donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da vas pitam nesto, nije ozbiljno ni zabrinjavajuce, vise me interesuje u cemu je fora.Moj macor, od kada zna za sebe, voli da gricka i pritom izbalavi, svoj rep. I to obicno radi kada ga neko podigne i drzi kao bebu, dakle na ledjima tako da mu rep dodje skoro do nosa. Tada dohvati rep sapicama i pocne da ga zvace, gricka, i na kraju mu jedno dva do tri cm od kraja repa ostane tako ubalavljena dlaka. Ranije je to radio dosta cesto, a sada se tako zanima samo kada ga drzi moj brat. Mi smo mislili da to radi jer ga nije majka odgajila neko ljudi koji su ga nasli jos kada je bio slepo mace.
Jel zna neko zasto to macak tacno radi?
moja dva macora,,bilmeza razmazena
od kada im je umrla majka,,,kada trebaju da spavaju, ne uvek,ponekad..
ali to tako bolesno izgleda
legnu,,,jedan se savije i sam sebe uzme i balavi po stomaku ...kao da ima sisu
a drugi stavi glavu pored njega i uzme i sisa ga i on
i to traje 10 minuta
izbalave se
..i zaspu
i zasto to rade?
nemam pojma
izbalave se
..i zaspu
i zasto to rade?
nemam pojma
Имају још нагон за сисањем. Моје маче, док је било младо и унутра, забијало је главу у једно ћебе и сисало... и преде све у 16.
А керуша (која је напољу) је усвојила досад два мачета... у буквалном смислу, јер су сисали код ње. На празно додуше, али су тиме пробудили и њен мајчински инстинкт, па их је редовно купала, чувала и грдила... посматрала као своје штенце.
Mog Cede nema,...jos uvek i nece se ni vracati,... nesmem slike da stavim jer cu poceti da placem od bola,..ali ove slike sto sam videla do sada su mi medene jakooo!!!
![]()
I ja mislim da im je to refleks, jer kad sisaju kod majke oni ''mese'' šapicama... Isto tako moja Mica obožava jedno crno - belo ćebe, samo njega mesi, mada je ona od retkih mačaka koja nikad nije ''sisala'' nešto..
Diiivni su!
Ovaj muški baš ima prelepe brke i njuškicu!
,slatki su kao medОво је апдејт мојих неваљалаца... мало су порасли:
![]()
Женка (лево) је та која је одрасла унутра и која је гњурала у ћебе.
А овај мушки десно је кереће посвојче.
,slatki su kao med
i cile je ostao siroce,milica ga jedne noci donela,ono kao samo nekoliko dana i ostao ))Хвала... а баш сам хтео да напишем за Цилета да је супер.![]()
Нисам, било ми га је стварно жао, и баш сам био ске.њан што је на моје очи пропадао из дана у дан. Њу (жуту) сам хтео негде да удомим, иако сам је донео за себе, јер ми се није допадала идеја да држим пар... а њу сам много размазио, па сам бирао коме бих је дао, и тако на крају остала.
А можда би јој стварно било боље негде другде... била је научена на унутра и на непрестано људско друштво, а сада је напољу и са осталим животињама... чини ми се често када је видим, као да је разочарана у живот. А Смрда, сушта супротност... она депресивна и отмена, а он блесав и срећан...
Ово је апдејт мојих неваљалаца... мало су порасли:
![]()
Женка (лево) је та која је одрасла унутра и која је гњурала у ћебе.
А овај мушки десно је кереће посвојче.
Pa to rade kad im je ''milo''Imala sam jednog mačka koji je stalno sisao moju frotirsku pidžamu koju smo zvali MAJKA
morala sam da mu je poklonim pošto mi bilo gadno da je onako balavu nosim
![]()
Taman sam hvalila Maju kako se oporavila i opametila posle sterilizacije - a ona, gadura...
Počela je da zapišava sve redom. Krenulo je sa žbunjem oko kuće, pa ulazna vrata, pa neki dan ormarić u kupatilu i na kraju kruna svega - juče je ladno popiškila suprugovu nogu:nono:!!! Kad je nije tog momenta ubio, živeće sto godina. Ovo još nikad nismo doživeli, godinama imamo mace i naše i siročiće sa ulice, ali da nas zapišavaju...
Prvo smo mislili da to radi komšijski mačak koji je naučio kako se ulazi na sprat i sad svako veče dolazi da jede (bivši Majin dečko, zovemo ga prizetko). Kad smo videli da to radi ona, mislili smo da "prefarbava" preko njegovog mirisa, ali brate, kad je izmarkirala supruga - sad više ne znamo ni šta da mislimo
.
Данас смо видели мацу у излогу док смо шетали клинци и ја.
Možda je maca uplašena pa tako reaguje... pogotovo što je trudna...