EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Divna je
.
Nikako da poskidam sa fotoaparata slike svih mojih maca zbog kojih se napatih po veterinarima vec peti mesec
. Da bih nekako namirila troskove koje napravismo, a koji su oooogroooomniiii, sleduje mi stezanje kaisa samoinicijativno 
.
Verujte da mi uz prethodno receno jos + otpadaju i noge i kicma od jurnjave i rada. Brate slatki, zbrckacu se od svega, a sve za ljubav malih cicica
. E, stvarno sam samoj sebi vec fenomen koji mora malo da smanji tu "fenomenalnost" 
.
. Nikako da poskidam sa fotoaparata slike svih mojih maca zbog kojih se napatih po veterinarima vec peti mesec
. Da bih nekako namirila troskove koje napravismo, a koji su oooogroooomniiii, sleduje mi stezanje kaisa samoinicijativno
. Verujte da mi uz prethodno receno jos + otpadaju i noge i kicma od jurnjave i rada. Brate slatki, zbrckacu se od svega, a sve za ljubav malih cicica
. E, stvarno sam samoj sebi vec fenomen koji mora malo da smanji tu "fenomenalnost" 
.
.
). Da prede? Mozda ne ume, jer do sada to nisam cula, a kod nas je vec dve nedelje. Cula sam da su te tigracke macke najdivljije, ali sam mislila da je to sve samo sala. Zivimo u nadi da ce ga to sve proci, ali dok ne prodje ...