Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi jedini,i mene zezaju!!!!
Zato sto sam dobar djak i zato sto se,,vise druzim sa devojcicama,, nego sa decacima!
Narawno ignorisao sam ih i sad je sve u redu,ima par njih...

xaxaxa imao sam takvih i u odeljenju i ovako...ako te u skoli zezaju budi bolji prema njima i oni ce prema tebi, ne mislim ono da si ti sad los prema njima nego ako npr. imate kontrolni ti im daj puskice da bi dobili bolje ocene i sl. tako smo mi u nasem odeljenju prestali da zezamo neka dva lika;) i sad smo bas dobri sa njima:D

Nisi jedini,i mene zezaju!!!!
Zato sto sam dobar djak i zato sto se,,vise druzim sa devojcicama,, nego sa decacima!
Narawno ignorisao sam ih i sad je sve u redu,ima par njih...
nemo' da se uzbudjujes.....uvek moraju u skoli nekog da zezaju.....ybga,ali tako ti je to:confused:

mene zezali sto sam muskaraca(ybga sto jeste....jeste):mrgreen:
a meni bas bilo supeeeer:D

Ufff... Sad su prestali jer sam pocxeo da ih qliram.... Oni meni Gay, ja njima: -_-... Sxwatate? A za tucxu... Xmmm... Widite, kada se basx OPASNO pobijesx sa nekim (stolice, palice, kuke, motike...), to saznaju bande iz blokowa, pa UBIJU boga u meni zato sxto se qr**im po sxkoli... Tako da mi je da drzim jezik za zubima... Ex, danasxnje wreme... Owaj, tako da dokaziwanje na batinama, pisxi propalo... a, on meni, ja tebi, on meni, jaa tebi, i tako u nedogled je za debile... Jedino sxto mogu da budem kriw za to proziwanje, mozxe da bude wisxe druzxenje sa dewojcxicama, nego sa decxacima, jer su decxaci u nasxoj sxkoli, budi bog s' nama, xexe... Mislim, ako obucxem starke, farmerke, i neku jaknu... Ma, proziwanje do iznemoglosti (pogotowo za STARKE)... Owaj, ma sxta da wam kazxem, stwarno su petjinski ljudi, u PM... Tako, da, nepada mi napamet da se menjam zbog KRETENA, ko me posxtuje, takwog, kakaw sam, xwala... Ostali... Pa... Nisxta... KO was ****... xexexe... Ali, bukwalno tako.... Ljudi, xwala wam puuuunooooo na sawetima, i trudu.... a, owi debili sa foruma koji "pomazxu", mogu samo da pljunu pod prozor... Xwala....
P.S. Imam ribu... Ufff... da je widite... xexe....

Poslednja izmena:
Ufff... Sad su prestali jer sam pocxeo da ih qliram.... Oni meni Gay, ja njima: -_-... Sxwatate? A za tucxu... Xmmm... Widite, kada se basx OPASNO pobijesx sa nekim (stolice, palice, kuke, motike...), to saznaju bande iz blokowa, pa UBIJU boga u meni zato sxto se qr**im po sxkoli... Tako da mi je da drzim jezik za zubima... Ex, danasxnje wreme... Owaj, tako da dokaziwanje na batinama, pisxi propalo... a, on meni, ja tebi, on meni, jaa tebi, i tako u nedogled je za debile... Jedino sxto mogu da budem kriw za to proziwanje, mozxe da bude wisxe druzxenje sa dewojcxicama, nego sa decxacima, jer su decxaci u nasxoj sxkoli, budi bog s' nama, xexe... Mislim, ako obucxem starke, farmerke, i neku jaknu... Ma, proziwanje do iznemoglosti (pogotowo za STARKE)... Owaj, ma sxta da wam kazxem, stwarno su petjinski ljudi, u PM... Tako, da, nepada mi napamet da se menjam zbog KRETENA, ko me posxtuje, takwog, kakaw sam, xwala... Ostali... Pa... Nisxta... KO was ****... xexexe... Ali, bukwalno tako.... Ljudi, xwala wam puuuunooooo na sawetima, i trudu.... a, owi debili sa foruma koji "pomazxu", mogu samo da pljunu pod prozor... Xwala....
P.S. Imam ribu... Ufff... da je widite... xexe....

woot woot
o chemu prichash ti:neutral:

SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati. :evil::evil::evil:POMOC!!!

Jao shvatam te u potpunosti.......Pazi ovako...... To su obocno osbe koje su mnoogo gore od tebe....koje svasta rade i to pripisuju drugima oko sebe........jednostavnije blate druge dok se oni uzdizu......jednostvanije lece komplekse!!To su besposlicari koji nemaju druga posla pa vataju zjale i zezaju narod......Da ti kaze nesto Barbara......mene su osnovnoj zezali od petog razreda sto nisam imala decka i to sto sam bila jako niska. Vec u srednjoj druga skola....druge osobe....bolje ili lose,ne bitno......pucale su od ljubomore i zavisti jer sam u srednjoj bila najriba sa najfrajerom.......prema tome ne uzbudjuj se znas da to nisi i ignorisi takve osobe! Mozes da nadjes neku devoju pa da je namerno pokazes pred drustvom ili da pitas najdrugaricu da ti popravi reputaciju......sve u svemu za sve postoji lek...pozz

To ti govore jer su oni isto ponekad nesigurni u sebe pa moraju malo druge da ,,cimaju,, da se oni osecaju bolje.
Nnadji neku devojku i dokazi da nisi ***** ******.....Uostalom,zasto ti moras nekom nesto da dokazujes?To je sve sada na tebi!

Srecno!!!

Jednom kad te neko tako ocrni gotovo je mozes ti imati 10 devojaka uvek ce te ta prica pratiti!! Bice ono nasao ribu samo da ga ne bi zajebavali!! mada druze imas li ti neke veze sa sportom ili izgledas li ti fizicki kao muskarac ili kao zena?? Ako si feminiziran nema ti pomoci to ce te svi jebati do jedno 19 godine,a seljaci stariji od 19 godina ce te zajebavati uvek!! I nauci srpski jezik!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back