A

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Sad je meni jasno zašto ti dete ne stižeš da forumašiš. Neka, nek' cveta ljubav. Aj da te pozdravim, i naleti češće na forum, sve mu do mora, nađi neku sekundicu i za ortake. :) Ćao lepoto mala.
  Kad počne lišće da žuti ništa od zezanja u prirodi, nema cuge i gitara. Vidim da ima do kasno mase i pored jezera, od suda, sve dole do tenisera. Onaj "narkić" baš i nije osvetljen kako treba. :D
  Šabani, sve što valja upropašćuju.
  Bar smo se izludirali za neko vreme. :D Da si videla čiku kako peva stare stvari od ZP i "brejkersa"... :lol: A što nam je išlo pogađanje pesama koje će biti svirane na bis. :super:
  U KC idete na neke koncerte ili redovno visite tamo?
  Da, i sve kraće i kraće traje. Nego, šta se priča kod vas, jeste li čuli da su to možda bili poslednji Dani piva, da ih sledeće godine neće ni organizovati?
  PS Dečko je prva liga. :ok: :) I društvo ti je na nivou, sve sami veseljaci. :ok:
  Hvala drugar. Ima tamo dobrih fotki, vidi se da ste skakali, da ste se "pankerisali". :lol: I nije se samo 'zika slušala. :rumenko: :) Ti se zaljubiškila. :)
  Pa bila si blizu bine. :ok:
  Važi. Pogledaću tamo. :D Oho, slušalo se sve što valja. Promašila si Instant karmu, Evu Braun, Muminov bend, Pantu i Norvežane, ni to nije bilo loše. :) Ubedljivo najbolji su bili Zabranjeno pušenje, Van Gog i Partibrejkersi, a i Luis je razvalio kako treba.
  Ljudi, bilo nam je :super: na Danima piva, išao sam svako veče i ostajao do zore, kači te tvoje slike da vidimo šta si slušala. :D
  :zag:
  WAAAAR BEN JE? IK MIS JE, GEK! BEN JE BOOS OP MIJ? :((
  Als u dit kunt lezen, schrijf dan een berichtje aan me of bericht op MSN alstublieft
  Ik hou van je lief
  :*
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top