jovana ns
Reakcija
11

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Na FB-u kako kad... A i sad sam opet na net satima, pošto trebamo da se selimo, pa nemam ADSL ovih mesec-dva. :) 'Aj', pa valjda ćemo se nekako naći na FB-u. ;) Puno te poz.!
  Kod mene isto... Pričaću ti. ;) Kad si na fb, msm na chat-u, da se čujemo...? Pozzzzz :)
  E, važi, bilo bi super da se vidimo! :) Ma, raspust - dosada i tak', kod tebe? Puno poz.-ova iz NS-a, pa se čujemo - a nadam se, i vidimo! ;)
  Ja sam tek sad dosla na Krstaricu, nesto me zeza komp, a chat na fb-u je uzas...:( E, mozda cu dolaziti u Novi Sad zbog British Council-a (nemamo ga ovde u Bg-u) pa cemo se mozda videti... ;) Ali javicu ti jos... Kako je bilo na raspustu? Veliki pozz iz Bg-a!!! :mrgreen:
  Pošalji mi neki put poruku kad ćeš biti tu, pa da malo chat-ujemo... Dugo se nismo čule! Pozzzzzzzzzzzzzzz:poz::sanke::bob::grudvanje:z:) z:lol:z:Dz;)z:girl:
  Da, pa ja dođem i odem jer je ovih dana, ovde, malo tema koje me zanimaju. Novo- svašta i ništa, ok sam, imam MSN- poslaću ti adresu privatnom porukom. ;)
  Ja sam isto '94!:D Super ti je avatar...:) Ja sve pričam 'evo sad ću da namestim svoj, evo sutra ću...' al' nikako da to i uradim...
  Ja tek sada videla por. Evo ja došla na net, sad ću malo da slušam muzku i tako. . . '94 sam, ti? Odg. kad stigneš! ;) Poz. :D
  Aha, sorry, nisam videla poruku. Imaš gore 'jezičak' 'Korisnički profil', uđeš tu i klikneš opciju 'Uredi profil'-sa leve strane. Tamo u opcijama imaš onu mogućnost da sliku iz sopstvenog albuma staviš za pozadinu svog profila. probaj da nađeš, ako ne-pokušaću da ti objasnim nekako drugačije.
  jesam pitala sam te kako si pozadinu napravila ali posto mi nisi odg obrisala sam poruku. Pozz
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top