Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahah sto se nerviras...cooliraj ih ili cak pravi salu od toga....mene neakad zajebavaju da sam djevojcica i to samo zato sto imam dugu kosu...hahaha koji debili....al je*e mi se sta oni pricaju i seru na mene :cool:

Matori reci im jesam otkad sam ti naguzio caleta,brata....I ja sam imao u skoli isto jednog su zejbavali ceo 6,7,8 omg meni bilo muka shta su mu radili.Kazhi ono kada devojcice kazhu ae cuti geju....Omg ja bih se ubio...Nemoj da dozvolish da te zajebavaju.A ovi shto ti daju glupe savete na foru "Da jesam" ti si ga najebao za ceo zhivot.Znam zajebano je to kada se gomila okomi na tebe oko nechega.Jbga ne znam kakvo ti je tamo drustvo i shta bi mogao da uradish ali snadji se nisi glup.Ovog su odjednom prestali da zajebavaju verovatno zato shto su i sami videli da je smorilo...reci 6,7,8 ali ono i dan danas ostalo je da je gay.Nemoj da dozvolish da to rade.Pogotovo NIKAD ali NIKAD nemoj da se uozbiljish na foru "Cekaj a shto me zezash?jesam ti neshto uradio?"Najgluplje moguce.

Eo dacu ti savet mene je jedno vreme jedan zajebavao i zajebavao i shto vishe kulirash mislish da ce da prestane nema sanse brate da prestane.I ono pokacimo se guramo se ali ne mozhe.Jachi znam popicu batine na keca.Uzeo sam stolicu umlatio sam ga od batina znachi bukvalno sam ubio boga u njemu.I znachi ono vishe nikad u zhivotu nije se usudio da pri***** nesh.Znachi ako si reshio da se bijesh nemoj rukama da se bijesh jer to ljudima ne ostavlja utisak.Ono pa shta deca se svaki dan tuku rukama.E ali kada se procuje da si ga umlatio palicom,stolicom to je vec druga pricha.Jes da je malo ono kada chitash izgledam ko da sam dbl neki,ali veruj mi prema siledzijama treba da budesh josh veci siledzija nego shto su oni prema tebi.

Pozz

Matori reci im jesam otkad sam ti naguzio caleta,brata....I ja sam imao u skoli isto jednog su zejbavali ceo 6,7,8 omg meni bilo muka shta su mu radili.Kazhi ono kada devojcice kazhu ae cuti geju....Omg ja bih se ubio...Nemoj da dozvolish da te zajebavaju.A ovi shto ti daju glupe savete na foru "Da jesam" ti si ga najebao za ceo zhivot.Znam zajebano je to kada se gomila okomi na tebe oko nechega.Jbga ne znam kakvo ti je tamo drustvo i shta bi mogao da uradish ali snadji se nisi glup.Ovog su odjednom prestali da zajebavaju verovatno zato shto su i sami videli da je smorilo...reci 6,7,8 ali ono i dan danas ostalo je da je gay.Nemoj da dozvolish da to rade.Pogotovo NIKAD ali NIKAD nemoj da se uozbiljish na foru "Cekaj a shto me zezash?jesam ti neshto uradio?"Najgluplje moguce.

Ima je'an lik koga svi biju i zajebavaju od vrticja...eo zavrshili smo osmi razred oni ga josh uvek tuku,snimaju to,zajebavaju ga da je derpe,j.bg.

A on se debil izvlachi na foru: "Shta sam ti uradio,kakav si ti to drug ?" i ostalo,a ovi ga josh vishe biju.Ali,da budemo iskreni,taj lik je stvarno debil. : ) Ali ne treba mu zbog toga ceo zhivot nanositi psihichki i fizichki bol,nego mu ukazati na greshke koje pravi.

Shto se tiche stolice,pravilno si postupio xD ja bih uzeo neshto vecje od stolice da me je neko zajebavao. : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back