Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.511
neka ga kazne, ukor je najmanji problem, ako ce sebi olakshati egzistenciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati.POMOC!!!

to ne ide
unishtice se psihichki ignorishuci okolinu

SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati.POMOC!!!

Matori reci im jesam otkad sam ti naguzio caleta,brata....I ja sam imao u skoli isto jednog su zejbavali ceo 6,7,8 omg meni bilo muka shta su mu radili.Kazhi ono kada devojcice kazhu ae cuti geju....Omg ja bih se ubio...Nemoj da dozvolish da te zajebavaju.A ovi shto ti daju glupe savete na foru "Da jesam" ti si ga najebao za ceo zhivot.Znam zajebano je to kada se gomila okomi na tebe oko nechega.Jbga ne znam kakvo ti je tamo drustvo i shta bi mogao da uradish ali snadji se nisi glup.Ovog su odjednom prestali da zajebavaju verovatno zato shto su i sami videli da je smorilo...reci 6,7,8 ali ono i dan danas ostalo je da je gay.Nemoj da dozvolish da to rade.Pogotovo NIKAD ali NIKAD nemoj da se uozbiljish na foru "Cekaj a shto me zezash?jesam ti neshto uradio?"Najgluplje moguce.
eeee sad se setih osnovne.....sedmi razred.....mene neki drug zaebavo da sam lezbo.....i ja mu krnem zvaku na sred ucionice.....
ala su me posle zaebavali.......

Ako vas zajebavaju za neshto,zapitajte se ZASHTO je to tako.
Isqlirajte.

pa dobro mozda posjecas na djevojciccu.osisaj se.....sta cu ti ja
pa nisam retardiran da se sisam zbog njih....
Nisi jedini,i mene zezaju!!!!SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati.POMOC!!!