Avril_Lavigne
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
Ufffffffff.... Izvinite shto nisam dugo dolazio. Internet mi bio u kvaru.... E,ovako... Nemam slike ronalda, beckama u phonu..... Nisam isfeminiziran, osnovna shkola, oblachim se malo, ALI MALO,modernije od ostalih.Npr. Nemogu da podnsem kad neko nosi trenerku, i to one kineske, u skoli,ja sam jeansyboy. Ponekad obuchem sivu trenerku.... I imam majice iz timeouta, a ovi iz moje shkole svi u trenerkama. (Mislm.......). Nemogu, tachnije NECU, da se bijem, jer ovi iz blokova kad te uvate...... Uffff... Neznam shta vishe.... Ah da, devojku, imao sam ih nekoliko, sad trebam sa jednom da se smuvam... I tako.... ali, neznam, i dalje me prozivaju..... Kreteni. Nedruzim se PREVISHE sa devojchicama (ali neznachi da se uopshte nedruzim, mislim gotivne su za neke savete....), ne uchim ko najgori retard. Sa ovima iz mog odeljenja se nebijem, iz prostog razloga, stoka se bije, a necu kuci da dolazim u modricama..... Eh, da! Chitam bravo (pa me i zbog toba za*****), slusham stranu muziku, ne podnosim narodnjake, nash rep.... I tako..... Sve u svemu, hvala na savetima (i vredjanjima.....). Eto, ja sam vam dao svoj opis, pa sad vi svatite, i recite mi u chemu je problem....Hvala....
Eh, da! I trenirao sam odbojku, prestao sam! Sad idem u teretanu (mislim plochice......) xexexexexxexex. Ne bi da se Falim!!!!
xaxaxaxa...ovo si mogao da napises nekoj sponzorusi...znas...mozda bi se ona smuvala sa tobom...i mislim da si pravi narcis....i da...nije sve u majci iz timeouta...trebas da imas nesto u glavi...prvenstveno mislim da treba da budes dobar covek...ali....sta da ti recem dalje...oce pasti katanac?
[ovo zadnje malo satiricno ali ***, a ovo pre sam mrtav ozbiljan bio]

ops: salim se :-D
)...