. Ako ''oni'' njega ne prihvataju zbog toga sto se tako oblaci ili sto ga interesuju trugacije stvari, to nije njegov problem, vec njihov.

Nemam neku frizuru. Klasika. Najobichnija. Bez gela, woska..... Nishta nestavljam... Znachi, spushtena... Shto?

reko da nemas dugu plavu izblajhanu kosu ko neki ovde kod mene :mrgreen::mrgreen: za svaki slucaj da proverim i da resimo problem na brzaka ako je to ... ali posto nije onda opusteno sam ti rekao sve sta sam mogao ... sad ti vidi ako hoces da se menjas imas kako ako neces opusteno takodje nadji drugo drustvo ili vidi na neki drugi nacin ali stvarno ne mogu odavde drugacije da ti pomognem :D

meni stvarno nije jasno kako ova tema jos nije zakljucana...ma bas ce taj momak sad da napravi spisak predloga sto smo mu mi dali i da krene da se mijenja..ma allo......a i meni se cini da ovdje nije ponudjeno ni jedno resenje koje nije mogo sam smislit...xaxa, ova tema bi trebalo da se zove : "izmjenite me forumasi"...ma bas bi ja slusala tamo nekog kako me savjetuje o mom zivotu,a jos ga je ovdje pola clanova diglo na sprdnju..eee...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back