- Poruka
- 98.338
Evo danas dve teme sa stručnim izrazima. Ja naravno nemam pojma šta znače te reči, iako znam šta je bol u stopalu i ubrzano kucanje srca.
Koliko je bitno da znamo stručne izraze?
Koliko je bitno da znamo stručne izraze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Namerno napises da je hasimoto vezan za srce da bi dosli na temu da ti objasnjavaju sta je to ustvari? Glupa fora da povecavas broj postova.pa dobro za neke specifične, tipa zakrečenje krvnih sudova (nisam siguran kako mu je ime, možda angina pektoris), ili možda hašimoto (nešto vezano za srce)
To nije tema već da li je bitno da znaš stručne izraze za raznorazne bolesti koje ni nemaš ali neko koga znaš možda ima ili ti se pričinilo da imaš.Namerno napises da je hasimoto vezan za srce da bi dosli na temu da ti objasnjavaju sta je to ustvari? Glupa fora da povecavas broj postova.
Namerno necu da se kacim na to![]()
Ne moras da znas strucne izraze. Bar dok tebe ili nekoga tvoga bliskoga ne snadje tako sta, nazalost.To nije tema već da li je bitno da znaš stručne izraze za raznorazne bolesti koje ni nemaš ali neko koga znaš možda ima ili ti se pričinilo da imaš.
Zbog popularnosti medju ribama na forumu? Zbog popularnosti medju momcima na forumu?Zašto misliš da ja hoću pošto poto da pravim promet na krstarici?
Valjane pretpostavke. Ali fali jedna bitna: Interesuje me da pričam o toj temi.Zbog popularnosti medju ribama na forumu? Zbog popularnosti medju momcima na forumu?
Ili zbog toga da postanes moderator te pocnes da se svetis onima koje ne volis na ovom forumu..
Ili zbog toga sto na broj "navucenih" postova dobijas od vlasnika sajta "cestitku"...
.....
.....
....
Ili ti je to mozda partijski zadatak.
Da, tako i ja mislim, ali vidim da mnogi ljudi znaju sve stručne izraze bez obzira što ni oni a ni bližnji nemaju takve bolesti. Možda čuju na poslu. komšiliku... pitanje je zašto pridavati toliku važnost?Ne moras da znas strucne izraze. Bar dok tebe ili nekoga tvoga bliskoga ne snadje tako sta, nazalost.
I onda "ne znas" sta je hasimoto nego pretpostavis nesto trece? A dostupno ti u jednom kliku na interMetu da nadjes na sta se odnosi ta cudna japanska bolest... mislim, nismo mi bas toliko naivni, bar dva puta smo u zivotu se popeli Balkanskom ulicom do Terazija.Valjane pretpostavke. Ali fali jedna bitna: Interesuje me da pričam o toj temi.
Naravno da mogu da nađem, kao što sam našao i te dve bolesti iz današnjih tema.I onda "ne znas" sta je hasimoto nego pretpostavis nesto trece? A dostupno ti u jednom kliku na interMetu da nadjes na sta se odnosi ta cudna japanska bolest... mislim, nismo mi bas toliko naivni, bar dva puta smo u zivotu se popeli Balkanskom ulicom do Terazija.
Ma daj, to su ljudi koji imaju visak vremena u zivotu ili im praziluk viri iz one stvari od nazad.Da, tako i ja mislim, ali vidim da mnogi ljudi znaju sve stručne izraze bez obzira što ni oni a ni bližnji nemaju takve bolesti. Možda čuju na poslu. komšiliku... pitanje je zašto pridavati toliku važnost?

@Paula je pomenula bol u stopalu, ja ga takodje imam ali na donjoj strani (fasciitis plantaris) i traje vec skoro pola godine. No, proucio sam (amaterski) sve sto moze da ti se desi na stopalu te razna pomagala za bol u stopalu. Plus sto se metatasal cesto desava na gradilistima (tamo sam radio godinama) kao povreda te je to neka vrsta profesionalne povrede sa kojom sam se sretao (na srecu kod drugih). Inace verovatno ne bih imao pojma, kao sto nemam o bolovima u nekim drugim delovima tela.Naravno da mogu da nađem, kao što sam našao i te dve bolesti iz današnjih tema.
A da, zaboravio sam da napomenem da u Srbiji svi znaju sve lekove po imenu, kao i kako se koriste.